Şimdi Ara

Bu MPX Serisinin SYMBIAN'dan Farkı Ne Ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda gördüğüm kadArıyla bu mpx200 ve 220 modelindeki telefonların çok kullanıcısı var. ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve burada pek göremiyorum bu telefonları. ama symbian ve nokia'ya hiç yabancı değilim. symbian'lar burada çok tutuluyor ama mpx hiç yok.

benim öğrenmek istediğim mpx tipi telefonların windows işletim sistemi olunca farkının ne olduğu. bunlara da programlar yüklenip temalarla kişiselleştiriliyor mu? kameralarının kalitesi nedir?

aslında bu modeller için kocaman bir sss konusu var onu okumam gerekli farkındayım ama o konu şmış yetişmem mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judas Priest -- 19 Şubat 2006 22:13:07 >

• Tabiki symbian gibi bu telefonlarda da istediğin kadar program yükleyebilirsin.. kamera kalitesi Tele göre değişir...

(benim fikrim) aslında windows mobile symbian işletim sisteminden çok daha güzeldir ama Nokia firması symbianlı modellere önem verdiği için ve nokia Telefonların çok satması symbian işletim siteminin ülkemizde oldukça yaygınlaşmasını sağlamıştır
  • wındows mobıle symbıan dan cok daha ıyı bır sıstem ı-mate kullandım bır sure cok guzeldi
  • mpx telefonlar windowsun üretmiş olduğu windows mobile işletim sistemini kullanırlar
    s60 serisi telefonlar ise symbian şirketinin üretmekte olduğu symbian işletim sistemini kullanırlar
    windows işletim sistemi symbiandan elbette üstün bir sistemdir
    ama fazla kullanımı yaygın değildir
    bu yüzden symbian daha iyi gibi görünür millete
    ama windows mobile yi alıp kullansalar bi tadına varacaklardır
  • ben bir süre mpx 200 kullandım ve şimdide 6630 kullanıyorum benim kullanma ihtiyaçlarıma göre ikisi arasında pek bir fark yok ikiside aynı pratiklik olarak mpx biraz geri symbian sistemi daha pratik kamera olayına gelince arkadaşında söylediği gibi telde tele fark var ama mpx serisinin kameraları iyi olmadığı söyleniyor.
  • windows mobilede symbiandaki kadar program olduğunu sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.