Ukrayna savaşı ve tayvan gerilimi yüzünden bu ülkeler arasında savaş çıkmaması artık neredeyse imkansıza yakın.peki önümüzdeki zamanlarda bu birbirleriyle müttefik 6 ülke savaşacağı zaman sizce hangi taraf kazanacak? ABD japonya ve güney koreye karşı rusya çin ve kuzey kore.ben objektif olmak gerekirse rusya çin ve kuzey korenin zorlanarakta olsa kazanabileceklerini düşünüyorum.çünkü her üçününde yani hem rusyanın hem çinin hemde kuzey korenin nükleer silahları var.ayrıca japonyada ve güney korede nükleer silah yok diye biliyorum.sizin düşünceleriniz nedir? |
Bu müttefik ülkeler savaşsa hangi taraf kazanır? (ABD,Japonya,Güney kore) vs (Rusya,Çin,Kuzey kore)
Bu müttefik ülkeler savaşsa hangi taraf kazanır? (ABD,Japonya,Güney kore) vs (Rusya,Çin,Kuzey kore)
(En Son Oy Tarihi: 30.4.2023)
-
-
3 . İttifak Türkiye,İsrail,Azerbaycan
Bunuda ekle çünkü kazanacak taraf burası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rusyanin yanina iraní da ekle
Kuzey kore be iranda ne gibi teknolojiler var bilinmiyor rusya tarafi agir basmiyor gibi çin dunyadaki bugdayin %50 sini stokladi Savas durumunda abd ustun olsa dahi yiyecek bulamayacak olabilir rusya da gazi keser bu savasi ya abd tarafi hizli bir saldiri ile bitircek yoksa isi zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avrupa askeri anlamda abd’ye bağlı savaş zamanında nasıl lojistik sağlayacaklar merak ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Japonya ve Güney Kore müttefik olur mu ki?
-
zaten müttefikler sürekli ortaklaşa tatbikat yapıyorlar haberin yok mu
-
Tarih boyunca aralarında husumet var diye biliyordum.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 28 Nisan 2023; 19:13:46 > -
İyide rusyayla amerika savaşırsa iran rusyaya yardım etmez ki ya da rusyanın yanında savaşa katılmaz ki.çünkü hem rusyayı güçlendirecek ve savaşın gidişatını değiştirecek kadar güçlü bir ülke değil hemde bunu yaparsa yaptırımlara maruz kalacağını biliyor o yüzden cesaret edemez böyle bir şeye.
-
Hoc Iran zaten disariya kapali ulke ne yaptirimi Ve iraní hafife alma illahaki sakladiklari silahlari vardir Iran petrol zengini hocam unutmayin.
amerikanın buğdayını düşünüyorsun da Tankalrına koyacağı yakıtı neden düşünmüyorsun. Amerika dümynaın her yerinde ikmalsorunu olmadan operasyon yapar. Çin rus orduus ise sadece bölgesel güç Kendi toprakları dışında operasyon yapamaZLAR
-
kader zaten az çok biliniyor
insanlar menfaat için birbirine girecek ve milyonlarcası ölecek
klasik
kaçınılmaz
çünkü hep böyle oldu
böyle de olacak
içimiz bile hain dolu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Japonya nere amerika nereeeee ikisi de birbirine tırt.. bir kaşık suda boğacaklar birbirlerini..
-
Hocam çin nasil yapamaz kaç milyar insan var çin çaliamayi biraksa piyasa çöker kitlik baslar ikmal bir yere Kadar sen gazi nasil bulucan iskandinavlar kendine anca yeter bizimki bize yeter Tek sansin dogum akdeniz orda da ab var sçtin demek karsida gaz patronu var parasi degersiz olabilir ama arz talep iliskisinde talebi fazladir.Ve dedigim gibi Iran petrol zengini.
askeri anlamda dedim. Politik veya ekonomik gücünden bahsetmedim. Ancak cephede çarpışacak cihazları yürütecek gücü yok kendi toprakları dışında
-
amaç zaten kendi topragini koruma da artik o isler askerle degil de uçak roketler savunma sanayi ile dönüyor burda da abd öndr gibi ama belli olmaz nükller kullanilorsa Kuzey kore Ve Iran sürpriz yapabilir ozellik Kuzey kore
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X