Şimdi Ara

Bu n73 Nezaman Çıkacak Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu n73 ne zaman çıkacak yaw bi telefon alıcam hiç biri kafama yatmıyor n73 de karar kıldım acaba daha çok beklicekmiyim

• bende onu bekliom walla awrupada cıktı bence 2 ay içinde tr de olur hee buarada doğubanka filan gelmedimi bu bak gec kalmışlar yaaa
  • Dogubanka gelse nolacak Ertesi gun kapanacak Tel...

Ama Dogubanka gelisi, Resmi ithalatinin habercisidir
  • 2 ay baya uzun yaw
  • avrupada çıktan teller genelde 2-3 hafta içinde burdada çıkıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bende onu bekliom walla awrupada cıktı bence 2 ay içinde tr de olur hee buarada doğubanka filan gelmedimi bu bak gec kalmışlar yaaa

hocam geçen gün çarşıda bir telefoncuya sordum. Liste fiyatları belli oldu en geç 3 hafta içinde gelir dedi.

Fiyatını tekrar yazıyorum: 585 euro + KDV
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die
    Fiyatını tekrar yazıyorum: 585 euro + KDV

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiat fazla en fazla 1000 ytl verebilrim 25 ağustosda almanyada çıkmış geç kaldı bence haftaya çıkması gerekirdi .

tuvnea sınırsız ban mı almış benmi yanlış gördüm tanımam etmem ama iyi coçukdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 12 Ağustos 2006; 21:48:52 >
  • Bir an önce gelse yaw; şu an alınacak en güzel model gibi geliyor bana fiyatıda pek ucuz değilmiş yani
  • bence de
  • evet yaa tel süper çıksın biran önce bnde 1.100 var inşallah yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

evet yaa tel süper çıksın biran önce bnde 1.100 var inşallah yeter

bence tahmini 1300 filan olur en az:S
  • sonuçta megapixeli yüksek bi telefon ayrıca özllliğide geldiinde en ii olan telefon olacak sonuçta az bile fiyatı
  • quote:

bende onu bekliom walla awrupada cıktı bence 2 ay içinde tr de olur hee buarada doğubanka filan gelmedimi bu bak gec kalmışlar yaaa

Dün oradaydım gelmemiş
    Hem gelse ne olacak alınır mı oradan be
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

quote:

Dün oradaydım gelmemiş
    Hem gelse ne olacak alınır mı oradan be

tabiki alınmas ama oraya gelince mağazalarada gelmeye baslıo

• ARKADAŞLAR motorola sürgülü bir telefon çıkardı arkadan kamerası ileriye doğru çıkıyor markası neydi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeO91

sonuçta megapixeli yüksek bi telefon ayrıca özllliğide geldiinde en ii olan telefon olacak sonuçta az bile fiyatı

megapikseli yuksek dıye o zamanın parası ile 2 asgari ücret telefona verme modası aradan 10 sene geçmiş olmasına ragmen hala devam ediyor.

gerçi şimdide ekranı ramı bılmemnesı para edıyor ama, 41 megapıksel cıhazlar ıkıncı lecılerde yuzune bakılmıyor.

demem o kı aradan 10 yıl geçmesıne ragmen bu telefon teknolojısını pazarlayanlarda aynı bız kullanıcılarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.