Şimdi Ara

bu nasıl 9600xt???? Yardım lazım arkadaşlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kartın kutusunda 256mb yazıyor demişsin?????
    şimdi kendimden şüphe duydurdun beni çıkarıp şu kutuya bikez daha göz atıcam....

128mb DDR yazior bu ayrıca FATURA VE kutu üstündede yazan 128mb ddr
    bunu sana sorduğumda bana verdiğin cevap bence komikti;

VATAN NE SATTIĞINI BİLİYORMU ACABA

vatandakiler salak biz çok akıllıyız dimi??

2 gündür herşeyi deniyorum en son bi arkadaşın önerisiyle omega driver kurdum ve sorun geçti gibi görünüyo gerçege yakın gpu değerlerini anca şimdi görebildim (499,5/297)
    ama kartta hala bi anormalik var bellek 128mb görünüyo ama kartın cinsi 256 mb görünüyo bazende hiç 256 görmüyo yani gidip gelen bi kar BEN ANLAMADIM!!!
    ayrıca çoktatoy değilim daha öncede ekran kartı aldım sattım taktım çıkardım.

Bu kart kesin 256mb gibi bi söz çıkamamış ağzından çok ilginç pm ini yapıştırym ozaman buraya;

kart his excalibur ati radeon 9600xt 256mb 128bit
    asus ile birlikte bu segmente en iyi kart soft o(c edilebiliyor
    500/650 normal mod'da çalışıyor
    oldukça iyi bir performans
    kutusu (classic pack),aksesuarlar hepsi pırıl,pırıl....sadece 2-3gün kullandım garanti ve fatura var (vatanbilgisayar) yaklaşık 2 ay önce aldım
    6600gt hediyr geldi ve ıskartaya çıktı

saygılar

Ayrıca benden 240ytl verip almış olduğun POCKET PC yi ertesi günü 280$ dan satışa çıkarırsa ben senin hakkında herşeyi düşünürüm açıkcası....
    saygılarımla.

• 1.) pm böyle olduğu doğru tabi yüzyüze görüşmemizde konuşulanları buraya yapıştaramayız,diğer pm'leri neden yapıştırmıyorsun, ne halin varsa gör mü dedim.ayıptır,kartı geri vereyim'e almam mı dedim. vatan hakkında dediklerimin arkasındayım, ilk kutuyu elime aldığımda bu nvidia chipset demişlerdi (aptallık değil bilgi eksikliği)
    256mb yazdığından halen eminim...yanılmıyor olmam lazım..

2.) Toyluk konusunu, ekran kartını takıp çıkartma anlamında değil topic 'de yazma tarzına ve davranış anlamında söyledim. Tekrar oku istersen.

Neyimi deşifre ediyorsun?? Onu anlamadım, karanlık işlermi yapıyorum, suçlumuyum?

3.) İpaq 'i aşağa yukarı senden aldığım fiyata sattım zaten 280ytl yerine 280$ dolar yazmışım farkında değilim ( zaten 100$ bir arkadaşa verdim ve zengin oldum), forumdan kimseye satmadım yani. Benim amacım bu işlerden para kazanmak değil. Zaten bir işim var,hobi olarak ilgileniyorum ama burnumdan geldi. Çok şey aldım sattım hepsinden zarar ettim, ama böyle birşey yaşamadım Ayrıca dilediğim fiyatı yazarım en fazla satamam olur biter.

4.) pm 'de yazdığım diğer şeyler onlarda yalan değil mi? Kutuyu alışverişten önce buluştuğumuzda kendin kontrol ettin , hatta faturaya, kutuya v.s. iyicene bak bir problem olursa beni ara (kartımı verdim) demedim mi?

5.) Ne yapmak istiyorsun onu açık açık yaza da (sıkıldım bu polemikten) herkes işine baksın.

saygılar

• aklıma gelmişken 128mb olan bir kart bazı sürücülerin kullanımı sonucu nasıl bazen 128mb bazen de256mb gözüküyor? O/C yapmadan bunu yaşayan başkaları da var mı?
  • bence boşu boşun a birbirinizi kalbini kırıyosunuz yanlış anlamalar oldu tabi ama bu nu halledebilirsiniz özür diletyip barışın bence
  • yok okko ne küsmesi yok bi kırgınlık filan benim açımdan :)

şimdi fandango
    1- kartı olmazsa sana geri vericem dedim sen bana garantiden çözeriz demedinmi
    neden ben garantiyle uğraşiymki ben bozdummu kartı? kutuda 256 mb yazdığından bukadar emin olma resimleri aşağıda. (sen yanlış hatırlamışsın)

2-davranış tarzımda bi yanlışlık göremiyorum sadece kart bana problemli geldi senin geri almanı istedim pm yoluyla. Sende bana garantiden çözeriz dedin bende doğal olarak bozulduım buna. buradada amacım problemime çözüm bulmaktan başka bişi değildi ne yanlışlık var bunda?

3 ona bişey diyemem nasıl istersen kaça istersen tabiki satarsın...

4 evet kutuya baktım kartada baktım ama hiç dikkat etmedim o konudada suç bende. (zaten sende o gün bana demedin bu kar kesin 256mb değildir emin değilim diye)

5 bu polemikten bende sıkıldım. şu an omega driverilariyla en yüksek mhzye ulaştım 499,5/297 şu an bi sorun yok gibi ama anlamadım zaten bu saatten sonra karttada bi prob. çıkarsa direk vatana giderim.Ben buy kartı bu şekilde kullanıcam.

Sana iyi alım-satımlar CEM abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chad -- 28 Mart 2005, 17:05:43 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.