Şimdi Ara

bu nasıl 9600xt???? Yardım lazım arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenler forumdan nicki lazım olmayan bi arkadaştan 256 mb his excalibur 9600xt aldım
    arkadaş bunu bana 256 mb diye sattı ama cihazın kutusunda kartın üstünde ve hatta faturada 128mb olarak gözüküyo

aldığım arkadaşa sordum vatan computer ne sattığını bilmiyo dedi.....

ilginç olan kartı pc ye ilk taktığımda 256mb his ekrankartı olarak gördü ve sürücüyü tanıttıktan sonra 128mb olarak görmeye devam etti.

şimdi bu olay nası bi olay? bu kart 128 mi 256 mb mıdır ve ikisi arasında performans açısından çok fark varmıdır?3dmark 2001 de 128 ile 256 arasında kaç puan farkeder mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chad -- 27 Mart 2005, 0:59:39 >

• ekran kartı 128mb

ancak bu okadar korkulacak birsey degildir
    cunku fark ancak %1 civarindadir

keyfini cikar . . .
  • garip bir olay. 256 mb la 128 arasında çok fazla oynamaz malum 256 mb ekran kartını destekleyen oyunlar yeni yeni piyasaya giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighEND

ekran kartı 128mb

ancak bu okadar korkulacak birsey degildir
    cunku fark ancak %1 civarindadir

keyfini cikar . . .
    128 mb olması senin için daha avantaj çünkü 128mb lık versiyonlarda 256mb a göre genelde daha iyi ramler kullanılıyor.
    o/c yaparken bayağı faydasını görürsün.
    onun dışında normal ayarlarda ve çözünürlüklerde /1024 ve altı) 256 ile hiçbir farkı olmaz.yüksek çözünürlükte (1280 ve üstü) 9600xt gpu su yetersiz gelecği için ram miktarının bi getirisi olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

128 mb olması senin için daha avantaj çünkü 128mb lık versiyonlarda 256mb a göre genelde daha iyi ramler kullanılıyor.
    o/c yaparken bayağı faydasını görürsün.
    onun dışında normal ayarlarda ve çözünürlüklerde /1024 ve altı) 256 ile hiçbir farkı olmaz.yüksek çözünürlükte (1280 ve üstü) 9600xt gpu su yetersiz gelecği için ram miktarının bi getirisi olmayacaktır.

Alıntıları Göster
    tamam beyler sağolun açıklamalar için

• quote:

Orijinalden alıntı: Chad

tamam beyler sağolun açıklamalar için

Alıntıları Göster
    128mb şu an her oyuna yetiyor denebilir. arkadaşın seni kazıklamak istemiş, o ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuyasha

128mb şu an her oyuna yetiyor denebilir. arkadaşın seni kazıklamak istemiş, o ayrı mesele.

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar bu kartın defaultta 297/524 görmesi normalmidir? bi arkadaş pm atmış aynı kart 500/554 görüyo diyo ne iş anlamadım cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chad

peki arkadaşlar bu kartın defaultta 297/524 görmesi normalmidir? bi arkadaş pm atmış aynı kart 500/554 görüyo diyo ne iş anlamadım cidden.

Alıntıları Göster
    128 derim arkadşım her zaman daha 256 o kadar ii değil
    bende bi 128 var arkadaşın 256 sını testlerde ikiye katlıyo
    tabii markada önemli bir yer tutuyo haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToGaN35 -- 26 Mart 2005, 1:31:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ToGaN35

128 derim arkadşım her zaman daha 256 o kadar ii değil
    bende bi 128 var arkadaşın 256 sını testlerde ikiye katlıyo
    tabii markada önemli bir yer tutuyo haberin olsun

Alıntıları Göster
    bendeki 500/675 default çalışıyo dostum ayrıca 128 -256 olayına tkaılma ban ben 256mb lık 9600 pro mu verdim 128mb 9600xt aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

bendeki 500/675 default çalışıyo dostum ayrıca 128 -256 olayına tkaılma ban ben 256mb lık 9600 pro mu verdim 128mb 9600xt aldım

Alıntıları Göster
    o ismi lazım olmayan arkadaşı yaz da biz de bilelim, yada bana pm at. çünkü seni kazıklamaya çalışmış.
    benim eski 32 mb geforce mx200 e yeni bios yüklediğimde açılışta bile bazen 16mb görüyordu. tekrar eski biosu yüklemek zorunda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuazim

o ismi lazım olmayan arkadaşı yaz da biz de bilelim, yada bana pm at. çünkü seni kazıklamaya çalışmış.
    benim eski 32 mb geforce mx200 e yeni bios yüklediğimde açılışta bile bazen 16mb görüyordu. tekrar eski biosu yüklemek zorunda kaldım.

Alıntıları Göster
    BENDE 256DDR 9600 XT KULLANIYORUM 128DDR 9600 XT ASUS U VERİP ALDIM ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR.MÜMKÜNSE GERİ VER BENCE.YANİ RASGELE ALMADIM,1 AY KADAR DENEDİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

BENDE 256DDR 9600 XT KULLANIYORUM 128DDR 9600 XT ASUS U VERİP ALDIM ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR.MÜMKÜNSE GERİ VER BENCE.YANİ RASGELE ALMADIM,1 AY KADAR DENEDİM.

Alıntıları Göster
    O EKRAN KARTI 128 MB. AMA SENİN İÇİN 128 OLMASI DAHA İYİ .PİYASADAKİ ÇOĞU 256 DAN DAHA İYİ BİR EKRAN KARTI. YANİ ÜZÜLME. ZATEN PERFORMANS AÇISINDAN FARKETMEZ. ÖNEMLİ OLAN BELLEĞİ DEĞİL. İŞLEMCİSİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalkilics

O EKRAN KARTI 128 MB. AMA SENİN İÇİN 128 OLMASI DAHA İYİ .PİYASADAKİ ÇOĞU 256 DAN DAHA İYİ BİR EKRAN KARTI. YANİ ÜZÜLME. ZATEN PERFORMANS AÇISINDAN FARKETMEZ. ÖNEMLİ OLAN BELLEĞİ DEĞİL. İŞLEMCİSİ.

Alıntıları Göster
    256 mb ile 128mb arasında fiyat farkından baksa hic bisey yoktur emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENIGMA

256 mb ile 128mb arasında fiyat farkından baksa hic bisey yoktur emin ol

Alıntıları Göster
    bu kart iyice ilginçleşti arkadaşlar şimdide yeni bir sürücü yükledim

bağdaştırıcı türü :
    hightech radeon 9600 xt 256MB

bağdaştırıcı bilgisindede belleğe 128mb diyo

dediklerinize göre 128/256 muhabbetini geçiyorumda riva tunerle baktığımda işlemcini hızı hala
    500/297

amacım bunu satan arkadaşa .ok atmak değil ama BU NASIL Bİ KART YA!!!!!

• sevgili arkadaşlar,

kartı chad nikli arkadaşa ben takas+para yoluyla sattım. Sözkonusu kart ben de hiç bir problem çıkartmadı kart ayrıca garantili ve faturalı. Garantisi 2 yıl devam ediyor. Ben driver konusunda her türlü sorusuna cevap verdim ve yardımcı olmaya çalıştım. Default ayarlarında bu şekilde çalısmaması gerektiğini de ben söyledim /kartın kutusunda 256mb yazıyor ve bazı driverların 128 mb gördüğünüde ben söyledim, yani yalan sözkonusu değil), ama herşeyi denedikten sonra istediği gibi çalışmıyorsa her türlü destek vermeye de hazır olduğumu söylemek istedim garanti konusunda. Şimdi görüyorum ki chad burda topic açmış ve ileri geri konuşuyor. Nickimi vermekte mahsur yok ben burdayım ve sattığım ürünün arkasındayım, ama problemler böyle 'kazıklandım' yok şöyle oldu veya böyle oldu diye çözülmez. Son derece ayıptır yapılan ve yazılan, ama arkadaşın toyluğuna veriyorum. Msj'lara cevap mı vermedim, telim ve adresim var kaçtım mı? Ne oluyor ki.

Ama böyle davranılırsa ben de herşeye kulağımı tıkarım. Garantisi var git sen hallet derim. Tekrar ediyorum ben problemsiz kullandım ve kullanacaktım, fakat 6600GT hediye gelince kartımı değiştirdim. Alışverişler karşılıklı güvene dayalıdır, en azından benim için öyle, ama taraflardan biri bunu suistimal ederse durum farklı olur. Ayrıca takastan önce ben takas'tan aldığım cihazı araştırdım. Ben de vereceğim kartın isim,marka ve model gibi ayrıntıları verdim.

• turkaizmi'de bilmeden abuk sabuk yorum yapmamasını tavsiye ederim. Nickim burda gizlimiz saklımız yok. Kart his excalibur 9600xt araştır ondan sonra yorum yap. Olayı bilmeden sallama.

okko nickli arkadaşın dediği 500/650 mhz dediği değerlerde çalışıyordu ben de.

saygılar
  • kartın linki burada, açıklamada 128mb yazıyor, ama kutuda 256mb ibaresi var. Ayrıca bu kart kesin 256mb gibi bir söz çıkmadı ağzımdan. Bilginize

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=9122
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chad
    geçenler forumdan nicki lazım olmayan bi arkadaştan 256 mb his excalibur 9600xt aldım
    arkadaş bunu bana 256 mb diye sattı ama cihazın kutusunda kartın üstünde ve hatta faturada 128mb olarak gözüküyo
    aldığım arkadaşa sordum vatan computer ne sattığını bilmiyo dedi.....

ilginç olan kartı pc ye ilk taktığımda 256mb his ekrankartı olarak gördü ve sürücüyü tanıttıktan sonra 128mb olarak görmeye devam etti.

şimdi bu olay nası bi olay? bu kart 128 mi 256 mb mıdır ve ikisi arasında performans açısından çok fark varmıdır?3dmark 2001 de 128 ile 256 arasında kaç puan farkeder mesela?

fandango yukarıda ne yazıyor bi oku istersen. 256 mb demediysen hiç bi sorun yok. gerisi beni ilgilendirmez. vga ları ne kadar bildiğim de seni ilgilendirmez, zaten alınabilirliği ya da fiyat yorumu yapmadım, abuk sabuk konuştuğum da yok. bence sen biraz daha uygun bir uslüpla yaz bundan sonra. boşa tartışmaya girmeyelim.

• 'kazıklamaya çalışmış' lafını hatırlatırım, bu konuya vakıf olmadan konuşmak demek değil mi? değilse haklısın. Uslüp konusunda ise kim hangi uslüpla yaklaşırsa aynı üslupla cevap vermekten yanayım.

Çok şükür kimseyi kazıklamaya ihtiyacım yok ve zaten ters.

Ayrıca ben de burda istediğimi yazardım veya hiç cevap vermezdim.Ama bu konu beni çok rahatsız etti. Chad beni telden arayıp (ki tüm telefonlarımı verdim)durumu izah etseydi gerekeni yapardım Ayrıca senin vga bilgini veya genel vga'ları tartışmıyorum, spesifik bir kartı hakkında konuşuyoruz, tartışmıyoruz. Olayla bir ilgin ve kabahatin yok, sadece konunun detaylarını tek taraftan dinleyip 'kazıklama' gibi suçlamalarda bulunmamanı tavsiye ederim. İnsanların böyle durumlarda sert olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fandango

'kazıklamaya çalışmış' lafını hatırlatırım, bu konuya vakıf olmadan konuşmak demek değil mi? değilse haklısın. Uslüp konusunda ise kim hangi uslüpla yaklaşırsa aynı üslupla cevap vermekten yanayım.

Çok şükür kimseyi kazıklamaya ihtiyacım yok ve zaten ters.

Ayrıca ben de burda istediğimi yazardım veya hiç cevap vermezdim.Ama bu konu beni çok rahatsız etti. Chad beni telden arayıp (ki tüm telefonlarımı verdim)durumu izah etseydi gerekeni yapardım Ayrıca senin vga bilgini veya genel vga'ları tartışmıyorum, spesifik bir kartı hakkında konuşuyoruz, tartışmıyoruz. Olayla bir ilgin ve kabahatin yok, sadece konunun detaylarını tek taraftan dinleyip 'kazıklama' gibi suçlamalarda bulunmamanı tavsiye ederim. İnsanların böyle durumlarda sert olabilir.
    kartı ve özelliklerini boşverelim o ayrı konu. chad nickli arkadaş "256mb diye sattı" demesi nedeniyle öyle yazdım, 2. el ben de alışveriş yapıyorum, aynı duruma düşşem ben çok kızardım satıcıya. üstelik inuyasha nickli arkadaşta aynı ithamda bulunmasına rağmen sen bana sardın.
    senin gibi dürüst satıca bulmak da zor. kabul etmek lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.