Şimdi Ara

Bu Nasıl Bi Soyulmak... :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün 3.5 gb vardı charımda şimdi charın üstünde ve bankasında 0 coins var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveRythiNq -- 6 Ekim 2008; 9:19:19 >

• -Koxp tarzı birşey kullanıyormuydun ?

-Kodaki charları sıralamaları gösteren siteye çok takılıyomuydun ? ( Bunu soruyorum çünkü patlak veren hack olaylarının bu site içindeki 1 açıktan meydana geldiğini söyleniyor )

Geçmiş Olsun..
  • Ya koxp kullanmıorum ama 2. dediin siteyede arada bi giriordum pfff....
  • Kesin bir tabir kullanmadım sadece öyle söylentiler kulağıma geldi oyun içinde 1 açıkta olabilir yakında çıkar kokusu..

İyi Oyunlar İyi Forumlar..
  • evet bu sabah maneste 7gb gitti 0'a indirmişler. aklıma gb tutmamak geldi hatta bugün item alcaktım ama üzgünüm geç kaldım bunu yapanları kınıyorum
  • Sanırım o hack değil benimde yan charımda 10 gb para gitti. Ticket attım illegal yollardan kazandığınız para silindi dediler. Oysa o paraların hepsi gem ve trina satışıyla birikmişti. Yine ticket attım rolback için ama malesef yapamıyoruz dediler. Oyuna girmiyorum şimdi sinirden.
    belki seninki de aynı sebeple silinmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xnx100mg

Sanırım o hack değil benimde yan charımda 10 gb para gitti. Ticket attım illegal yollardan kazandığınız para silindi dediler. Oysa o paraların hepsi gem ve trina satışıyla birikmişti. Yine ticket attım rolback için ama malesef yapamıyoruz dediler. Oyuna girmiyorum şimdi sinirden.
    belki seninki de aynı sebeple silinmiştir.

Benimde ezik charda aynı sey oldu bu aksam...Gece charı kastıktan sonra luferde bırakmıstım...Itemler oldugu gibi duruyor...Dex9 takı set ib+3 fln...Ancak inn'deki param 0landi ve chitin helmet+7'm gitti
  • Yha bende ardream ortasında durup dururken ban yedim.Nerden ulaşablrm gm lere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.