Şimdi Ara

Bu Nasıl Bir Debufftır Anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kadar etkili bi debuffı nasıl oluyorda joymax mobslara koyuyor anlamadım.

3842 mag defance var iken 94 canavarı weak atıyor ve 1453e kadar düşüyor defansım. bende bulunun weaken ise en fazla 5-6k dmg farkettiriyor. bu canavarların attığı division kadar etkili belki daha fazla

http://img20.imageshack.us/i/sro2009062901053520.jpg/

http://img218.imageshack.us/i/sro2009062901064872.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 29 Haziran 2009; 12:14:18 >

• Alakasız ama server SPARTA mı? :)
  • Warlockda var o debuff, iyi iş görüyor
  • Birde ağızından nuke atan bir mob wardı şu kristali kesince içinden elitesi çıktı tek attı bana o damageden sonra psikoloim bozuldu
  • @jilet

evet server spartra

@anatolia

warlockda bulunan o debuffın ismini söler misin?
    bende olmayıp warlockda olan bi debuff bilmiyordum

@final

bu canavarların yaptığı çok pis bir debuff ondan dolayı bide canavardan düşüksen tek atabiliyorlar.
    bu canavarlar bana 500-600 aralığı vuruyorlar ama attıkları weakden sonra bu dmg 5kya kadar çıkıyor. 10kat daha fazla vuruyorlar 10kat

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 29 Haziran 2009; 13:18:07 >
  • Çok fena birşey o. Mag defans diye birşey bırakmıyor adamda.. 8k-10k arası çakıyolardı bana o levellerde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Çok fena birşey o. Mag defans diye birşey bırakmıyor adamda.. 8k-10k arası çakıyolardı bana o levellerde..

2lv önce yani
  • yok 92-94 level ken o leveller dediğim yaratığın leveliydi
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.