Şimdi Ara

Bu nasıl bir fiyat bindirimi? Ağırlık setleri hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu an gidip kayak takımı, mayo, falan alınır anca. onlar fırsatçıysa ben de fırsatçıyım.
  • ne zaman açılacak salonlar fikri olan var mı? haziranda açılır diye tahmin ediyorum çok mu iyimserim :D
  • selam arkadaşlar, bende bu fiyat bindiriminden sonra inat ettim almadım, avm lerin açılmasıyla decathlon mall of istanbul şubesinden gidip bu ürünü;
    DECATHLON
    AĞIRLIKLAR, BENCH SEHPALARI VE BARLAR - DAMBIL SETİ - 20 KG
    https://www.decathlon.com.tr/dambil-seti-20-kg-id_8491831.html
    aldım, fiyatına göre iyi istanbulda olanlar düşünebilir.

• tunlab T kullanıcısına yanıt
    Çantalı olarak stok bulamadım ama 28 kilo olacak şekilde set yapıp sparis ettim piyasadaki ve 2. eldeki en ucuz 15-20 kilo döküm setlerden daha ucuza geldi tek çekincem stop disklerin güven veremediğini söyleyen kullanıcı yorumları sizce nasıl dik tutuş hareketlerde kayma yapıyo mu sağlam mı?
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    stop disklerde kayma yok öyle güvensiz gibi gelmedi bana bu arada decathlon da ben göremedim 28 kilo set, sizin aldığınız hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunlab T kullanıcısına yanıt
    2 tane 10kg. dambılın yanına 4 tane 2kg. disk aldım 28 kilo(seti 30 kilo yaptım 0.5 kiloluk plakalar ağırlığı 1kg. artırmak için önemli setinize 4 tane 0.5kg. mutlaka ekleyin) olacak şekilde set yaptım çanta yok sadece aynı ürünler.
    Bu nasıl bir fiyat bindirimi? Ağırlık setleri hakkında
    Bu nasıl bir fiyat bindirimi? Ağırlık setleri hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 18 Mayıs 2020; 20:44:9 >

• Arkadaşlar, devlet normalleşme sürecine gireceğini açıkladı malumunuz. Adım adım gelen süreçle fitness salonları da açılacak. Açıldıktan sonra spor malzemeleri fiyatları düşer. Yani biraz sabredin, birkaç ay sonra eski haline dönecek fiyatlar için kat ve kat fazla paraları çöpe atmayın.

Youtube'de ağırlık malzemeleri olmadan yapılan kas çalışmaları mevcut. Amerikalı bir vücut geliştiricisinin bez parçasıyla bile ağırlık çalışmaları var; bir arkadaşınız bezin iki ucundan tutacak belirli bir güçle; siz beze asılacaksınız; arkadaşınızın uyguladığı güç sizin için ağırlık olmuş olacak.

Bu, sadece bir örnekti. Başka programlar da var ağırlık malzemeleri olmadan yapılan kas çalışmaları. Birkaç ay sabretmeye değer bence.
  • 110TL'ye aldığım set şuan bayağı uçmuş durumda delta'nın 45KG'lik seti.
  • salonlar açılınca fiyatlar düşer dedik ama hala aynı devam ediyor

Bir kaç al sat yapan adam dışında fiyat indiren yok

2 tane 10 kg kauçuk kaplama dambıl bulamadım gitti
  • bisiklet fiyatları da her yıl mart nisan aylarında artıyor.
  • bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 24 Temmuz 2020; 14:34:50 >
  • konuyu hortlatalım

edit: ayarlanır dambıl önermiştim ama uzaysporun sattıklarından uzan durun.ben aldım 2 adet bir ürün kusurlu çıktı.2 gün sonra farkettim şimdi iade ile uğraşacağız kolisini de attık bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 12 Kasım 2020; 20:51:34 >
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Şunlardan Türkiye'de fahiş fiyatlarla satılıyor yurt dışında 30-60 dolar arasına bulunabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.