Şimdi Ara

Bu nasıl bir goldür. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayhan 2 geri pas + 1 yanlışlıkla orta açmış. başkada birşey yapmamış

• Ya bu , ya bu... Bu takım Skibbe'nin eseriydi bence. Çok gol yesek de göze hoş gelen futbol oynuyorduk 1-0 ın üzerine yatmıyorduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

Ya bu , ya bu... Bu takım Skibbe'nin eseriydi bence. Çok gol yesek de göze hoş gelen futbol oynuyorduk 1-0 ın üzerine yatmıyorduk...

Sabri ya adamim. Hatirliyorum bu maci harikaydi gercekten

• Hamburg maçının özetini hiç izleyememiştim o günkü hayal kırıklığından sonra.Hala da izlemiyorum gerçi, kabus gibi bir maçtı ve ben çok net biliyorum ki o maçı vermeseydik..
  • Neredesin Lincoln
  • Hamburg maçında Sami Yen'deydim. Arkadaşımla birlikte Yeni Açık Üst'ten gitmiştik. İlk defa bir maç bittikten sonra ağladığımı hatırlıyorum. Son düdükle birlikte resmen koltuğa yığılıp kalmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

Ya bu , ya bu... Bu takım Skibbe'nin eseriydi bence. Çok gol yesek de göze hoş gelen futbol oynuyorduk 1-0 ın üzerine yatmıyorduk...

Bu maç hayatımda izlediğim en iyi maçlardandı. Heyecan doruktaydı, güzel futbol vardı. Şu an bile izlerken gollerinden ardından gool diye sevindim.

• beylerrr artık geçmişi nırakıp önümüze bakmalyız bakın ne diyor nike geleceği hatırla diyor onun üçün gelecek rüyalarına inanalarındır artık geçmişi unutalım geleceğe odaklanalım nokta
  • skibbe ile devam edip bide para yüzünden meirayı satmayıp tutsaydık(polatın yüzünden) en az yarı finale bile gidebilirdik o sene çok iyiydik.
  • Bordeux maçını çok iyi hatırlıyorum ah o günlerrrr.
  • O seneki forma, ruh, oyunu daha da görmedim ben .(2000 ruhunu saymıyorum tabii). O maçtan sonra hüngür hüngür ağlamıştım ve ertesi gün okula dahi gitmemiştim . O turu geçseydik kesinlikle Kadıköyde o kupayı alırdık ama kısmet değilmiş. Böyle top oynasın takım ben bu ligde şampiyon olamamaya razıyım.
  • Baros Lincoln Kewell Arda orta saha yine aynıydı sadece ve sadece defans problemimiz vardı. Skibbe'ye hiç zaman tanınmadı 2. sezonunda defans probleminide çözerdi.
    Bu futbolun üstüne Keita eklenecekti birde oof oooof of
  • bu maçı izlemek için apandist ameliyatı olan babamı hastanede bırakıp kahveye gitmiştim, sonra o üzüntüyle refagatçi olarak hastanede bekledim
  • Bide son şampiyon olduğumuz senedeki futbolu izleyin. Yıldız futbolcu olmadan sadece Türk futbolcularla oynanan futbolu....

Bu videodakiler yanında hiç kalır.
  • Saf Ayhan geri dönüp duruyor yine adam yönünün bakmadığı yere top atamıyor
  • çok özledim bu günleri ya
  • ardanın pası derslik gerçekten. Oyun zekası ile ayak bileklerin uyumunun orkestra halidir bu golün asisti
  • ayhanin yaptigi her sey kazayla dikkat edin.Orta acmak istemis herif
  • ulan baros mükemmeldi o zamanlar. Bitiriciliğe bakın yav. O sakatlık olmayacaktı adam leblebi gibi atmaya devam ederdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Bu da iyi tabi fakat..

Üstüne tanımam.

Kewell'ın gölünün atağını saRBi sarıoğlu başlatıyor.

Bu gol I AM LEGEND golü idi saRBi'nin

Onlada onsuzda olmuyor.

He is different = saRBi sarıoğlu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.