Reventon'u görmüştüm ama bu kan olayı hakikaten iyimiş.
Tasarım güzel beee.Sanki kabloları damara benzetmiş.Kan motifini daha belirdin etmek için beyaz rengi kullanmış.SÜPER.
Kasanın tasarımını gerçekten çok güzel yapmışlar, helal olsun. Kasa üzerindeki kan motiflerini görünce birden aklıma Dexter geldi.
öyle bir kasam olsum isterim onun gibide kanlı bir monitörr off gerçektenden süper olurduu arkadaşın dediği gibi damara benzeltmişler
Rüye Gibi geçti ekrandan Tüm resimler
ferrari gibi kasa
Raventon mükemmelmiş. Elin oğlu yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mofaka
Bu da mükemmel bir tasarım;
Mükemmel ya.
ŞAHANE
adamlar çıldırmış!!!
Arkadaşlar bunlar gerçekten kasamı yoksa öylesine tasarım harikası olsu diyemi üretmişler bu kasalarda ne projeler çizerim ve hiç ısınma derdim olmaz vallahi geçenlerde media markt gördüm olağan üstü birşeydi mükemmel gerçektende. Bu arada paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum bu kasaların nerelerde satıldığınıda not olarak düşerseniz belki ilgilenen arkadaşlarımız almak ister.
quote:
Arkadaşlar bunlar gerçekten kasamı yoksa öylesine tasarım harikası olsu diyemi üretmişler bu kasalarda ne projeler çizerim ve hiç ısınma derdim olmaz vallahi geçenlerde media markt gördüm olağan üstü birşeydi mükemmel gerçektende. Bu arada paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum bu kasaların nerelerde satıldığınıda not olarak düşerseniz belki ilgilenen arkadaşlarımız almak ister.