Elime bir miktar para geçmişken, kardeşime bir oyun alayım dedim. Bildiğim 2-3 yetkili Sony sitesinden hepsisony'de ve morfare'de bulamadım. En son sonyburada'ya baktım. Ama fiyatlarda dengesizliğe dikkat edin. Özel versiyon, normal versiyondan 5-10 lira bile olsa daha pahalı. 10-15 yaşındaki çocuk mu güncelliyor bunların fiyatlarını arkadaşlar?
Diğer bir oyun olan Resistance 3'e bakayım dedim. Hepsisony'de kdv dahil 50 lira gibi uygun bir fiyattan satılır iken, Sonyburada sitesi oyunu kdv dahil 107 liradan satışa sunuyor.
Eski ve ex bir ps3 oyunu alacak arkadaşlara Hepsisony'i tek geçerim. Başka siteye bakmayın.
Sonyburada nın ne olduğu belli değil, yetkili bayi bile değiller. Hepsisony iyidir, Resistance 3 de çok iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: myresistance
Sonyburada nın ne olduğu belli değil, yetkili bayi bile değiller. Hepsisony iyidir, Resistance 3 de çok iyidir.
Bilinen ve alışveriş yapılan 3 site bunlar. Yani alacaklar arkadaşlara yukarıda da dediğim gibi, Hepsisony'den şaşmasınlar. Heleki Resistance 3'ün fiyatı bomba. Kapıda ödemeyle birlikte 55 liraya geliyor.
resistance 3 ' de online kod olayı var mı? ikinci el almayı düşünüyorum da...
En ucuz ve kaliteli nereyse oradan alırım gerisi beni ilgilendirmez
quote:
Orijinalden alıntı: mr.nako
resistance 3 ' de online kod olayı var mı? ikinci el almayı düşünüyorum da...
Online kod olayı var.
Valla HepsiSony'de Selçuk bey var . Çok ilgili sağolsun her zaman birsey alacagimda yardim ediyor
HepsiSony ' Hepsinden iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: myresistance
sonyburada.com yetkili sony bayi.
bilesin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme