Bildirim
BU NASIL İNDİRİMDİR ? (AA 101)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunu indirememişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu yanlis yerde
zorla gözlerine sövdüreceksin. Tamam da sıcak fırsatla ne alakası var bende gözlerime inanmıyorum ödeştik terket burayı. -
Kasiyeri çağırıp tebrik etseydin
ben müdür
3.60 olacaktı 2.60 olarak yanlış yazılmış k.b -
quote:
Orijinalden alıntı: r__kara
ben müdür
3.60 olacaktı 2.60 olarak yanlış yazılmış k.b
Eywallah müdürüm ;
Bu yoğun iş ortamında buraya kadar zahmet edip cevap atmışsın konuya. Takdire şayan bir durum.
Şimdi bir kampanya başlatacağım senin için Bölge Müdürü olman için.
Bilgin olsun.
Hadi kolay gelsin abi. -
Bindirim bu. -
patlatmalık mısır bakıyordum geçen hafta. Ürünün fiyatı 2,5 TL yazılmış ama kg fiyatı 3 TL. Ürün ise 500GR Ben mi yanlış bakıyorum acaba dedim, görevliyi çağırdım o da şaşırdı. Kasada okuttu 2,5 çıktı, ertesi gün başka bir a101'e gittim onda da aynı. Gözden kaçıyor demek ki bazen -
Aferin. Yarın üstü çizilen fiyatla aynı tutar olanları bul. Sonraki gün 1 kuruş indirim olanları. Ürünü bedava aldığın gün sıcak fırsatçı olacaksın. -
ÇOK YARATICI
buraya gönderene kadar kasiyer e söyle değiştirsinler -
Kasiyer mi koca magazada bi tane calisan var onu arayip buluna kadar buraya yazmak daha kolay gibime geldi
10 sene önce gülüyorduk bunlara ama artık ilginç gelmiyor malesef.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X