Bildirim
bu nasıl iş araçlara yine zam geldi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yorum yapan olmadığına göre milletin keyfi yerinde, çoğunluk fabrikatör demek. bu zamlar az şirketin yerinde olsam daha da arttırırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: tekelok
malumunuz dolar euro düşüşte araçların fiyatı düşmesi gerekirken bu gün yeni fiyat listesi açıklandı WV sitesinde ve bütün araçlara zam yapmışlar.
bu nasıl iş biri bana anlatsın
İşin daha vahim boyutu var sanki bütün markalar anlaşmış gibi zam geldi. yani sadece vw değil mercedes de zam yaptı şuan da bmw lerde indirim var diye biliyorum birde mazda da olduğu söyleniyor.
-
euro ve dolar düşerken gelen bu zamlara bende anlam veremedim doğrusu... -
Zam yapılan günün sabahında toyota nın türkiye ceo su konuşmuştu. dövizdeki gerilemenin fiyatları düşürmeyeceğini söylemişti, sebep olarakta döviz artışının fiyatlara yansımadığını belirtti. Dövizin bu bantta devam etmesi sadece zam gelmesini engeller demişti. Piyasa %30 daralmışken böyle bir açıklamayı gerçekçi bulmamıştım ama haklıymış. Aynı gün vw grubuna zam geldi, şu şartlar altında sıfır araba almak gerçekten zor. -
duyduğuma göre zammı doğuş değil üretici yapmış -
bence fiyatların birazcık gevşemesi için önce ellerindeki stokları eritmeleri gerekiyor. Distribütörlerin liste fiyatını kıracaklarını sanmıyorum sadece cazip kampanyalar yaparlar. Hazirandan önce bir kampanya olacağını sanmam. -
hafta sonu bayileri gezdim değil müşteri sinek dahi yok bir çoğu yiyecek içecek ısmarlamak istedi hele içlerinden bir tanesi zorla kuru pasta yememi ısrar etti satışların böyle devam etmesi durumunda satış danışmalığı işinden ayrılmasının söz konusu olduğunu söyledi -
Bizim memlekette malesef iki ucu ayrı pislik, satışları iyi olunca da adam yerine koyup soruna cevap vermeyen satış danışmanları var.
Örnek Altur Otomotiv VW Bayi Satış danışmanları. Bir ara arkadaşa bu arabayı nasıl satarım diye düşündürdü(!) araçla ilgili bilgi almak isterken o kadar ilgisizdi ki arkadaş kendimi ona satış yapmaya çalışıyor gibi hissettim.
Bu işin piri Borusan Otomotiv dir ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X