Şimdi Ara

BU NASIL İŞTİR!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 7610 ve N-Gage var. Geçenlerde 7610un RSMMC kartını N-Gage e taktım ve USB ile Pcme yedekledim (resimler ve videolar sadece). Daha sonra bu resim ve videoarı sildim. Neyse kartı yeniden 7610 a taktım. Telefon arada bir kartı görmemeye başladı. Tema falan standarda döndü. Neyse iki de bir düzelttim daha sonra yapmadım. Gece oyun oynuyodum telefonla birden oyun kapandı. Yine standart temaya döndü. Daha sonra temalara girdim hafıza kartı bozuk dedi. Fileman a girdim Hafıza kartı görünmüyor. Telefonu kapattım. Kartı çıkartıp taktım. Yeniden açtım. Yine aynı. Hafıza kartı bozuk diyor ve Fileman ve benzeri programlarda boş görünüyor. Çıkartıp N-Gage e taktım aynen onda da ööle. Sonra N-Gage e takıp Pc ye bağladım, Pc de de görünmedi. Yani telefonun bağlandığı bile görülmedi. Diğer RSMMC mi denedim gayet normal. Hiç bi sorun yok. Şimdi Karta format attım. Şimdi telefon görüyor hiç bir sorun yok ancak Pc halen görmüyor. Bunun nedeni nedir? Neden Nokia bu kadar sorun çıkartıyor?

• 00 800 00 329 13 003 almanya nokıa musteri hizmetleri tlf nosu ÜCRETSİZ DİR cok ıyı ilgileniyorlar yardım ederler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

00 800 00 329 13 003 almanya nokıa musteri hizmetleri tlf nosu ÜCRETSİZ DİR cok ıyı ilgileniyorlar yardım ederler

bu hat ücretsiz değil! bende aramıştım zamanında, dikkatinizi çekerim 0800 değil, 00800... çıkan operatör gerçekten çok iyi yardımcı oluyor.
  • emre formati pc de mi attin?baska bi usb portundan bagla pc ye,sonra format yaparken fat yap sadece ok?sen laptop in mmc girisine mi bagladin?yoksa ngage den usb ile mi?dene iste farkli seyleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.