Şimdi Ara

bu nasıl iştir ? Biri açıklasın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e63 kullanıyorum . Normal şartlarda multimedya özelliklerini ve 3G kullandığım için şarjı 1 gün,bilemediniz 1,5 gün gidiyor. Ama son 4 gündür standart seviyede kullanmama rağmen şarjım bitmedi. Daha da garip olanı,telefonum şarjı azaldıgında kendılığinden şarj oluyor olarak gösteriyor. Var mı yorumu olan?

• yakınlara yeni baz istasyonu kurmuş olabilirler. 3g daha iyi çektiğinden az şarj yiyordur telefon.
  • o telefonla 7 gün gördü kardeşim. @ertanünver' e de katılıyorum
  • dostum sorun sarjın daha verimli kullanılması değil. Bak mesela 1 kademe azalsın şarjı,"şarj oluyor" olarak gosteriyor ve cideen de oluyor. Bak su an bıle telefon sarjda olmamasına ragmen şarj oluyor. Yada öyle gösteriyor. (:
  • bizim eski Ericcson A1018 vardı bataryası eskidikten sonra şarjı hiç bitmedi zayıf gösteriyordu ama çalışıyordu telefon ve aylarca şarjı bitmedi
  • yani batarya ömrünün uzun olmasına takılmadım ben . Yaklasık sekız aydır kullanıyorum bu telefonu. Ilk kez boyle oldu. Hala şarj oluyor olarak gösteriyor. (:
  • kapatıp pili çıkarıp tekrar takıp tekrar açarmısın ? böyle de düzelmiyorsa ya yazılımsal bi problem vardır yada şarj konektörüne bişey sıkışmştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhwe

Arkadaşlar e63 kullanıyorum . Normal şartlarda multimedya özelliklerini ve 3G kullandığım için şarjı 1 gün,bilemediniz 1,5 gün gidiyor. Ama son 4 gündür standart seviyede kullanmama rağmen şarjım bitmedi. Daha da garip olanı,telefonum şarjı azaldıgında kendılığinden şarj oluyor olarak gösteriyor. Var mı yorumu olan?

aynı telefon vardı bende bataryası bozulmuştu telefonun şarjını full dolduruyodum arama yapıodum bi bakmışsın 1tane cubuk kalmış sonra 3-4 gun oluyor hala 1 cubuk gösteriyor ya yazılımdan yada bataryadan başka batarya varsa dene telefon bozulmasın
  • doğru söylüyorsun kardesım. Bataryayı cıkarıp taktım,düzeldi. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhwe

doğru söylüyorsun kardesım. Bataryayı cıkarıp taktım,düzeldi. (:

DH ye konu açmak onca şey yazmak hepsi aklına geldi de bu aklına gelmedimi kardeş...:) Yanlış anlama cidden soruyorum
  • yok estagfrullah (:

Ya ben bunu bı sorun olarak gormuyodum kı. Sadece paylasmak ıstedım. En sonunda "düzeldi" yazmamalıydım,kabul ediyorum. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhwe -- 30 Haziran 2011; 11:00:05 >
  • Hem bozuluyo hem şarjı uzun gidiyo ne güzel vala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: space_jam
    Hem bozuluyo hem şarjı uzun gidiyo ne güzel vala.

boyle bozulmaya can kurban (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.