Şimdi Ara

bu nasıl mause böylee (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ateslibocek

quote:

Orjinalden alıntı: smyrnali_35

quote:

Orjinalden alıntı: ateslibocek

arkadaslar pc mi her açmamda usb mause sorun yaratıyor.yani çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.bütün usb yuvalarında aynı sorunu yaratıyor.diğer usb aygıtlarım normal çalışıyor.başka mause denedim ondada aynı sorunla karşılaştım.yani açılışta çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.Anakartım GIGABYTE 8I915PDUO İ915P 16X AGP 800MHZ DDR2.bios tan usb mause support u enable yaptım ama sorun halen devam ediyor....yardım edin lütfeenn

arkadaşım o mause diil hem:mouse

mouse olarak değiştirdim ama yine bişey değişmedi

arkadaşım bende normalini yazdım ama hala sorunuma yanıt yok pehhh

• quote:

Orjinalden alıntı: smyrnali_35

ARKADAŞLAAARRR!!benim mouse da donup kalıo o sebepten dolayı sürekli pc yi kapatıp tekrar açmak zorunda kalıom.optik mouse ve ewde 4 tane daha var hangisini taksam aynı problem.sizce nie böle oluyo

ARKADAŞŞŞLARRRRR YORUM BEKLİORUMM BURDA KAÇ SAATTİR!!
    SAYGILAR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: arctura

xp ise işletim sistemin service pack 2.0 mı değilse yükle bi dene

sp2 yüklü hatta tüm güncellemeler yüklu
  • pc yi kapattığımda tekrar açmam için en az 15 dakika beklemem gerekiyor.daha önce elektrik hiç gelmiyor pc ye.mouse sorununun bu sorunla bir ilgisi olabilirmi arkadaşlar.güç sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü güç kaynağına sadece kasa ve monitör takılı.sorunsuz çalıstığı dönemden daha az yani...
  • biostan usb mous ve klavye diye bi seçenek var onu enable yap düzelmesi lazım
  • Mauseniz direkt usb ise sp/2 mi ibnşy dönüştürücü alın ve öyle kullanın

çin malları böyledir bizimkide yapıyordu öyle yaptım düzeldi
  • dehshet arkadaşımızın dediği çözüm yolu %90 olmalı bende böyle tahmin ediyorum büyük bir htimal bu olmalı kolay gelsin şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

biostan usb mous ve klavye diye bi seçenek var onu enable yap düzelmesi lazım

bunu denemiştim bişey değişmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehshet

Mauseniz direkt usb ise sp/2 mi ibnşy dönüştürücü alın ve öyle kullanın

çin malları böyledir bizimkide yapıyordu öyle yaptım düzeldi

başka mausede denedim A4TECT Ondada aynı sorunu verdi.ayrıca ben bu mouse yi 1 senedir kullanıyorum.son bir kaç aydır bu sorun var.microsoft un güncellemeleri böyle bir şeye sebep olabilirmi diye düşünmeye başladım........
  • bendede ayni sorun vardi. ama ps2 ek giris aparati kullanarak sorun halloldu. yani usbden takmassan mausu sorun hallolabilir bendeki gibi. olmazsa farkli bir sorun var sende demektir. herzaman ps2 girisi daha sagliklidir 1 yıldır aradan zaman gecti belki ama problem yok hala.
  • işe yarayabilir.

biosu tazeleyin, jumperdan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.