arkadaslar pc mi her açmamda usb mause sorun yaratıyor.yani çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.bütün usb yuvalarında aynı sorunu yaratıyor.diğer usb aygıtlarım normal çalışıyor.başka mause denedim ondada aynı sorunla karşılaştım.yani açılışta çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.Anakartım GIGABYTE 8I915PDUO İ915P 16X AGP 800MHZ DDR2.bios tan usb mause support u enable yaptım ama sorun halen devam ediyor....yardım edin lütfeenn
arkadaşım o mause diil hem:mouse
mouse olarak değiştirdim ama yine bişey değişmedi
arkadaşım bende normalini yazdım ama hala sorunuma yanıt yok pehhh
quote:
Orjinalden alıntı: smyrnali_35
ARKADAŞLAAARRR!!benim mouse da donup kalıo o sebepten dolayı sürekli pc yi kapatıp tekrar açmak zorunda kalıom.optik mouse ve ewde 4 tane daha var hangisini taksam aynı problem.sizce nie böle oluyo
ARKADAŞŞŞLARRRRR YORUM BEKLİORUMM BURDA KAÇ SAATTİR!! SAYGILAR....
quote:
Orjinalden alıntı: arctura
xp ise işletim sistemin service pack 2.0 mı değilse yükle bi dene
sp2 yüklü hatta tüm güncellemeler yüklu
pc yi kapattığımda tekrar açmam için en az 15 dakika beklemem gerekiyor.daha önce elektrik hiç gelmiyor pc ye.mouse sorununun bu sorunla bir ilgisi olabilirmi arkadaşlar.güç sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü güç kaynağına sadece kasa ve monitör takılı.sorunsuz çalıstığı dönemden daha az yani...
biostan usb mous ve klavye diye bi seçenek var onu enable yap düzelmesi lazım
Mauseniz direkt usb ise sp/2 mi ibnşy dönüştürücü alın ve öyle kullanın
çin malları böyledir bizimkide yapıyordu öyle yaptım düzeldi
dehshet arkadaşımızın dediği çözüm yolu %90 olmalı bende böyle tahmin ediyorum büyük bir htimal bu olmalı kolay gelsin şimdiden
quote:
Orjinalden alıntı: karizzmma
biostan usb mous ve klavye diye bi seçenek var onu enable yap düzelmesi lazım
bunu denemiştim bişey değişmedi
quote:
Orjinalden alıntı: dehshet
Mauseniz direkt usb ise sp/2 mi ibnşy dönüştürücü alın ve öyle kullanın
çin malları böyledir bizimkide yapıyordu öyle yaptım düzeldi
başka mausede denedim A4TECT Ondada aynı sorunu verdi.ayrıca ben bu mouse yi 1 senedir kullanıyorum.son bir kaç aydır bu sorun var.microsoft un güncellemeleri böyle bir şeye sebep olabilirmi diye düşünmeye başladım........
bendede ayni sorun vardi. ama ps2 ek giris aparati kullanarak sorun halloldu. yani usbden takmassan mausu sorun hallolabilir bendeki gibi. olmazsa farkli bir sorun var sende demektir. herzaman ps2 girisi daha sagliklidir 1 yıldır aradan zaman gecti belki ama problem yok hala.
işe yarayabilir.
biosu tazeleyin, jumperdan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme