Şimdi Ara

bu nasıl mause böylee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar pc mi her açmamda usb mause sorun yaratıyor.yani çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.bütün usb yuvalarında aynı sorunu yaratıyor.diğer usb aygıtlarım normal çalışıyor.başka mause denedim ondada aynı sorunla karşılaştım.yani açılışta çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.Anakartım GIGABYTE 8I915PDUO İ915P 16X AGP 800MHZ DDR2.bios tan usb mause support u enable yaptım ama sorun halen devam ediyor....yardım edin lütfeenn

• yokmu yardım edecek birisi yaf
  • bendede usb bluetooth aynıu sorunu yapardı söküp takınca çalışır açılışta çalışmazdı ....

ne mi yaptım driver i kaldırdım baştan kurdum düzeldi
  • sürücüden kaynaklanan bir sorun değil.denedim.yine olmuyorr.....yaw yokmu bi çareeee
  • kaç tane usb girişin var ve de kaç tanesini kullanıyosun ?
  • 6 tane var.4 arkada 2 önde
    arkadakinin 3 tanesini kullanıyorum bu sorun ilk zamanlar yoktu.sonradan çıktı.yazılımsal olsa 1 yıl öncenin ghostunu geri yükledim.düzelmedi.donanımsal olsa başka usb cihazlarım çalışıyorr.biostan olsa usb mause supportu enable yap dediler.yaptım.yine değismedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateslibocek -- 14 Şubat 2007; 14:01:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateslibocek

6 tane var.4 arkada 2 önde
    arkadakinin 3 tanesini kullanıyorum bu sorun ilk zamanlar yoktu.sonradan çıktı.yazılımsal olsa 1 yıl öncenin ghostunu geri yükledim.düzelmedi.donanımsal olsa başka usb cihazlarım çalışıyorr.biostan olsa usb mause supportu enable yap dediler.yaptım.yine değismedi

güç kaynağınız usb portları için yeterli olmuyor da olabilir daha fazla güce ihtiyacı olabiliyor bu da çok sık karşılaşılan sorunlardan biri
  • deneme amaçlı diğer usb portlarındaki aygıtları söküp mouse u yalnız bırakıp da bilgisayarı açmayı deneyin yada imkanınız varsa daha yüksek watt lı bir güç kaynağı takıp denemenizi tavsiye ediyorum
  • haklı olabilirsiniz.5+1 ses sistemi takmıstım enson.pc de işim bitsin birde onu deneyeyim.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulut_45

deneme amaçlı diğer usb portlarındaki aygıtları söküp mouse u yalnız bırakıp da bilgisayarı açmayı deneyin yada imkanınız varsa daha yüksek watt lı bir güç kaynağı takıp denemenizi tavsiye ediyorum

buda çözüm olmadı.bu arada birsey farkettim.farenin sağ tuşu işlevini yerine getiriyor.sol tuşu bilemiyorUm ama hareket etmiyor söküp takmadan
  • başka bir usb girişli mouse deneyin isterseniz belki sorun onda da olabilir
  • başka mause da çözüm olmadı
  • şuan aklıma birşey gelmiyor gelince yazarım yine kusura bakmayın :(
  • ARKADAŞLAAARRR!!benim mouse da donup kalıo o sebepten dolayı sürekli pc yi kapatıp tekrar açmak zorunda kalıom.optik mouse ve ewde 4 tane daha var hangisini taksam aynı problem.sizce nie böle oluyo
  • quote:

arkadaslar pc mi her açmamda usb mause sorun yaratıyor.yani çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.bütün usb yuvalarında aynı sorunu yaratıyor.diğer usb aygıtlarım normal çalışıyor.başka mause denedim ondada aynı sorunla karşılaştım.yani açılışta çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.Anakartım GIGABYTE 8I915PDUO İ915P 16X AGP 800MHZ DDR2.bios tan usb mause support u enable yaptım ama sorun halen devam ediyor....yardım edin lütfeenn

arkadaşım o mause diil hem:mouse
  • benim soruma cvp
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrnali_35

quote:

arkadaslar pc mi her açmamda usb mause sorun yaratıyor.yani çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.bütün usb yuvalarında aynı sorunu yaratıyor.diğer usb aygıtlarım normal çalışıyor.başka mause denedim ondada aynı sorunla karşılaştım.yani açılışta çalışmıyor.söküp tekrar takınca çalışıyor.Anakartım GIGABYTE 8I915PDUO İ915P 16X AGP 800MHZ DDR2.bios tan usb mause support u enable yaptım ama sorun halen devam ediyor....yardım edin lütfeenn

arkadaşım o mause diil hem:mouse

mouse olarak değiştirdim ama yine bişey değişmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: bulut_45

şuan aklıma birşey gelmiyor gelince yazarım yine kusura bakmayın :(

teşekkürler bulut_45 kardeş.
  • xp ise işletim sistemin service pack 2.0 mı değilse yükle bi dene
  • bios ayarlarında hispeed usb ara
    orda 1.0 ve 2.0 gibi değerler olmalı
    onları değiştirip dene

eğer mouselerı başka bilde deneme imkanın varsa bi dene
    iki bozuk mousunda olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.