Şimdi Ara

Bu monitör ayağı nasıl çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ayak nasıl çıkar bilen birisi varsa yardım etsin lütfen. kitapçığında nasıl takıldığı yazıyor fakat çıkarmayla ilgili birşey yok. sağa sola zorluyorum kırılacak gibi geliyor. mandal gibi gözüken şey de haraket etmiyor. marka asus.
    Eksi Up
    20190520_141414 - eksi up
    https://eksiup.com/p/tv13020vzb23

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monitör Ayağı Nasıl Sökülür?

Monitör ayağı, monitörünü masana veya standına sabitlemeni sağlayan önemli bir parçadır. Ancak monitörünü taşıman veya farklı bir ayağa takman gerektiğinde ayağı çıkarman gerekebilir. İşte monitör ayağını güvenli bir şekilde nasıl çıkaracağına dair adım adım bir kılavuz:

Adım 1: Gücü Kes

Monitör ayağını çıkarmadan önce monitörün güç kablosunu çıkararak cihazı kapatmak önemlidir. Bu, elektrik çarpması riskini önleyecektir.

Adım 2: Ayağı Bul

Monitör ayağı genellikle monitörün arkasında bulunur. Ayağı sabitleyen vidaları veya mandalları ara.

Adım 3: Vidaları Çıkar

Monitör ayağını sabitleyen vidalar genellikle elle çıkarılabilir. Vidaları yavaşça çevirerek gevşet ve ardından çıkar. Bazı monitörlerde mandallar olabilir; bu durumda mandalları nazikçe dışarı doğru itin.

Adım 4: Ayağı Ayır

Vidaları çıkardıktan sonra monitör ayağını monitörün arkasından dikkatlice çek. Ayağı çıkarmak için fazla güç kullanma; aksi takdirde monitörüne zarar verebilirsin.

Adım 5: Ayağı Sök

Monitör ayağını monitörden tamamen çıkardıktan sonra, ayağı tabanından veya diğer bileşenlerinden ayırmak gerekebilir. Bu, genellikle vidaları veya mandalları çıkararak yapılabilir.

Not: Farklı monitör modelleri farklı ayaklara sahip olabilir. Bu nedenle, spesifik monitör modelin için özel talimatları kontrol etmek önemlidir.

Önemli Uyarılar:

• Monitör ayağını sökmeden önce daima güç kablosunu çıkar.
    • Monitörü taşırken veya kaldırırken nazikçe davran.
    • Monitörü düşürme veya çarpma gibi hasarlara karşı dikkatli ol.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• Monitör ayağı nasıl sökülür?
    • Samsung monitör ayağı nasıl sökülür?
    • Asus monitör ayağı nasıl sökülür?
    • LG TV ayağı nasıl sökülür?
    • LG monitör ayağı nasıl sökülür?
    • Samsung monitör ayağı sökme
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mandali bastirman lazim
  • Hocam fotoğraftan çözüm bulmak zor, monitörün tam modelini yazarak konu açın. Farklı açılardan fotosunu atın, belki benzerini kullanan denk gelirse yardımcı olabilir.
  • şuradan hallettim:

o mandal gibi şeye basılı tutup standı çevirmek gerekiyormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.