Şimdi Ara

Bu nasıl oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisi benim nick imi kullanarak yazıyor yani chat bolumun de ben bısey yazmıyorum ama benım adımı kullanarak yazıyor bu nasıl olabılıyor!! ?

Biraz once de maradon da bır ezık bana report attı !

• baştan baya bi boşluk bırakarak "Kelepçe: ..... "yazdığı zmn sen yazmışın gibi oluyo. yani senin nickinin üstünde kimin adı varsa o yapıyor bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaBeaT -- 18 Şubat 2007; 13:15:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: orCUN_5387

baştan baya bi boşluk bırakarak "Kelepçe: ..... "yazdığı zmn sen yazmışın gibi oluyo. yani senin nickinin üstünde kimin adı varsa o yapıyor bunu.

mümkünmü bu ? :S
    keske knıght a char açarken 0000000 boşluk yapsaydım
  • TouchSee :
    Kelepce : ............. Anladınmı ? ben boşluk bırakıyorum aşayada senin nickini yazıyorum sen yazmış gibi oLuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchSee -- 18 Şubat 2007; 13:19:19 >
  • tam 48 bosluk bırakınca oluyo :) biz arkadasla baya egleniyodukk :) party dekiler saskına dönmüstü küfürler havada ucuyodu falan :D
  • demek tam 48 güzelll öğrendiğim iyi oldu

quote:

Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH

tam 48 bosluk bırakınca oluyo :) biz arkadasla baya egleniyodukk :) party dekiler saskına dönmüstü küfürler havada ucuyodu falan :D
  • Vay lavuk ya benm azgımzdan sheel set ım satılıktır hepsı 10gb dıe yazıodu bı ton pm geldı DC olcaktım ya :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunları öğendiim tam süper oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ichiroblack

bunları öğendiim tam süper oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: ichiroblack

bunları öğendiim tam süper oldu

6e nin dediğini yaparıs artıkhele kunt ile zero yu aynı pathos a koyduk mu:D
  • alltan allianca yazan yerın ılk L sıne kadar bosluık bırakıp senın adını yazıyo.sonra ne yazmak ıstıyosa onu yazıyo ve sen yazmıssın gıbı cıkıyo altta
  • quote:

Orjinalden alıntı: :_eKoFReSH_:

alltan allianca yazan yerın ılk L sıne kadar bosluık bırakıp senın adını yazıyo.sonra ne yazmak ıstıyosa onu yazıyo ve sen yazmıssın gıbı cıkıyo altta
    adam çözmüş işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.