Şimdi Ara

Bu nasıl örümcek !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
6.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makifylmz

quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

Orijinalden alıntı: mojito7

Rain spider turu, kesin emin olmakla birlikte

but are not widely regarded as dangerous to healthy humans

aynen bence dediğinden. ekolojik denge bozulunca hayvanlar daha geniş alana yayılıyor.

insanlar için tehtid değilmiş.

bunlar yumurtalarını ağına mı asıyor kesesinde mi taşıyor ? nasıl bulup yok ederim

Bu nasıl örümcek !!!

bence en iyisi bahçeye tavuk alın ikişer adet. böcek vs ne varsa yerler. bizim köyde örümcek zor görürüm ben. etraf tavuk dolu olduğu için böcek vs ne varsa yerler.

İşin ilginç tarafı bahçede 6 tane tavuk var ama neden bu kadar çok var bu haşerelerden anlamıyorum. Chorme hocam bu böcek gelişmemiş ise yumurtaları var olabilir mi ? Gerekli olursa öldürdükten sonra ters dönmüş halde resmini çekmistim 3g interneti yakalayınca atarım. TheCr7 ne yaptın dostum bir örümcek için yapılır mı dediklerin.Swat1000 hocam yumurta bırakıp bırakmadığını anlayabilir miyiz ?

Şaka yaptım ama dikkat et böyle şeylerden çok zarar gelir mi bilmiyorum ama yumurtaları felan varsa uğraştırır insanı ilaçlatmak iyi olur hem sizde rahat edersiniz 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende geçen sene bu büyüklükte banyoda gördüm bi anda hareket etti boş anıma denk geldi çığlık atıp kaçtım sonra bi bezle yakalayıp attık dışarı
  • eve el bombası at ve hızlıca uzaklaş
  • eve atom bombası at
  • Bence bi çay iç derim.
  • Kaç ! (arkana bakma)

• Babam evcilleştirmeyi düşünüyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iykkkk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • örümcek budur

https://store.donanimhaber.com/ad/c6/da/adc6da92007c1abca1dc99565a44e07a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 17 Haziran 2014; 17:41:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

vay anam o nasıl bi örümcek kardes orası neresi amazon ormanlarındamı yasıyorsunuz

Aydın-didim bahçe evin dört tarafı ondandır herhalde geçen gün de izmirde odama hamam böceği girmişti nerden geldiyse

Bu et yiyen deve örümceğinin kuzeni değil mi?
    Arat bi' camel spider diye youtube'dan. Videolar süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRambo -- 17 Haziran 2014; 18:01:34 >

• iyi yırtmışsın ben yırtamamıştım :D

http://forum.donanimhaber.com/m_90250839/f_//tm.htm#90250839
  • Oha olum one da

O evi terk ederim ben olsam
  • lan bu ne lan, napalm bombası at
  • Evi yık sonra hidrojen bombası atıp 20 km çapındaki heryeri karantinaya aldır. FBI ve CIA e haber ver. Obamayla acilen bağlantıya geç. Dünya Sağlık Örgütünü de harekete geçir.Örümceğin ağına değdiğin için parmağını kes derdim ama bence komple kolunu kes.
  • nadir bir tür bu focus latirus adı ben alabilirim 2500 tl civarı ediyor 2000 e bırak alayım hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

iyi yırtmışsın ben yırtamamıştım :D

Geçmiş olsun dostum hatırlıyorum senin konunu. Benim örümcekte atlayıp zıplıyormuş meğer aynı kaderi paylaşıyor olabilirdik. Senin elin noldu atlattın mı ?

@Gönderiliyor... Cenazesi duruyor ciddi alıcıysan fiyatta birşeyler yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 17 Haziran 2014; 20:22:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

iyi yırtmışsın ben yırtamamıştım :D

Geçmiş olsun dostum hatırlıyorum senin konunu. Benim örümcekte atlayıp zıplıyormuş meğer aynı kaderi paylaşıyor olabilirdik. Senin elin noldu atlattın mı ?

@Gönderiliyor... Cenazesi duruyor ciddi alıcıysan fiyatta birşeyler yaparız

geçti

• bende arkadaşımın yazlığında gördüm duvarda aynısını. avuc içim kadardı namussuz... Çözüm TAFT saç spreyi ve Zippo ... :D Cayır cayır yaktık şerefsizi..

hayvan severler gelecek şimdi yazık değil mi diye. Onlara diyeceğim şudur o hayvan evdeyken nasıl uyuyacaktık ? hadi git hoşt kışt diyince kaçan birşey değil sonucta sopayla ittirdik gitmedi yaktık bizde
  • Mobil olduğum halde resmi gördüm.bu nasıl bür örümcek derken?bilinmeyen türse araştırmacılara bildir derim.sanırım yazlığa uzun süre gitmediğiniz için girmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClearNOS -- 17 Haziran 2014; 20:45:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.