Şimdi Ara

Bu nasıl örümcek !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
6.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RobustoGrande

bende arkadaşımın yazlığında gördüm duvarda aynısını. avuc içim kadardı namussuz... Çözüm TAFT saç spreyi ve Zippo ... :D Cayır cayır yaktık şerefsizi..

hayvan severler gelecek şimdi yazık değil mi diye. Onlara diyeceğim şudur o hayvan evdeyken nasıl uyuyacaktık ? hadi git hoşt kışt diyince kaçan birşey değil sonucta sopayla ittirdik gitmedi yaktık bizde

Hayır canlıyken uyumak zaten imkansız öldürdükten sonrada acaba yumurtalarını bıraktı mı diye tedirgin oluyor insan. Bizim ki de avuç içi büyüklüğündeydi. Yakmasaydınız keşke gerçi korkudan insan pek düşünemiyor ama ben arabaya koşup fotoğraf makinesini kaptım nasıl olduysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 17 Haziran 2014; 20:51:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha tarantula !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmz

quote:

Orijinalden alıntı: RobustoGrande

bende arkadaşımın yazlığında gördüm duvarda aynısını. avuc içim kadardı namussuz... Çözüm TAFT saç spreyi ve Zippo ... :D Cayır cayır yaktık şerefsizi..

hayvan severler gelecek şimdi yazık değil mi diye. Onlara diyeceğim şudur o hayvan evdeyken nasıl uyuyacaktık ? hadi git hoşt kışt diyince kaçan birşey değil sonucta sopayla ittirdik gitmedi yaktık bizde

Hayır canlıyken uyumak zaten imkansız öldürdükten sonrada acaba yumurtalarını bıraktı mı diye tedirgin oluyor insan. Bizim ki de avuç içi büyüklüğündeydi. Yakmasaydınız keşke gerçi korkudan insan pek düşünemiyor ama ben arabaya koşup fotoğraf makinesini kaptım nasıl olduysa

hocam bende ilk fotosunu cektim ama masaüstünde duruyor :D Macte bulamadım fotoyu koyamadım o yüzden :D ama o an hani evde 7 kişi var kızlar var onlar ayrı cırlıyor ben zaten içeri doğru (anladınız siz onu :D ) dedim çözüm bu :D direk zippoyu yaktım spreyi örümceğe doğrulttum ve sıktım :D önce yere düştü biraz kaçar gibi oldu ama baktım daha içerilere gidiyo kaybolursa hic bulamam diye yerde ateş püskürte püskürte koştum peşinden :D son olarak avuc ici kadar olan yaratık 10 kuruş boyutuna geldi :D

• En kısa sürede evi ilaçlattır. Eğer bir şekilde yavrularsa varya çooook kötü olur.
  • valla haşere konularında elektrik süpürgesi iyi iş yapar da öne lan öyle anca mızrak veya okla öldürebilirsin belki.
  • Sarı Ömer diye bir tür var çok tehlikeli belki odur

• sarı ömer camel spider
  • hocam daha fazla zaman kaybetmeden o evi yakın
  • Ciddi ciddi evi yaktıracaksınız bana kalsa çoktan evime dönmüştüm ama baba bey in taktığı yok evcilleştirebilirdik aslında diyor

• Bu nasıl bişi abi yaa şu an bacağımda kıpırdanmalar hissediyorum
  • Lycosidae ailesinin bir üyesi gibi görünüyor. Namı diğer "wolf spider". Duruşuna göre yorum yapacak olursam.. Çok sinirlenmiş ve saldırmaya hazır. Uzaklaşmanızı istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feather -- 17 Haziran 2014; 22:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Lycosidae ailesinin bir üyesi gibi görünüyor. Namı diğer "wolf spider". Duruşuna göre yorum yapacak olursam.. Çok sinirlenmiş ve saldırmaya hazır. Uzaklaşmanızı istiyor.

Eyvah eyvah. Ben başlangıçta korkup zumu sonuna kadar açıp çekmeyi denedim baktım net değil zumu kapatıp 5-10 cm ye kadar yaklaştım ne cesaretse Zaten 3. Flaş patlayınca harekete geçti o sırada babamda karşı atak yapıp nakavt etmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 17 Haziran 2014; 22:52:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  •  Bu nasıl örümcek !!!
     Bu nasıl örümcek !!!

• güzel örümcek
  • Kurt Örümceği

• quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmz

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

vay anam o nasıl bi örümcek kardes orası neresi amazon ormanlarındamı yasıyorsunuz

Aydın-didim bahçe evin dört tarafı ondandır herhalde geçen gün de izmirde odama hamam böceği girmişti nerden geldiyse

Buralarda çok var ondan geçmiş olsun geçen havalandırma boşluğundan bunun yavrularından çıktı bizde de.
  • kardes o broodmother eger creeplerini qsu ile oldurduyse sikinti var

• Bıçaklasanıza ni kanı hangi renk hep merak etmişimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Bıçaklasanıza ni kanı hangi renk hep merak etmişimdir

Otopsi yaparken kıpraşırsa yüreğime iner İnternette gümüş rengi diye okumuştum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.