Şimdi Ara

Bu nasıl raslantı böyle :) 188 günde bir çok büyük bir deprem oluyor.(Tahmin ne yazık ki tuttu) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
100
Favori
20.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Acaba deprem olan yerlerin uzaklık vs. bakımından benzerlikleri var mı? Çok garip olay ya taktım kafaya.

Haarp'ı araştırmani öneririm.Bir ara duymuştum böyle bir şey.Haarp Hakkında ayrıntılı bilgim yok ama bence haarp ile ilgisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

quote:

Acaba deprem olan yerlerin uzaklık vs. bakımından benzerlikleri var mı? Çok garip olay ya taktım kafaya.

Haarp'ı araştırmani öneririm.Bir ara duymuştum böyle bir şey.Haarp Hakkında ayrıntılı bilgim yok ama bence haarp ile ilgisi var.

Onu biliyorum ama her şeyi de HAARP diyerek geçmek olmaz.Ya dünyada bilmediğimiz bir döngü var ya da gerçekten ayarlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

quote:

Onu biliyorum ama her şeyi de HAARP diyerek geçmek olmaz.Ya dünyada bilmediğimiz bir döngü var ya da gerçekten ayarlanıyor.

Tektonik hareketler genel etmen bu konularda böyle büyük depremlerin zaten genelde kıtalar arası birleşim noktalarında görmek mümkün

• Avustralyada deprem olmadı hala. Filipinler, Fiji, Yeni Gine, Yeni Zelanda ama Avustralya yok. Avustralya = İlluminati
  • Rezi hakeden konu takip ediyoruz birdahaki 188 gün sonra deprem olursa kesinlikle bir şeyler olduğuna inanıcağım

• Az kalmış bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Rezi hakeden konu takip ediyoruz birdahaki 188 gün sonra deprem olursa kesinlikle bir şeyler olduğuna inanıcağım

Birdahaki 188 gün önümüzdeki 1-2 hafta

• Takipteyim çok ilginç

• Sıradaki ne zaman beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YALFA

Sıradaki ne zaman beyler ?

Bu günden itibaren 188 gün sonra.
    Şaka maka tüm tahminler tuttu Kandilli rasathanesi göreve.
  • Depremler yeryuzunde yani karada gerçekleşen hareketler sonucu oluşuyor. Bence bunun böyle olmasının sebebi budur. Gezegenlerin çekim kuvvetinden de kaynaklanabilir o ayrı bir şey zaten.

• İlginç...
    Bu konuyu daha onceden de gormustum şimdi uplanmış valla ne diycem bilemedim. İlla bir açıklaması olmalı bunun. Bu kadarınında tesadüf olacağına inanmıyorum.

• Arkadaş bu nedir ya.İnsan tırsıyor.

Bence sırada ki yer İstanbul,Pekin,Kuzey Kore ya da Moskova

• sıradaki 30 ekimde değil mi daha 3 gün var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 26 Ekim 2015; 23:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

sıradaki 30 ekimde değil mi daha 3 gün var

Normalde 188.gün 27 Ekim'e denk geliyor.Ancak arkadaşlar deprem oldugu gune 188 gün ekleyince 30 Ekim oldu.
    Ayrıca teori de depremin olacak gununden 3-4 gün oncesi veya sonrasi olup sarkabiliyor.Mesela bu deprem 1 gun erken geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

quote:

Normalde 188.gün 27 Ekim'e denk geliyor.Ancak arkadaşlar deprem oldugu gune 188 gün ekleyince 30 Ekim oldu.
    Ayrıca teori de depremin olacak gununden 3-4 gün oncesi veya sonrasi olup sarkabiliyor.Mesela bu deprem 1 gun erken geldi.

deprem oldu mu ne zaman nerde dünyadan haberim yok benim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

quote:

deprem oldu mu ne zaman nerde dünyadan haberim yok benim

Bugün Afganistan'da 7.5 büyüklüğünde deprem oldu

• Tesadüf.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.