Şimdi Ara

BU NASIL SAÇMALIK!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kuraldır bu.
  • bu öyle bir saçmalıktır ki
    Astral immortal luck steady bütün blueleri basarsın
    Üstüne bi 200m harcarsın 100m lik silahı 200m e yapamazsın.
    Deli oldum 2 günde200m gitti. +7 bascam die +4 ten yukarı cıkamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SQua

+3 kullan acele etme ,daha sonra denersin +5 okey hadi şimdi git ve kas .

Evet. Pek fazla kişi bilmiyor ama olay aslında ' Tamamen ' itemle alakalı bir şey. Bildiğim kadarıyla her itemin şansı war. Eğer tutmuyorsa fazla zorlamanın anlamı yok silahı değiştirmeyi deneyin Bir başka yöntemde itemi biraz kullanıp tamir edip deneyin
  • Extranoobun +7 Simyasini Tavsiye Ederim Seni bi o kurtarır
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGi_27

quote:

Orjinalden alıntı: sHoRT_DaGGeR

Şans İşi
    Silk İşi
    Bunu Yapan
    Baya Kişi
    Al Silki
    Bitir İşi

Kısa ve Öz

süper yha
  • O Elixiri Alcağına Stallardan Alırsın Daha İİ Ben 82 Bladerime 72+5 BLADE+KALKANI 30m E aldım....
  • Halbuki bir kere banyo(!) yapsanız hiçbir sorununuz kalmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Halbuki bir kere banyo(!) yapsanız hiçbir sorununuz kalmayacak

• quote:

Orjinalden alıntı: _JunioR_

70 TANE ELİXİR WEAPON YAKTIM SADECE 1 KERE +3 GEÇTİ BU NASIL BİR SAÇMALIKTIR ASTRAL BASAMIYORUM +4 OLMUYO A....... SİLAHI

valla herne kadar şu söylenen hurafelere inan masanızda böle + basarken yapın işe yarıyolar ..

bide bazı silahlarda öle oluyor inatçı çıkyorlar +3 bile basaamıyorsun bzısıda +5 e kadar sorun çıkarmıyor ama sonra +5 den yukarı çıkmıyor asla sos silah alıp çok artı bastığımdan artık şans değil silahın huyu diyorum artık

bir kere banada öle oldu 20 elix web harcadım +4 yapmak için ama sonra silahı +9 a dayadım hiç sorunsuz .. (baya bi para etmişti be 42+5 sos set almıştım kendime o paryla :D)

• ne silk ne astral biraz şans
    1 gecede 4 tane +5
  • şans...
    bigün +2 basamazken bigün +5leri seri yapıyorum...
    bakalım 85 e +7 denerken neler çekicez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Silk . . .

Ben dün gece yerden boş düşen 2H 85 Lv.Sword u +3 yaptım str int 6 (+100) Durability steady vs..vs.. Bastım ve hepsini tek stonelerle 3 tane weapon ile +3 ettim şuan kasada duruyor satılmayı bekliyor.Aynı Zamanda arkadaşın Garment 84 Legs e tek stone de HP 600 aynı zamanda yine tek stone ile str int 6 (+100) çaktım...

Ne kadar çok silk alırsan o kadar şansın artar.Bu işler böyledir.

yine bi alıntı belki de harbi haklısın bu zamana kadar bi ark ın charına belki milyarları yatırdık adam yere botta düşen elixir ler ile hiç luki şurubu almadan (aksesuar tükkanında :) ) +5 s/s yaptı + blue bastı :D dolaşıyo :D(85+5) hemide bide macigal dengeyi sağlamak için bir adet ston bastı şansa %70 oldu :D

bu jm de az i**e değil :)

(bn)

• Pff deniyorum deniyorum olmuyo ha gayret + 5 yaf

85 Lik shieldi bi 5 Elixir le +5 yaptım bügün de şansım döndü 85 lik Sword +4 den cıkmıyo yukarı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.