Şimdi Ara

BU NASIL SAÇMALIK!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70 TANE ELİXİR WEAPON YAKTIM SADECE 1 KERE +3 GEÇTİ BU NASIL BİR SAÇMALIKTIR ASTRAL BASAMIYORUM +4 OLMUYO A....... SİLAHI

• +20 ELİXİR +3 BİLE GEÇMEDİ
  • Silk . . .

Ben dün gece yerden boş düşen 2H 85 Lv.Sword u +3 yaptım str int 6 (+100) Durability steady vs..vs.. Bastım ve hepsini tek stonelerle 3 tane weapon ile +3 ettim şuan kasada duruyor satılmayı bekliyor.Aynı Zamanda arkadaşın Garment 84 Legs e tek stone de HP 600 aynı zamanda yine tek stone ile str int 6 (+100) çaktım...

Ne kadar çok silk alırsan o kadar şansın artar.Bu işler böyledir.
  • Şans İşi
    Silk İşi
    Bunu Yapan
    Baya Kişi
    Al Silki
    Bitir İşi
  • Troy serverindekiler 3 gündür benim yüzümden jangan+downhong+hotan+semerkant+constantinapolis 'de akşam saatleri ben online'ken elixir pro bulamıyorlar, istersen sorabilirsin, her 10 dakikada bir tarayıp tamamını çekiyorum, sen 70 tane diyosun
  • Silk alma ile alakasi yok... Premium plus varken bile bazen +3 geçmiyor. Kendimden biliyorum, şansızlık deyip geçicez.
  • mesele silk deil olay direk GAYMAX la alakalı...sattığı premium %5 lucky weriyo premium olmadan daha iyi + basılıyo benim pazar charında 5 elixir de +5 bastım silkk falan hikaye yani....premium varsa alchemy basarsın benim uzerimdeki sette sadece 3 str eksik var taş basarken zaten sorun yok ama bu + basma beni deli edicek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _JunioR_

mesele silk deil olay direk GAYMAX la alakalı...sattığı premium %5 lucky weriyo premium olmadan daha iyi + basılıyo benim pazar charında 5 elixir de +5 bastım silkk falan hikaye yani....premium varsa alchemy basarsın benim uzerimdeki sette sadece 3 str eksik var taş basarken zaten sorun yok ama bu + basma beni deli edicek...

Ben anladım Sorun GAYMAX te felan değil sorun sende bedevi şansı var kardeşim o kadarda olmazki ama . . .
  • +50 elixir daha arkadaşlar şu anda silah +3 bugünlük bu kadar macera yeter silahı direkt +4 alıp astral bassam daha ucuza gelmişti

neyse bakalım akşam biraz daha deneriz...
  • benden sana tavsiye silahi değiştirip başka silaha dene bazi silahlar çok inatçi olabiliyor
  • +3 kullan acele etme ,daha sonra denersin +5 okey hadi şimdi git ve kas .
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben + basarken şöyle yapıyorum önce +1 basıyorum sonra alcheym penceresini kapatıp tekrar açıyorum +2 deniyorum +2 basıyor. ve tekrar kapatıp açıyorum +3 e deniyoum %75-80 civarı basıyor.
    Fakat eğer alcemy penceresini kapatmadan tekrar denediğimde +2 de bile çoğu zaman basmıyor.
    Siz basarken nasıl basıyorsunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.apture

arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben + basarken şöyle yapıyorum önce +1 basıyorum sonra alcheym penceresini kapatıp tekrar açıyorum +2 deniyorum +2 basıyor. ve tekrar kapatıp açıyorum +3 e deniyoum %75-80 civarı basıyor.
    Fakat eğer alcemy penceresini kapatmadan tekrar denediğimde +2 de bile çoğu zaman basmıyor.
    Siz basarken nasıl basıyorsunuz??

ben + basarken herşeyimi hazırlarım
    hotan guildçiye gider ordaki duvara yapışırım arkası görünür
    F12 ye basar sonra Y ye basarım.

dediğin gibi eğer tutarsa Y ye tekrar basar pencereyi kapa-aç yaparım.

Tutmazsa direk öbürünü basarım.

bide önemli + ları basmadan önce mutlaka 3-4 şey yakarım :)
  • 68lv shieldı +5 yapmak için 350 tane kadar elixir harcamıştım zamanında shield 2 kere +4 oldu o kadar.

O kalkanla işim bitince yakmıştım.
  • Şansızmışsın zamanında 60 lvl swordu 3 denemde +3 aynı saat te 60 kalkanı +3 ve gene aynı saate 64+3 sword ve 64+3 kalkan yaptım hepsi 3 denemede tabi bu baya eski artık +3 yapmak için 10+ eliir gerekiyor en az
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Şansızmışsın zamanında 60 lvl swordu 3 denemde +3 aynı saat te 60 kalkanı +3 ve gene aynı saate 64+3 sword ve 64+3 kalkan yaptım hepsi 3 denemede tabi bu baya eski artık +3 yapmak için 10+ eliir gerekiyor en az

sanırım serverdan servera değişiyor neptunede +3 basarken en fazla 5 elixir harcıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.apture

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Şansızmışsın zamanında 60 lvl swordu 3 denemde +3 aynı saat te 60 kalkanı +3 ve gene aynı saate 64+3 sword ve 64+3 kalkan yaptım hepsi 3 denemede tabi bu baya eski artık +3 yapmak için 10+ eliir gerekiyor en az

sanırım serverdan servera değişiyor neptunede +3 basarken en fazla 5 elixir harcıyorum.

Alakası yok tamamen kişinin şansı ile ilgili.

• kardeşim senin şansın yoqmuş yaw... baya para harcamışın anlaşılan ama tutar belki yaw

kolay gelsin. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: sHoRT_DaGGeR

Şans İşi
    Silk İşi
    Bunu Yapan
    Baya Kişi
    Al Silki
    Bitir İşi

Kısa ve Öz
  • ARAKADASLAR BEDEVİ ŞANSIDA BİR YERE KADAR...NETWORK DEN SADECE 5 ELİXİR ALDIM DİREKT BASTIM ASTRALSIZ VE +5

İYİKİ BASKA ELİXİR YOKTU İÇİMDEN Bİ AN +7 GEÇTİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.