70 TANE ELİXİR WEAPON YAKTIM SADECE 1 KERE +3 GEÇTİ BU NASIL BİR SAÇMALIKTIR ASTRAL BASAMIYORUM +4 OLMUYO A....... SİLAHI
+20 ELİXİR +3 BİLE GEÇMEDİ
Silk . . . Ben dün gece yerden boş düşen 2H 85 Lv.Sword u +3 yaptım str int 6 (+100) Durability steady vs..vs.. Bastım ve hepsini tek stonelerle 3 tane weapon ile +3 ettim şuan kasada duruyor satılmayı bekliyor.Aynı Zamanda arkadaşın Garment 84 Legs e tek stone de HP 600 aynı zamanda yine tek stone ile str int 6 (+100) çaktım...
Ne kadar çok silk alırsan o kadar şansın artar.Bu işler böyledir.
Şans İşi Silk İşi Bunu Yapan Baya Kişi Al Silki Bitir İşi
Troy serverindekiler 3 gündür benim yüzümden jangan+downhong+hotan+semerkant+constantinapolis 'de akşam saatleri ben online'ken elixir pro bulamıyorlar, istersen sorabilirsin, her 10 dakikada bir tarayıp tamamını çekiyorum, sen 70 tane diyosun
Silk alma ile alakasi yok... Premium plus varken bile bazen +3 geçmiyor. Kendimden biliyorum, şansızlık deyip geçicez.
mesele silk deil olay direk GAYMAX la alakalı...sattığı premium %5 lucky weriyo premium olmadan daha iyi + basılıyo benim pazar charında 5 elixir de +5 bastım silkk falan hikaye yani....premium varsa alchemy basarsın benim uzerimdeki sette sadece 3 str eksik var taş basarken zaten sorun yok ama bu + basma beni deli edicek...
quote:
Orjinalden alıntı: _JunioR_
mesele silk deil olay direk GAYMAX la alakalı...sattığı premium %5 lucky weriyo premium olmadan daha iyi + basılıyo benim pazar charında 5 elixir de +5 bastım silkk falan hikaye yani....premium varsa alchemy basarsın benim uzerimdeki sette sadece 3 str eksik var taş basarken zaten sorun yok ama bu + basma beni deli edicek...
Ben anladım Sorun GAYMAX te felan değil sorun sende bedevi şansı var kardeşim o kadarda olmazki ama . . .
+50 elixir daha arkadaşlar şu anda silah +3 bugünlük bu kadar macera yeter silahı direkt +4 alıp astral bassam daha ucuza gelmişti
neyse bakalım akşam biraz daha deneriz...
benden sana tavsiye silahi değiştirip başka silaha dene bazi silahlar çok inatçi olabiliyor
+3 kullan acele etme ,daha sonra denersin +5 okey hadi şimdi git ve kas .
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben + basarken şöyle yapıyorum önce +1 basıyorum sonra alcheym penceresini kapatıp tekrar açıyorum +2 deniyorum +2 basıyor. ve tekrar kapatıp açıyorum +3 e deniyoum %75-80 civarı basıyor. Fakat eğer alcemy penceresini kapatmadan tekrar denediğimde +2 de bile çoğu zaman basmıyor. Siz basarken nasıl basıyorsunuz??
quote:
Orjinalden alıntı: C.apture
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben + basarken şöyle yapıyorum önce +1 basıyorum sonra alcheym penceresini kapatıp tekrar açıyorum +2 deniyorum +2 basıyor. ve tekrar kapatıp açıyorum +3 e deniyoum %75-80 civarı basıyor. Fakat eğer alcemy penceresini kapatmadan tekrar denediğimde +2 de bile çoğu zaman basmıyor. Siz basarken nasıl basıyorsunuz??
ben + basarken herşeyimi hazırlarım hotan guildçiye gider ordaki duvara yapışırım arkası görünür F12 ye basar sonra Y ye basarım.
dediğin gibi eğer tutarsa Y ye tekrar basar pencereyi kapa-aç yaparım.
Tutmazsa direk öbürünü basarım.
bide önemli + ları basmadan önce mutlaka 3-4 şey yakarım :)
68lv shieldı +5 yapmak için 350 tane kadar elixir harcamıştım zamanında shield 2 kere +4 oldu o kadar.
O kalkanla işim bitince yakmıştım.
Şansızmışsın zamanında 60 lvl swordu 3 denemde +3 aynı saat te 60 kalkanı +3 ve gene aynı saate 64+3 sword ve 64+3 kalkan yaptım hepsi 3 denemede tabi bu baya eski artık +3 yapmak için 10+ eliir gerekiyor en az
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
Şansızmışsın zamanında 60 lvl swordu 3 denemde +3 aynı saat te 60 kalkanı +3 ve gene aynı saate 64+3 sword ve 64+3 kalkan yaptım hepsi 3 denemede tabi bu baya eski artık +3 yapmak için 10+ eliir gerekiyor en az
sanırım serverdan servera değişiyor neptunede +3 basarken en fazla 5 elixir harcıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: C.apture
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
sanırım serverdan servera değişiyor neptunede +3 basarken en fazla 5 elixir harcıyorum.
Alakası yok tamamen kişinin şansı ile ilgili.
kardeşim senin şansın yoqmuş yaw... baya para harcamışın anlaşılan ama tutar belki yaw
kolay gelsin. .
quote:
Orjinalden alıntı: sHoRT_DaGGeR
Şans İşi Silk İşi Bunu Yapan Baya Kişi Al Silki Bitir İşi
Kısa ve Öz
ARAKADASLAR BEDEVİ ŞANSIDA BİR YERE KADAR...NETWORK DEN SADECE 5 ELİXİR ALDIM DİREKT BASTIM ASTRALSIZ VE +5