Şimdi Ara

Bu nasıl sistem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus P5Q PRO
    Ocz 2x2 Duall 4GB ram
    Asus 8800 gt
    Seagate 500gb 32MB
    Samsung SH-S223F 22X DVDWR
    Cooler Master RC-690
    OCZ600SXS-EU STEALTHXSTREAM 600W

sizce nasıl bir sistem.siparişi verdim.çok fazla kötülemeyip uykularımı kaçırmadan lütfen. :)

• güzel ve güncel bir sistem olmuş yanlız psu 600w fazla gibi fiyatı ne kadar tuttu acaba
  • siparişi vermeden konuyu açsaydın yada hiç açmasaydın

sistem genel olarak güzel ama ekran kartını hd4850 yapsan daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 16 Ağustos 2008; 22:13:13 >
  • gayet guzel sıstem ekran kartını solemıyem dedım ama alısıldı artık kım gorse yazmak ıcınde olsa yazıcak 4850 alsaydın dıe bedne ole dıorum. gerısı guzel fazla psu nun zararı olmaz ılerde 2.ekran kartı fln takar.Bu arada elıne gecınce hdd kullanıp bana bılgı verırsen sevınırım genelde guzel oldugu soylenıyo testlerdede ole gozukuyo ne kadar sıcaklıkta oluyo ses nasıl dıe solersen sevınırım bende almayı planlıyorum.bu arada aldıgın kasada psu vardı 460w dıe bılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ KAGAN -- 16 Ağustos 2008; 22:17:27 >
  • sistem güzel ekran kartı hd4850 olsaymış daha iyi olurmuş hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 16 Ağustos 2008; 22:18:49 >
  • yani arkadaşlar sizide anlamak pek mümkün değil (genel olarak konuşuyorum).ben daha önce bu sistemi yazdığımda 30 kişi üstüme hucum etti yok 400w ona mı yetcek buna mı yetcek.işlemci zaten hepsini emer.en az 600 diye yorumlar yağıyordu.şimdi de herkes ne gerek var 600w gibi yorumlar yapıyor.

4850 konusunda ise gelen yoğun istekleri bilerek ve isteyerek geri çevirdim.aynı fiyat olmasına rağmen 8800 kart'da daha az sorun yaşayacağımı düşünüyorum.

şu 4850'yi o kadar övüyorsunuz ki bunun bir reklam kampanyası olduğunu bile düşünmeye başladım.(şaka şaka)

bir de 400w eski pc de ki bozuk psu ile yer değiştirecek.o nedenle yeni bir psu alcakken biraz daha sağlam olsun diye düşündüm.belki ilerde yeni bir ekran kartı, capture kartı ve hdd için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaaltunbas -- 16 Ağustos 2008; 22:38:23 >
  • cooler master rc 690 460w bence rahat yeter
    işlemciyi 8400 ekran kartını 4850 öneirim
  • asus'un sitesi de en az 550 diyor kardeşim.her ağızdan bir ses çıkıyor anlamadım gitti.neye dayanarak 460 yeter diyorsun onu da yazsana bi kenara.keşke yetse de bende az para versem.

şimdi sen yeter diyorsun ya bir alt konuda aynı sistemde 500w fırtınaları esiyor. :) bir ortayolu bulun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaaltunbas -- 17 Ağustos 2008; 2:02:58 >
  • evet bende arkadaşlara katılıyorum ii bir ekran kartı istiyorsan hd 4850 veya paran varsa 4870 alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunaaltunbas

asus'un sitesi de en az 550 diyor kardeşim.her ağızdan bir ses çıkıyor anlamadım gitti.neye dayanarak 460 yeter diyorsun onu da yazsana bi kenara.keşke yetse de bende az para versem.

şimdi sen yeter diyorsun ya bir alt konuda aynı sistemde 500w fırtınaları esiyor. :) bir ortayolu bulun artık.

aslında o ıs sole genelde kafadan solenıyo senın sıstemı 460w yeter yetmesıne ama bıraz zorlar o yuzden 500 fln olması daha ıdeal ama 600 un sorunu yoq gayet yeterlı fazlasıyda sorun olmaz en azından ısın garantılı olur ztn yetecek olan mıktanarın 30w yukarısını almak en mantıklısı herkes o yuzden sana 600 e ne gerek var demıstır yanı bıraz fazla ama 460 da bana kalırsa yuk altında oc de olursa zorlar o yuzden 600w guzel tercıh madem 4850 yı bılerek gerı cevırdın hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ KAGAN -- 17 Ağustos 2008; 2:45:02 >

• Ekran kartı 4850 olsa tabiki daha iyi olurdu ama 8800gt i de yabana atmamak gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunaaltunbas

Core2 Quad Q6600 2.40
    Asus P5Q PRO
    Ocz 2x2 Duall 4GB ram
    Asus 8800 gt
    Seagate 500gb 32MB
    Samsung SH-S223F 22X DVDWR
    Cooler Master RC-690
    OCZ600SXS-EU STEALTHXSTREAM 600W

sizce nasıl bir sistem.siparişi verdim.çok fazla kötülemeyip uykularımı kaçırmadan lütfen. :)

gayet güzel sistem olmus.
    psu yuda iyi yapmıssın almakla,rc nin 460w yeterdi ama nasılsa ilerde problem cıkaracaktı.
    8800gt konusunda da, senin yerinde olsam palit 8800gt hdmı sonıc alırdım 149$ , ama güzel sistem hayırlı olsun

NOT : daha az sorun yasayacagın konusuna katılmadan edemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.