Şimdi Ara

Bu nasıl teslim tarihi nerden geliyor bu tablet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılıf kulaklık kalem 6 kasım iPad 19/26 kasım nerden geliyor bu böyle ? Daha erken gelir mi ancak o tarihte mi gelir bu ?

• Don Corleeone kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm ki hocam 9 ekimde verilen siparişin teslim tarihi 13-20 kasımda gösteriyor.
    Kalem, kılıf, kulaklık 2 gün içerisinde elinizde olur ama tablet siparişi hala işleniyor olarak görünüyor.
    Sabır diliyorum
  • Allah razı olsun hocam siz mi sipariş verdiniz 9 ekimde ?
    Evet hocam 😅
  • Hocam peki bu tabletten çıkacak olan şarj pro max kutusundan çıkan hızlı şarj mı ? Telefonum 11 iPad’in şarjını kullansam hızlı şarj olur mu ?
    Evet. Hemen Amazon'dan Spigen USB-C to Lighting kablosu almaya bakın hocam, 60 lira şu an 😅 zaten 18W adaptör çıkıyor. Ben de aktif olarak telefonumda kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 23 Ekim 2020; 12:47:42 >
  • Hayır birde kendi mağazası. Güya dünya markası. Yazıklar olsun lojistik sistemine.

Çoğu teknoloji marketinde satışta olan iPad’ini bile kendi mağazasına getiremiyor.
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Çok sıkıntı çekiyorum şu an. Ders olsun, uzaktan eğitim olsun

Hayır yeni nesil 20w adaptör çıkıyor. Kutudan çıkanla da hızlı şarj yapabilirsiniz. Hatta daha hızlı.

• Niye hocam onun kablosuyla şarj edemez miyiz ?
  • zuhanda kullanıcısına yanıt
    İyiymiş hocam birde teslim tarihi 6 kasım yazıyor kalem kılıf kulaklık ama İstanbul’da kargoya verilip yola çıkmış görünüyor daha erken mi geliyor acaba ?
  • hocam teslim tarihi 6 kasım yazıyor kalem kılıf kulaklık ama İstanbul’da kargoya verilip yola çıkmış görünüyor daha erken mi geliyor acaba ?
    Hocam iPad Pro'dan çıkan adaptör USB-C çıkışlı. Bir de kablo olarak USB-C USB-C kablosu çıkıyor. Telefona da bu uymuyor.
    Dediğim gibi direkt kargoya veriliyor aksesuarlar, ama tablet çok geç veriliyor.
  • Bende de iki gün snra geldi dayanamadım açtım AirPods'u 😂
    Kalem ve Smart Folio duruyor. Çok gıcık bir durum
  • Tamam işte olur kutudan USB C çıkıyorsa sorun yok
    İşte USB-C Lighting girişi gerekiyor telefonlar için o yüzden dedim ben onu
  • 😂😂 hocam sesini etme tahminlerle göre eğer bunları ayın 6 su yazıp erken gönderiyorlarsa tablette erken gelir bende öyle yaparım airpodsu açarım kılıfla smart folio durur hangi rengi aldın kılıf ?
  • Anlamadım ben hocam olayı şimdi tabletle telefonun şarj giriş yer aynı değil mi ?
    Mantıken öyle olması lazım bir grup bekliyoruz öyle işte bu hafta içerisinde getirilmesini. Apple Destekle de görüştük o tarih en uç tarih yani erken de gelebilir dendi.
    Hayır hocam iPad Pro'lar USB-C girişli telefondaki gibi değil
    Siyah aldım hocamtelefonla uyumlu olması için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.