Bildirim
Bu nasıl teslim tarihi nerden geliyor bu tablet ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üzgünüm ki hocam 9 ekimde verilen siparişin teslim tarihi 13-20 kasımda gösteriyor.
Kalem, kılıf, kulaklık 2 gün içerisinde elinizde olur ama tablet siparişi hala işleniyor olarak görünüyor.
Sabır diliyorum -
Allah razı olsun hocam siz mi sipariş verdiniz 9 ekimde ? -
Evet hocam 😅 -
Hocam peki bu tabletten çıkacak olan şarj pro max kutusundan çıkan hızlı şarj mı ? Telefonum 11 iPad’in şarjını kullansam hızlı şarj olur mu ? -
Evet. Hemen Amazon'dan Spigen USB-C to Lighting kablosu almaya bakın hocam, 60 lira şu an 😅 zaten 18W adaptör çıkıyor. Ben de aktif olarak telefonumda kullanacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 23 Ekim 2020; 12:47:42 > -
Hayır birde kendi mağazası. Güya dünya markası. Yazıklar olsun lojistik sistemine.
Çoğu teknoloji marketinde satışta olan iPad’ini bile kendi mağazasına getiremiyor. -
Çok haklısınız. Çok sıkıntı çekiyorum şu an. Ders olsun, uzaktan eğitim olsun -
Hayır yeni nesil 20w adaptör çıkıyor. Kutudan çıkanla da hızlı şarj yapabilirsiniz. Hatta daha hızlı.
-
Niye hocam onun kablosuyla şarj edemez miyiz ? -
İyiymiş hocam birde teslim tarihi 6 kasım yazıyor kalem kılıf kulaklık ama İstanbul’da kargoya verilip yola çıkmış görünüyor daha erken mi geliyor acaba ? -
hocam teslim tarihi 6 kasım yazıyor kalem kılıf kulaklık ama İstanbul’da kargoya verilip yola çıkmış görünüyor daha erken mi geliyor acaba ? -
Hocam iPad Pro'dan çıkan adaptör USB-C çıkışlı. Bir de kablo olarak USB-C USB-C kablosu çıkıyor. Telefona da bu uymuyor.
Dediğim gibi direkt kargoya veriliyor aksesuarlar, ama tablet çok geç veriliyor. -
Bende de iki gün snra geldi dayanamadım açtım AirPods'u 😂
Kalem ve Smart Folio duruyor. Çok gıcık bir durum -
Tamam işte olur kutudan USB C çıkıyorsa sorun yok -
İşte USB-C Lighting girişi gerekiyor telefonlar için o yüzden dedim ben onu -
😂😂 hocam sesini etme tahminlerle göre eğer bunları ayın 6 su yazıp erken gönderiyorlarsa tablette erken gelir bende öyle yaparım airpodsu açarım kılıfla smart folio durur hangi rengi aldın kılıf ? -
Anlamadım ben hocam olayı şimdi tabletle telefonun şarj giriş yer aynı değil mi ? -
Mantıken öyle olması lazım bir grup bekliyoruz öyle işte bu hafta içerisinde getirilmesini. Apple Destekle de görüştük o tarih en uç tarih yani erken de gelebilir dendi.
Hayır hocam iPad Pro'lar USB-C girişli telefondaki gibi değil -
Siyah aldım hocamtelefonla uyumlu olması için
Benzer içerikler
- apple taksit seçeneği çıkmıyor
- ipad pil sağlığı
- ipad instagram tam ekran yapma
- apk ios dönüştürücü
- apple teslimat süresi neden uzun
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- ipados 18 alacak cihazlar
- apple müzik öğrenci
- ipad mi macbook mu
- ipad air m2 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X