Şimdi Ara

Bu ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"HP personal media drive bay" nedir ne işe yarar?

Benim arkadaşın pc sinde varmış o bana sordu ben cevaplayamadım bende size soruyorum.Ayrıca benim anladığım kadarıyla harici harddiski takmak için kullanılacak bir yer ama nedir bunun ekstra özelliği??Niye o boşluğa takılıyor harddisk.Normal usb ilede harici harddisk işi görülüyor.Arkadaş bu akşam saat 6 gibi arar araştırmamı rica etti.Bende sizden cevaplamanızı rica ediyorum bi de hakikaten merak ettim öylesine mi konulmuş ekstra bir avantajı varmı?

• Google'da aradım sanırım bu boşluğa yine HP'nin ürettiği "HP Personal Media Driver" ı yerleştiriyormuşuz. Avantajını da şöyle yazmış:

quote:

HP LERE ÖZEL YUVALARA GİRMESİ ÜZERİNE TASARLANMIŞTIR BU YUVAYA SAHİP BİR HP BİLGİSAYARINIZ VARSA ÇOK YÜKSEK YEDEKLEME KAPASİTESİNE EKSTRA TAŞIMA GEREKTİRMEDEN SANKİ BİR SUNUCUYA 2 TB DİSK TAKAR GİBİ SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

http://urun.gittigidiyor.com/2TB-HP-HD20000x-PERSONAL-MEDIA-DRIVER-3-5-quot_W0QQidZZ22433093

Benim bundan anladığım taşınabilir sabit disk kutusuyla bilgisayarın yanında duracağına HP'nin bu kutusuyla tak-çıkar çalıştırılabiliyor. Performans hakkında ne gibi avantajı var bilemiyorum tabi. Ama mutlaka performansı da usb'ye göre iyi ki böyle bir ürün çıkarmışlar. İşte avantaj olarak da tak-çıkar kullanabilmesi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimkim

Google'da aradım sanırım bu boşluğa yine HP'nin ürettiği "HP Personal Media Driver" ı yerleştiriyormuşuz. Avantajını da şöyle yazmış:

quote:

HP LERE ÖZEL YUVALARA GİRMESİ ÜZERİNE TASARLANMIŞTIR BU YUVAYA SAHİP BİR HP BİLGİSAYARINIZ VARSA ÇOK YÜKSEK YEDEKLEME KAPASİTESİNE EKSTRA TAŞIMA GEREKTİRMEDEN SANKİ BİR SUNUCUYA 2 TB DİSK TAKAR GİBİ SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

http://urun.gittigidiyor.com/2TB-HP-HD20000x-PERSONAL-MEDIA-DRIVER-3-5-quot_W0QQidZZ22433093

Benim bundan anladığım taşınabilir sabit disk kutusuyla bilgisayarın yanında duracağına HP'nin bu kutusuyla tak-çıkar çalıştırılabiliyor. Performans hakkında ne gibi avantajı var bilemiyorum tabi. Ama mutlaka performansı da usb'ye göre iyi ki böyle bir ürün çıkarmışlar. İşte avantaj olarak da tak-çıkar kullanabilmesi sanırım.

Çok teşekkür ederim kim kim anladığım kadarıyla "olmasada olur" bir parça hızlı disk çıkar yerleştir yeri 6 gibi arar demiştim ama hala aramadı ararsa söyleyebilirim artık tekrardan teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.