Benim arkadaşın pc sinde varmış o bana sordu ben cevaplayamadım bende size soruyorum.Ayrıca benim anladığım kadarıyla harici harddiski takmak için kullanılacak bir yer ama nedir bunun ekstra özelliği??Niye o boşluğa takılıyor harddisk.Normal usb ilede harici harddisk işi görülüyor.Arkadaş bu akşam saat 6 gibi arar araştırmamı rica etti.Bende sizden cevaplamanızı rica ediyorum bi de hakikaten merak ettim öylesine mi konulmuş ekstra bir avantajı varmı?
Google'da aradım sanırım bu boşluğa yine HP'nin ürettiği "HP Personal Media Driver" ı yerleştiriyormuşuz. Avantajını da şöyle yazmış:
quote:
HP LERE ÖZEL YUVALARA GİRMESİ ÜZERİNE TASARLANMIŞTIR BU YUVAYA SAHİP BİR HP BİLGİSAYARINIZ VARSA ÇOK YÜKSEK YEDEKLEME KAPASİTESİNE EKSTRA TAŞIMA GEREKTİRMEDEN SANKİ BİR SUNUCUYA 2 TB DİSK TAKAR GİBİ SAHİP OLABİLİRSİNİZ.
Benim bundan anladığım taşınabilir sabit disk kutusuyla bilgisayarın yanında duracağına HP'nin bu kutusuyla tak-çıkar çalıştırılabiliyor. Performans hakkında ne gibi avantajı var bilemiyorum tabi. Ama mutlaka performansı da usb'ye göre iyi ki böyle bir ürün çıkarmışlar. İşte avantaj olarak da tak-çıkar kullanabilmesi sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Kimkim
Google'da aradım sanırım bu boşluğa yine HP'nin ürettiği "HP Personal Media Driver" ı yerleştiriyormuşuz. Avantajını da şöyle yazmış:
quote:
HP LERE ÖZEL YUVALARA GİRMESİ ÜZERİNE TASARLANMIŞTIR BU YUVAYA SAHİP BİR HP BİLGİSAYARINIZ VARSA ÇOK YÜKSEK YEDEKLEME KAPASİTESİNE EKSTRA TAŞIMA GEREKTİRMEDEN SANKİ BİR SUNUCUYA 2 TB DİSK TAKAR GİBİ SAHİP OLABİLİRSİNİZ.
Benim bundan anladığım taşınabilir sabit disk kutusuyla bilgisayarın yanında duracağına HP'nin bu kutusuyla tak-çıkar çalıştırılabiliyor. Performans hakkında ne gibi avantajı var bilemiyorum tabi. Ama mutlaka performansı da usb'ye göre iyi ki böyle bir ürün çıkarmışlar. İşte avantaj olarak da tak-çıkar kullanabilmesi sanırım.
Çok teşekkür ederim kim kim anladığım kadarıyla "olmasada olur" bir parça hızlı disk çıkar yerleştir yeri 6 gibi arar demiştim ama hala aramadı ararsa söyleyebilirim artık tekrardan teşekkürler.