Şimdi Ara

bu ne demek ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bi doğal sayıyı alt küme sayısına tanımlamak ne demek ?

• mantık aradım ama bulamadım hocam cevap kesin 8 falandır 4+4 gibi bir sonuçtan

soru yanıtın 10.sınıf denemesinden

https://sinavdasonuc.com/Dosyalar/DenemelerOnline/OnlineDeneme/YANIT%2010%20SNF%20DNM-3A.pdf

matematik 2.soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 1 Mayıs 2021; 15:36:26 >
  • Ne kadar gereksiz 10 dakikadır düşünüyormuş bir sonuca varamadım
  • 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpaşığı -- 1 Mayıs 2021; 17:52:1 >
  • Hiçbir anlamı yok.   Ama bulmaya çalışacaksak, şöyle olabilir: içine konulan x doğal sayısını, eleman sayısı x olan bir kümenin alt küme sayısına tanımlıyor, muhtemelen konuşabilse bunu diyecekti. O zaman

(2^n)*(2^a)=2^(a+n)=2^4,

a+n=4.

• 2üzerin çarpı 2üzeria=2üzeri 4 n+a=4 ben böyle düşündüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miGma M kullanıcısına yanıt

heh işte bunu bekliyodum hatalı kabul edebiliriz yani de mi hocam

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

HAHAHAHAHA kanka bunu nası buldun ya

• bu ne demek ya
  • Berkos21 B kullanıcısına yanıt

Aynen, soruyu soramamış. Belki basım hatası vs. oldu, soru cümlesindeki kısımlar silindi, vs. böyle bir şey olmuş olabilir. Ama dediğim gibi muhtemelen yazdığım şeyi sormaya çalışıyordu, başka bir ihtimal aklıma gelmedi.

• Ben de zor bir şey beklemiştim.Gerçi 10.sınıf fonksiyon sorusu ne kadar zor olabilir diye düşündüm bakınca da.Saçmalamışlar resmen soruyu yazanlar

@Berkos21 sorunun içinde geçen kelimeleri google'a yaz kanka ama direkt yazmaman lazım.

"Her x doğal sayısını alt küme sayısına eşler." yazarsan google karşına direkt bu şekilde yazan şeyleri getirecek ordan buluyorum işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.