Şimdi Ara

BU NE OLABİLİR (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yörükoğlu2014 -- 12 Haziran 2005, 23:24:49 >

• kanal kapanmış şaka şaka. çok ilginç ilk defa böle birşey görüyom. Tekrar üzerine yüklemeye çalış windowsu
  • Virüs falan olabilir mi?
  • arkadaşlar kesinlikle şaka , photoshop filan değildir.Güncel antivirüs ve spyware programlarıyla bilgisayarımı tarattım.Bi bilgisi olan veya daha önceden böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.teşekkürler......
  • quote:

kanal kapanmış şaka şaka. çok ilginç ilk defa böle birşey görüyom. Tekrar üzerine yüklemeye çalış windowsu

yaw istiklal marşından sonra çıkıyo ewt ben de biliyorum bu ekranı fonda da dııııt diye bi ses olmalı..
  • cidden şaşırılacak bi durum.

quote:

Orjinalden alıntı: x_magic_x

Alla alla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu çözüm olabilir mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam bi Virus yemiş olabilirsin
  • Windows sistem dosyaların hasar almış kardeş yeniden yükle
  • Valla benimde aklıma virüsten başka bişey gelmiyo
  • vİRÜSTÜN VİRÜS
  • walla virus heralde ama helal olsun harbi virus yapmıs adam
  • aLlah Kimsenin cap Dosyalarına zeval vermesin :D
  • ilk kez karşılaştım. öğrenmenin yaşı yoktur. eğer bir hile, şaka, yada fotoşop değilse. nedenini bilmek isterim. yada ne yaptında böyle oldu yazarsan aynı sorunu kendi makinemde yaratıp çözüm bulmaya çalışırım.
  • virüs olduğunu zannetmiyorum. ekran kartı yerinden oynamış olabilir ya da monitör bağlantı noktalarında anlık iletmemezlik ya da gevşemeden dolayı yapıo olabilir
  • tarama yaptın mı virüs-spy var mı yok mu???
    bu herşey olabilir RTÜK hariç
  • quote:

Valla benimde aklıma virüsten başka bişey gelmiyo

benimde
  • ekran kartı renk ayarlarıyla ilgili bir sorun gibi göründü bana ...

kolay gelsin ...

silinmeyen mesaj istiyoruz
  • photoshop değilse gerçekten tuhaf bi durum ilk defa gördüm galiba virüs iibi antivirüs kullan olmadıysa format atıp sistem kurarsın
  • çok ilginç yaw benim pc nin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi ama Allah a şükür böle bişeyle karşılamadım şu zaman kadar sana kolay gelsin çözersin durumu inşallah
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.