Şimdi Ara

bu ne rezalet ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oynamıyorum abi ben böyle oyunu bu ne saçmalıktır ya? başlarım böyle oyuna bu kadar saçmalık olmaz ya! ben kafayı yemeyeyim de kim yesin abi bu nedir ya!

10 kişilik madrid'e karşı 2 tane penaltı kaçırıyorum , hadi onu anladık ofsayt yüzünden verilmeyen gole bakar mısınız?

bu maç sonucu

bu ne rezalet ya

bu da ofsayt pozisyonu

• Benimde oyunla başım dertte.Oyunda ben işi biraz abartıyorum Türkiyeden 2 İngiltereden 3 ispanyadan 2 italyadan 2 takımla oynuyorum ama Türkiye ligi adamı fıtık ediyor arkadaş.Özelliklede şu başkanlar
    yüksek profilli oyuncu istiyorum diyor gidiyor 30 yaşındaki adamlara servet yatırıyor engel de olumuyor fıtık etti beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 14 Kasım 2011; 9:21:42 >
  • hocam bu ne sinir alt tarafı bi maç..yenemediğin takımda sanki 5.lig takımı :) ofsayta gelince hakaten alakası yok ama gerçektede böyle hatalar oluyor,herşey senin istediğin gibi giderse oyun bir süre sonra sıkar zaten..boyle şeyler oyuna gerçekçilik katıyor ve oyuncuyu hırslandırıyor bence...2penaltı kaçan maçlarda yok değil gerçekte..dua et 1 puan almışsın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

hocam bu ne sinir alt tarafı bi maç..yenemediğin takımda sanki 5.lig takımı :) ofsayta gelince hakaten alakası yok ama gerçektede böyle hatalar oluyor,herşey senin istediğin gibi giderse oyun bir süre sonra sıkar zaten..boyle şeyler oyuna gerçekçilik katıyor ve oyuncuyu hırslandırıyor bence...2penaltı kaçan maçlarda yok değil gerçekte..dua et 1 puan almışsın ;)

abi haklısın da, real madrid doğru düzgün atağa çıkamadı , iki penaltı kaçırdım , bir de böyle ofsayt olunca insan ister istemez sinirleniyor. zaten oyunu bırakamadım arada böyle sinirlenme oluyor işte.
    ayrıca 3 puan kaçınca 1 puana dua edemiyorum

• madrid bölgesi hakemine denk gelmişsin hocam yılmaz vural moduna geç o penaltı kaçıranlara bi uyarı patlat rahatlarsın biraz :) madridden de intikamını deplasmanda alırsın(yada alamazsın )
  • madrid'den deplasmanda intikam zor gibi
  • yinede sinirinde haklısın. 2 kaçan penaltı üstüne bu adamı deli eder :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.