tavsiye edebileciğinz bi oto enter programı söyleyebilirsmisinz ?
Valla alın bir SBOT keyfinize bakın AUTO Login ile alması beni 15 dk sürüyordu ancak bıraktık artık oyunu
Auto enter dışında herhangi illegal program kullanmayın virüs bulmasanız da hem hacklenme hem de banlanma riskiniz fazladır. Ben ciddi kasıcı değilim banlanırsa banlansın sağlık olsun diyorsanız kullanın. Benim tavsiyem ciddi kasacaksanız bu tür programları düşük levelken kullanıp sonra şifre değiştirip sbot almanız...
quote:
Orjinalden alıntı: ToorJi
Auto enter dışında herhangi illegal program kullanmayın virüs bulmasanız da hem hacklenme hem de banlanma riskiniz fazladır. Ben ciddi kasıcı değilim banlanırsa banlansın sağlık olsun diyorsanız kullanın. Benim tavsiyem ciddi kasacaksanız bu tür programları düşük levelken kullanıp sonra şifre değiştirip sbot almanız...
Bunu neye dayanrak söylüyorsun.Joymax ban sebebi olarak illegal kullanmak diyor.Hiç demiyor ki otomatik enter daha az bot daha çok yersin.Her illegalde banlanma şansın aynıdır.Fakat önlemini alırsın bir şey olmaz.
Joymax Oto enter'inde önlemini aldı gibime
abi sırf sroya girmek için saat 4 de yatıyorum ama yok olmuo.....Arkadaşın dediği sorun bende de var char gözükmüyor....İyice cılkı çıktı oyunun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme