beyler onun nedi ben biliom aynısı banada olmuştu yeni char açıcakmış gibi 'creta'' tusuna tıklayın va sonra 'cancel' tusuna tıklayın ve olmazsa gine deneyim valla charınız gelicektir.öyle bişey bugla kesinlikle alakası olmaz çünkü bana da hep öle olu karakterim gözükmüyo ve benim dediğimi yapın bi geri gelir çarın
quote:
Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar
beyler onun nedi ben biliom aynısı banada olmuştu yeni char açıcakmış gibi 'creta'' tusuna tıklayın va sonra 'cancel' tusuna tıklayın ve olmazsa gine deneyim valla charınız gelicektir.öyle bişey bugla kesinlikle alakası olmaz çünkü bana da hep öle olu karakterim gözükmüyo ve benim dediğimi yapın bi geri gelir çarın
Create dediğin anda zaten geri gelemiyosun ki. Artık tıklamanada izin vermiyo yani.
nasıl yani anlamadım ama genel de oyuna girip char ları gözükmuyen kısıler 'creta' tusuna bbassın sonra 'cancel' tusuna bas eğer o da olmuyorsa karakter açsın enbaçtan sonra düzelir %90 düzelio %10 düzelmio benim çou arkadasım benım dediğimi yapıo yani ama ben bilemem
enter basma programları var birini kullanın,süreyi 4 saniye gibi ayarlayın (3 saniyede yine çar gözükmüyor)
eğer şanslıysanız oyuna girersiniz. imagekod kalktı böyle oldu.
create tuşuna basma sonra cancel basma ile olmuyor donup kalıyor belli bir süre sonra.
quote:
Orjinalden alıntı: mekancı
enter basma programları var birini kullanın,süreyi 4 saniye gibi ayarlayın (3 saniyede yine çar gözükmüyor)
create tuşuna basma sonra cancel basma ile olmuyor donup kalıyor belli bir süre sonra.
Stall charına girerken başka çare yok. 4 sn çalışıyor mu denedin mi? Ben 6 yapıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: mekancı
en güvenilir ve hızlısı bence 5.
ben 4 saniyede deniyorum.oyuna aldımıda oyunucu gözüküyor.
en olmadı alt tab yapın :D saniyelik olay :D hem internette gezinmenden geri kalmazsın hem oyuna girmeye çalışırsın
allah bu joymaxın belasını versin sati serverlar gold bottan gecilmiodu ii ce içine etmişler oyunun oynanmas artık bu oyun
valla bendede aynısı oluo enterın uzerıne bısı koyma
al bendende o kadar
beyler silkroadcaptcha programını bulun bi yerden indirin entera basmanda once ıd pw yazıo sora entra basıo karakterde gorunuyo
bende 2 gündür deniyorum en fazla 2 defa girdim oyuna oda 1 saat sonra dc tekindede çhar gözükmedi