Bildirim
Bu ne tür metal müzik oluyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Thrash sanırım. -
Thrash Metal
Mesela Metallica Megadeth Slayer Testament Exodus gibi gruplarla başlamıştır
Metallicanın ilk dönemleri tam saf bir thrash metaldir.Bu Seçilmiş Hiç adlı şarkıda
Megadethin Good mourning black friday adlı şarkısının neredeyse kopyasıdır.
Bir kaç şarkı tavsiye verelim öyle gidelim
Neyse ya baya yazdım da sildim sonra sen en iyisi direk 1989 Metallica Seattle Konserini izle Sonra 1991 Moscow konserini izle
Megadethin 1992 italy konserini izle sonra 2002 Rude awekening konserini izle
Bu kadarlık yeter heralde eğer gerçekten sevmişsen bunları dinleyince....
Sonra Kreator Gojira Slayer falan bakarsın. -
eyvallah hocam -
metallica nın eskilerini dinle fakat yenilere bulaşma müzik değil -
quote:
Orijinalden alıntı: FenoMachine
Thrash Metal
Mesela Metallica Megadeth Slayer Testament Exodus gibi gruplarla başlamıştır
Metallicanın ilk dönemleri tam saf bir thrash metaldir.Bu Seçilmiş Hiç adlı şarkıda
Megadethin Good mourning black friday adlı şarkısının neredeyse kopyasıdır.
Bir kaç şarkı tavsiye verelim öyle gidelim
Neyse ya baya yazdım da sildim sonra sen en iyisi direk 1989 Metallica Seattle Konserini izle Sonra 1991 Moscow konserini izle
Megadethin 1992 italy konserini izle sonra 2002 Rude awekening konserini izle
Bu kadarlık yeter heralde eğer gerçekten sevmişsen bunları dinleyince....
Sonra Kreator Gojira Slayer falan bakarsın.
Ufaktan Sleepwalker esinlenmesi de var.Hatta baya var yani.
-
Yenilerin eskisi gibi olmadığı doğru ama bu albüm çok başarılı bir albüm bence. Gelecek vaat eden gruplarımızdan. Albümün adı da Kitlesel Depresyon. -
"Seçilmiş Hiç" bu şarkıyı dinlediğim 7/24 Megadeth dinliyordum yani aklıma direk good mourning black friday geldi dedim yuh lan bu kadar olmaz Hani riffleri soloları falan megadeth kadar kaliteli değil normal derecede ama vokali nasıl bu kadar benzetmişler şarkıya aşırı şaşırdım hele 3.dakikadan sonra sanki aynı şeyleri söylüyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: FenoMachine
"Seçilmiş Hiç" bu şarkıyı dinlediğim 7/24 Megadeth dinliyordum yani aklıma direk good mourning black friday geldi dedim yuh lan bu kadar olmaz Hani riffleri soloları falan megadeth kadar kaliteli değil normal derecede ama vokali nasıl bu kadar benzetmişler şarkıya aşırı şaşırdım hele 3.dakikadan sonra sanki aynı şeyleri söylüyorlar
Good Mourning.......Black Friday benim için özel bir parçadir.En sevdiğim 10 Megadeth şarkısi arasına girer.
Seçilmis hiç de guzel parça da black friday in akustik girişi çok fena.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
müzik değil demek biraz ağır olmuş. bence kaliteliler ama trash metal kavramına pek uymuyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: harold
müzik değil demek biraz ağır olmuş. bence kaliteliler ama trash metal kavramına pek uymuyorlar
Metal bile degil.nem unforgiven turn to page in metalle alakasi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X