Dostum boşboş konular açıpda forumu meşgul etme sen o demage nin ne oldunu bilmıosan bu oyunu oynama ve o itemleri nasıl yapdın şaşıyorum demagenın ne işe yaradını bilmiosan stand ları nasıl verdin? ama neyse açıklayayım onun ne oldunu o işaretlediğin yer yaratığa kaç demage vurdunu gösterir
magegenın ne oldugunu biliyorum orda enemy force yazıyo one
görmediysen kursa bakma
quote:
Orjinalden alıntı: DonTSLeeP
Dostum boşboş konular açıpda forumu meşgul etme sen o demage nin ne oldunu bilmıosan bu oyunu oynama ve o itemleri nasıl yapdın şaşıyorum demagenın ne işe yaradını bilmiosan stand ları nasıl verdin? ama neyse açıklayayım onun ne oldunu o işaretlediğin yer yaratığa kaç demage vurdunu gösterir
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
quote:
Size diyebileceğim tek şey :
LoL
Adam o elindeki itemle 12 / 13 damage vericek deil K2 nin çıkarttığı garip bir şey buda
quote:
Komiksin arkadaşım... Bu arada bunun ne olduğunu bende bilmiorum.Hatta bikeresinde merchanddayken bu yazdı hic bise yapmadığım halde bilen söylerse ii olur
quote:
Orjinalden alıntı: TORK
quote:
Komiksin arkadaşım... Bu arada bunun ne olduğunu bende bilmiorum.Hatta bikeresinde merchanddayken bu yazdı hic bise yapmadığım halde bilen söylerse ii olur
Benim bildiğim: Adama Priestin ilk skill yerinde sonra 3 tane light skilleri var atack skilleri Canavara ondan atınca bi süre 10 10 falan vuruyor skillin etkisi gidene kadar Skillin etkisi gidene kadar ölürse alttan enemy force çıkar diye biliyorum
quote:
DonTSleeP Kardeşim sana katılıyorum daha damgenin ne olduğunu bilmeyen birinde +7[+5+6+8+9] iiron i. neyse artık nasıl yapmış hayret
ilk cevapta koptum o işaretlediğin yer banada bazen oluyo rogue kulanıyom emc de boş boş otururken yazmıştı
quote:
Orjinalden alıntı: Domineerinq
quote:
DonTSleeP Kardeşim sana katılıyorum daha damgenin ne olduğunu bilmeyen birinde +7[+5+6+8+9] iiron i. neyse artık nasıl yapmış hayret
siz daha uyuyun
neye zehir attıysan orada olsaydın o zehiri attığın yaratığın adı yazardı orada olmadığın için ad yazmıyor enemy forces yazıyor
anlatabilmişimdir inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: muskeder
neye zehir attıysan orada olsaydın o zehiri attığın yaratığın adı yazardı orada olmadığın için ad yazmıyor enemy forces yazıyor
anlatabilmişimdir inşallah
eee kesildi ondan sonra yazdı oda olur demi?
kardeşim sen işaretledin yerdekileri soruyorsun sordun cevap bune diosun ve bizde söylüyoruz sana ama sen açıkca anlatıp sorunun ne oldunu sölesen biz sana dağa mantıklı 1 açıklma yaparız bazı arkadaşlarda bizlere laf atıyor sorunu doğru düzgün sorda bizde cevaplayalım?
Kimsenin Kimseye Bilmiyor Diye Laf Atmaya Hakkı Yok Cevaplamıcaksan Bakma Topicke
quote:
kardeşim sen işaretledin yerdekileri soruyorsun sordun cevap bune diosun ve bizde söylüyoruz sana ama sen açıkca anlatıp sorunun ne oldunu sölesen biz sana dağa mantıklı 1 açıklma yaparız bazı arkadaşlarda bizlere laf atıyor sorunu doğru düzgün sorda bizde cevaplayalım?
dağa mantıklı açıklama yapmaın bence çünkü elin dağı ne anlar açıklamadan
aynısı banada oldu moradonda gezerken bırden enemy forces received 10 10 damage yazı gectı skıllerı aktıgın pencereden ne odlugnu bende bılmıyorum
sacma gereksız yararsız konularla ılgılı sohbetleri ne kadar cok sevıyorsunz Gereksiz bir Topic!
quote:
Orjinalden alıntı: Lustfullasas
sacma gereksız yararsız konularla ılgılı sohbetleri ne kadar cok sevıyorsunz Gereksiz bir Topic!