Şimdi Ara

BU NEDİR BAKAR MISINIZ?(SSLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img101.imageshack.us/my.php?image=214324ez6.png

İŞARETLEDİĞİM YERSÖYLERSENİZ SEVİNİRİM

• Dostum boşboş konular açıpda forumu meşgul etme sen o demage nin ne oldunu bilmıosan bu oyunu oynama ve o itemleri nasıl yapdın şaşıyorum demagenın ne işe yaradını bilmiosan stand ları nasıl verdin? ama neyse açıklayayım onun ne oldunu o işaretlediğin yer yaratığa kaç demage vurdunu gösterir
  • magegenın ne oldugunu biliyorum orda enemy force yazıyo one

görmediysen kursa bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: DonTSLeeP

Dostum boşboş konular açıpda forumu meşgul etme sen o demage nin ne oldunu bilmıosan bu oyunu oynama ve o itemleri nasıl yapdın şaşıyorum demagenın ne işe yaradını bilmiosan stand ları nasıl verdin? ama neyse açıklayayım onun ne oldunu o işaretlediğin yer yaratığa kaç demage vurdunu gösterir

• quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

Dostum boşboş konular açıpda forumu meşgul etme sen o demage nin ne oldunu bilmıosan bu oyunu oynama ve o itemleri nasıl yapdın şaşıyorum demagenın ne işe yaradını bilmiosan stand ları nasıl verdin? ama neyse açıklayayım onun ne oldunu o işaretlediğin yer yaratığa kaç demage vurdunu gösterir

Size diyebileceğim tek şey :

LoL

Adam o elindeki itemle 12 / 13 damage vericek deil K2 nin çıkarttığı garip bir şey buda

• quote:

Komiksin arkadaşım...
    Bu arada bunun ne olduğunu bende bilmiorum.Hatta bikeresinde merchanddayken bu yazdı hic bise yapmadığım halde bilen söylerse ii olur

• quote:

Orjinalden alıntı: TORK

quote:

Komiksin arkadaşım...
    Bu arada bunun ne olduğunu bende bilmiorum.Hatta bikeresinde merchanddayken bu yazdı hic bise yapmadığım halde bilen söylerse ii olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim:
    Adama Priestin ilk skill yerinde sonra 3 tane light skilleri var atack skilleri
    Canavara ondan atınca bi süre 10 10 falan vuruyor skillin etkisi gidene kadar
    Skillin etkisi gidene kadar ölürse alttan enemy force çıkar diye biliyorum
  • quote:

DonTSleeP Kardeşim sana katılıyorum daha damgenin ne olduğunu bilmeyen birinde +7[+5+6+8+9] iiron i. neyse artık nasıl yapmış hayret
  • ilk cevapta koptum o işaretlediğin yer banada bazen oluyo rogue kulanıyom emc de boş boş otururken yazmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Domineerinq

quote:

DonTSleeP Kardeşim sana katılıyorum daha damgenin ne olduğunu bilmeyen birinde +7[+5+6+8+9] iiron i. neyse artık nasıl yapmış hayret

siz daha uyuyun

• neye zehir attıysan orada olsaydın o zehiri attığın yaratığın adı yazardı orada olmadığın için ad yazmıyor enemy forces yazıyor

anlatabilmişimdir inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

neye zehir attıysan orada olsaydın o zehiri attığın yaratığın adı yazardı orada olmadığın için ad yazmıyor enemy forces yazıyor

anlatabilmişimdir inşallah

eee kesildi ondan sonra yazdı oda olur demi?
  • kardeşim sen işaretledin yerdekileri soruyorsun sordun cevap bune diosun ve bizde söylüyoruz sana ama sen açıkca anlatıp sorunun ne oldunu sölesen biz sana dağa mantıklı 1 açıklma yaparız bazı arkadaşlarda bizlere laf atıyor sorunu doğru düzgün sorda bizde cevaplayalım?
  • Kimsenin Kimseye Bilmiyor Diye Laf Atmaya Hakkı Yok Cevaplamıcaksan Bakma Topicke
  • quote:

kardeşim sen işaretledin yerdekileri soruyorsun sordun cevap bune diosun ve bizde söylüyoruz sana ama sen açıkca anlatıp sorunun ne oldunu sölesen biz sana dağa mantıklı 1 açıklma yaparız bazı arkadaşlarda bizlere laf atıyor sorunu doğru düzgün sorda bizde cevaplayalım?

dağa mantıklı açıklama yapmaın bence çünkü elin dağı ne anlar açıklamadan
  • aynısı banada oldu moradonda gezerken bırden enemy forces received 10 10 damage yazı gectı skıllerı aktıgın pencereden
    ne odlugnu bende bılmıyorum
  • sacma gereksız yararsız konularla ılgılı sohbetleri ne kadar cok sevıyorsunz Gereksiz bir Topic!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lustfullasas

sacma gereksız yararsız konularla ılgılı sohbetleri ne kadar cok sevıyorsunz Gereksiz bir Topic!

http://www.turkuseveriz.biz/file.php?f=85 bu linki veriyorum başkada bişey demiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.