Şimdi Ara

Bu neya olimpius botter kaynıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 1 ttane gördüm dün 4 tane gördüm dün geceden bırakıolar botu o kasıo sabaha kadar bune ya
    Olmaz böle skil olara k force kullanıolar canını toplasınlar diye on un canavarına ben daldım zamanda
    bırakıo o canavarı
    Olimpus bot dolu bu botları nasıl kesebilirm pk olmadan

• GeneraL Shop'tan Protector aL... ben öyle yapıyorum.. hemen dalıyolar öyle yaparsan pk olmadan öldürtebilirsin.. Gerçi gittikçe botların yapar zekalarını geliştiriyolar belkide işe yaramaz.. Ama denemekte fayda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 4 Ağustos 2006; 12:51:40 >
  • bot sadece olympusta diil bütün serverlarda var be paşam
  • Arkadaşlar Bu Botlarr Çoookkk akıllı Yemiyolarr...

Nasıl Olsa Botlarıda Silkroadın Kurucuları Satıyorrr...

Yanii Yapıcakk Bişi Yokk Böylee Oynucazzz... Parası Olan Botla Oynarr...

Birde Oyunu Fazla Kendinizi Kaptırmayalımm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lunix -- 4 Ağustos 2006; 13:32:36 >
  • Bu yeni skilsiz kasan botlar gerçek para karşılığı oyun parası satan şahısların botları. Her server dolu şu anda bunlarla. Sözkonusu botlarımız mana pot, hp pot harcamadan düz skillsiz vuruşlarla mob kesiyor, force skiliyle heal basıyor. Oyunda belli başlı yerlerde bunlardan çuvalla var. Özellikle iyi item düşen yerlere kurmuş bu şerefsizler botları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 4 Ağustos 2006; 16:29:08 >
  • oyundan sogumaya basladım su botlar yuzunden yakında bırakıcam cok az kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Bu yeni skilsiz kasan botlar gerçek para karşılığı oyun parası satan şahısların botları. Her server dolu şu anda bunlarla. Sözkonusu botlarımız mana pot, hp pot harcamadan düz skillsiz vuruşlarla mob kesiyor, force skiliyle heal basıyor. Oyunda belli başlı yerlerde bunlardan çuvalla var. Özellikle iyi item düşen yerlere kurmuş bu şerefsizler botları.

Eheheeh Hacım desene BOTLAR "Hgjkghj & Fgjkh Anonim ve limited şirketi" açtı ! Helal olsun walla adamlara üstelik offical izinleri bile war

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WeNiCe de LwL 80 eLeMaN WaRmI???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.