Şimdi Ara

Bu nokia n8 olayı nedir? [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok eskiden forumda bir olay olmuş yani oldu mu bilmiyorum bahsediliyordu ama olay neydi ben onu bilmiyorum duyan yada şahit olan var mı?

EDİT: hahahahah yardımsever adam gibi adam bi forum üyesi çıktı gördüm sayesinde olayı ss alanlar olmuş

EDİT2: penis meraklısımısın? diye soranlara evet arkadaşlar penis meraklısıyım ilerde ürolog olmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 11 Kasım 2016; 22:42:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu ünlü telefon olayı. Ben biliyorum
  • Hatirliyo gibiyim hatirlarsam tam yazarım

• Bi adam n8 telefonunu atmisti buraya.Ne kadara satabilirim gibisinden vs vs.Sonra bu adamla dalga gectiler.Bu da sinirlenip malafatin fotosunu cekip attiydi.Efsaneydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun beyler :) hangi yılda oldu bu olay?

• Forumdaki veletlerin efsane diye tanımladıkları rezil olay.Olayı anlatmak gerekirse;
    Üyenin biri n8 telefonumu kaça satarım diye konu açıyor ve doğal olarak "5tl kargo senden","az çiğnenmiş ciklet veririm"tarzı konu dışı trollemelerine maruz kalıyor ve konu sahibi üye bu duruma sinirlenerek cinsel organının fotoğrafını atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Forumdaki veletlerin efsane diye tanımladıkları rezil olay.Olayı anlatmak gerekirse;
    Üyenin biri n8 telefonumu kaça satarım diye konu açıyor ve doğal olarak "5tl kargo senden","az çiğnenmiş ciklet veririm"tarzı konu dışı trollemelerine maruz kalıyor ve konu sahibi üye bu duruma sinirlenerek cinsel organının fotoğrafını atıyor.

Arşivlerde var mı acaba olayı resmi? merak ettim arada geçen muhabbeti hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu CDMA Iphone Olayı yahu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Forumdaki veletlerin efsane diye tanımladıkları rezil olay.Olayı anlatmak gerekirse;

Sensin velet bebe kaybol

• Kimsenin ss almadığını hatırlıyorum.Olayın üstünden de çok zaman geçmedi.Geçen seneydi diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLnino -- 11 Kasım 2016; 22:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruthlesss.

Bi adam n8 telefonunu atmisti buraya.Ne kadara satabilirim gibisinden vs vs.Sonra bu adamla dalga gectiler.Bu da sinirlenip malafatin fotosunu cekip attiydi.Efsaneydi

Olaya ait resim var mı hocam ?
  • quote:

Kimsenin ss almadığını hatırlıyorum.Olayın üstünden de çok zaman geçmedi.Geçen seneydi diye hatırlıyorum.

ille vardır birinde
  • Illa biri ss almistir da malafat meraklisi degilim hocam güldük geçtik.Hayirdir napacan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruthlesss.

Illa biri ss almistir da malafat meraklisi degilim hocam güldük geçtik.Hayirdir napacan

merak ettim olayı ya :D
  • bamya.avi

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

bamya.avi

:d
  • ben de vardı ama çok küçük diye silmiştim.
  • Ben gördüm la kıllı kıllı minnacık biseydi .d

• PM attım.

• Bende istiyorum

• P*nis mi görmek istiyon reis
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.