Şimdi Ara

Bu normalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır kullanıyorum bu kartı ama pek bi tatmin ettiğini söyleyemem ya montajını yaparken bişeylerini bozdular ya da kapasitesi bu eğer kapasitesi buysa yazık oldu parama crysis 2 falan oynayamıyorum donuyo stok ayarlarıyla teste tabi tuttum kartı 55 dakika varken testin bitimine 300 ün üzerinde hata verdi fan devri yükseldiğinde fan biyere sürtüyo inanılmaz bi ses çıkıyohttp://i.picoodle.com/a49igw4f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biatche -- 29 Temmuz 2011; 21:18:43 >

• bi terslik var fanı en azından gözle bi kontrol etseydiniz
  • valla kontrol etmeye gerek yok zaten bi fanı biraz gevşekti kasayı dik tuttugumda kartın ucuna sürtüyodu yan yatırıp ses kesildikten sonra yavaşca dik konuma getiriyodum ses kalmıyodu kasaya ufak bi temasta olsa sürtmeye başlıyodu o sorun şimdi kalmadı ama fan hızını yükselttiğimde yine yapıyo kartı vatandan aldım montajınıda onlar yaptı bütün parçaların montajı yapan eleman işlemci soğutucuyu tam 1 saatte takabildi oda klavuzdan yardım alarak :) power ile resetinde yeri değişik ters bağlamış reset tuşu power olmuş :) bu işlerden iyi anlayan bi yakınıma gösterdim kasayı kasa fanını bile ters takmış adam dedi Allahtan ekran kartını yanlış takabilme gibi bişe söz konusu değil yoksa onuda yanlış takardı
  • teknik servis değil teknik faciaymış resmen, teknik bilgisi olmayan yada stajerlere yaptırıyorlar işleri ne yazıkki bazı firmalarda teknisyen kalitesi çok düşük
  • En kısa servise geri götürün bence bu şekilde kullanmanız hiç iyi olmayacaktır
    Tekniksyen olarak meslek lisesinden yeni mezun olmuş elemanları işe alıyorlar sonuç böyle oluyor en azından bikaç gün ders verseler bari
  • ben montajı onlardan daha iyi yapardım en azından özenirdim ama tırstım herhangi bi sorun olduğunda parçaları geri verme lüksüm olmayacaktı ama şimdi gidip yaptıkları yanlışları yüzlerine vurma gibi bi hakkım var yoğun iş temposu nedeniyle götüremedim ama en kısa zamanda götürcem ve büyük ihtimal ekran kartını iade edip ya üst modelini(farkı neyse ödeyip) ya da aynı seviye bi ekran kartı alıcam tabi yine tercihim nvidia olcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.