İşlemci Markası INTEL İşlemci Ön Bellek 3 MB İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 İşlemci Hızı 2.6 GHz İşlemci Numarası 3230M Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB Disk Kapasitesi 1 TB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT740M Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Ekran Boyu (inch) 15.6 inch Çözünürlük 1366 x 768 İşletim Sistemi Windows 8 Optik Sürücü DVD±RW Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera Monitör Tipi LED
Bence o fiyata daha iyileri alınır...
quote:
Orijinalden alıntı: coolofgod
Bence o fiyata daha iyileri alınır...
Tavsiyen nedir? Bugün alacağım da ona göre bir yorum yaparsan çok sevinirim dostum.
hopdedik27H
kullanıcısına yanıt
bütçe nedir kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: coolofgod
bütçe nedir kardeşim
en son 1800 e kadar
Ben sizin yerinizde olsam aşağıda incelemesi yapılmış ürünü almayı düşünürdüm. Cebinizde kalacak parayla da gidin kendinize 300TLye bir SSD alın ve farkı görün. Ne ram artışı ne bir başka şey gerçek bir SSD yükseltmesinin yerini tutmaz bunu asla unutmayın. 6 Gb ram'i küçümsemeyin iananın SSD terfisiyle 16 gb ram bile taksanız alamayacağınız performansı elde edersiniz ve de bana şükredersiniz... http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/8-notebook/11-lenovo-z500-366635#performans Özellikle aşağıda SSD performansı ile vurgulanan yeri okumanızı tavsiye ederim...
Not bu ürün şu an 1350 TL civarında satılıyor piyasada ve ortalama bir SSD de 300 - 350 TL ye alınabilir... Kızak için de 30 dolar verseniz gene de bahsettiğiniz bütçeyi aşmazsınız...