Şimdi Ara

BU ODAYA HANGİ SES SİTEMİ UYGUN OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odamın çizimi ek'te. Ses sistemini daha çok film izlemek için alıyorum. Bütçem ise mak 500 YTL. Buna uygun ses sistemi önerileriniz nelerdir?

BU ODAYA HANGİ SES SİTEMİ UYGUN OLUR?

• O fiyatlara Paket Sinema sistemlerine bakabilirsiniz. Sony, Philips, lg, samsung gibi alternatifler bulunmakta.
  • Creative Z-5500 düşünmüştüm ama fiyatı biraz yüksek.O fiyata değer mi diye bir sorayım?

Hani ucuz olsun diye de , uydurma birşey almak istemiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

O fiyatlara Paket Sinema sistemlerine bakabilirsiniz. Sony, Philips, lg, samsung gibi alternatifler bulunmakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tovbe35

Creative Z-5500 düşünmüştüm ama fiyatı biraz yüksek.O fiyata değer mi diye bir sorayım?

Hani ucuz olsun diye de , uydurma birşey almak istemiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

O fiyatlara Paket Sinema sistemlerine bakabilirsiniz. Sony, Philips, lg, samsung gibi alternatifler bulunmakta.

arkadaşım Logitech Z-5500 olacak o. Creative değil.
  • Evet Logitech Z-5500 , ama fikrinide alsaydım iyi olurdu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tovbe35

Evet Logitech Z-5500 , ama fikrinide alsaydım iyi olurdu :)

Butce kısıtlı oldugundan cok fazla secenek sansı yok. Z5500 bilindigi gibi basarılı ust seviye bir multimedia sistem. Buyuk bas driver ve guclu cıkısı ile buyuk bir odaya yeterli gelecektir. Alabiliyorsanız fiyat/performans acısından z5500 iyi secimler icinde olabilir. O fiyata degen bir cihaz. Forumda zaten ne oldugu belli bir urun. Biraz daha bekleyip butceyi iyilestirerek kaydadeger cihazlarda alabilirsiniz. Sonucta kimse iyi urunu dusuk fiyata vermez. Dusuk butce ile alınacak urunde az cok bellidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.