Şimdi Ara

Bu öğe bulunamadı deyip dosyayı silmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz ayrıntılı anlatacağım çünkü olay basit bir silinememe değil
    Sık kullanılarda bir klasörüm var ismi "Okul Dershane vs.." Ben bu klasörü adlandırırken görünüm dosya adı uzantıları açıktı ve ben sonuna 3 nokta koydum. Sonuç olarak dosya türü "Dosya klasörü (.)" olan bir klasörüm oldu (Normal klasörlerin dosya türü kısmında "Dosya klasörü" yazıyor sadece.) Bu klasörün içine istediğim şeyleri kopyalayıp yapıştırabiliyorum fakat klasörün kendisini silmeye kalktığımda öğe bulunamadı diyor
    Şimdi bu klasör de Google chrome le eşleştirilmiş şekilde yani ne zaman bir sistemle chromu eşleştirsem bu klasörde oraya yazıyor kendini

Bu klasörü bilgisayarımdan silmek istiyorum Power Shellde dir çekince orada yazıyor attrib çekince bile göstermiyor tabi del *.* deyince
    Bu klasörü nasıl silebilirim sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashibazouk -- 22 Mayıs 2013; 14:16:59 >

• Eraser adlı proğramı dene bir.
  • Denedim completed eror deyip silmiyor. Ayrıca unlockerlede denemiştir oda silmiyor çünkü burada sorun dosyanın silinememesi değil dosya yok olarak algılıyorlar dos dahil ama orada :)
  • Biraz önce benzer sorun için unlocker denedim silme işlemini gerçekleştirdi. "Uygulanacak işlem bulunamadı, Unlocker farklı bir yöntem deneyebilir" gibi bir uyarı verdi ve o yöntem etkiliydi. Güncel Unlocker (25.10.13)
  • işte burda (WinRAR gereklidir, BURADAN indirebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamJ -- 9 Nisan 2014; 16:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamJ

işte burda (WinRAR gereklidir, BURADAN indirebilirsiniz)

teşekkürler bakalım bir deneyeyim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.