arkadaşlar bir kaç gün önce büyük bi kazık yedim hemde öle büyük ki buraya yazarak rezil olmak istemiyorum yediğim kazıktan sonra bu benim moralimi bozdu ve o takasta aldığım itemlerle iş yapamaz oldum bişeyler yapıp bu kazığı düzelip eski halime dönmem gerekiyordu bankadaki tüm paramı aldım 2 tane +1 rogue DD çitin aldım daha sonra arada bişiler yakarak bastım ve o kadar sevindim ki 2 side +6 oldu eğer birini +7 yapabilirsem yediğim kazığı düzeltebilirdim o kadar mutluydum ki elime bu şansın geçtiği için... 0 coins kalana kadar yakmalık item aldım 9 tane +7 fp , 2 tane +7 horn cross bow ve +7 ismini bilmiyorum demir kalkan bunları aldım eğer biri +7 olmassa artık çar çar olmaktan çıkıp ezik hale dönecektii... allahın adıyla başladım daha sonra sıra sıra upgrade etmeye başladım ilk kalkan yandı horn cross bowlar yandı arkadan 9 tane +7 fp yi yaktım ve sıra 2 tane +6 rogue DD çitine geldi ilkini koydum yandıı o kadar moralim bozuldu ki ardından inventorymde son kalan itemi yani diğer +6 rogue DD çitini koydum bastım ve ekranı kapattım odadan çıktım biraz tv seyrettim ama içimde büyük korku vardı sabredemedim gittim açtım ve o çitinde yanmışş o an ne hisseddiğimi bilmiyorum tam 12 tane item yaktım +7 e geçmedi hedefim +8 + 9 değildi sadece +7 sadece ama 12 item yakmama rağmen hiç biri geçmedi ve çarım çok dandik kaldı kalan itemlerle ardreama bi mage düzebilirim ancak ama o çarı bırakmakta istemiyorum o kadar emek verdim mage yi döşersem aklımda o kalıcak yani bu durumda bende oyunu bırakabilirim yada bırakmayabilirim şu an düşünüyorum
demek istediğim 2 tane item önceden 12 tane +7 item yakmama rağmen +7 ye geçmedi artık yuh diyorum
öyle bi anlatmışınki geçti diycen sandım he ama senin adına üzüldüm
Allah sabır ve şans versin
kanka senin için üzüldüm gerçekten çok kötü olmuş tüm itemlerin yanması allah kolaylık versin
Valla bazıları direk +8 yapıo ilginç bi iş bu anvil işi tamamen kumar diyebilirim.
sen +6 nin bi tanesini yaktin sonra gittin bankadan +6 yi alip mi bastin yoksa ben mi yanlis anladim
quote:
Orjinalden alıntı: LanetliWampiR
sen +6 nin bi tanesini yaktin sonra gittin bankadan +6 yi alip mi bastin yoksa ben mi yanlis anladim
ilk ba$ta aldigi 12 itemi yakmi$..elinde 2 tane +6 dd varmi$..ilkini basmi$ ve oda yanmi$..2. yi hemen basmami$ cunku oda yanarsa cok buyuk zarar edicek diye..sonra basmi$ hemen ekrani kapatmi$..iceri gitmi$ tw izlemi$..geldiginde bakmi$ obur +6 dd de yanmi$..
+6 LArı satsaydın zararını karsılardı .
geçmiş olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
quote:
Orjinalden alıntı: LanetliWampiR
ilk ba$ta aldigi 12 itemi yakmi$..elinde 2 tane +6 dd varmi$..ilkini basmi$ ve oda yanmi$..2. yi hemen basmami$ cunku oda yanarsa cok buyuk zarar edicek diye..sonra basmi$ hemen ekrani kapatmi$..iceri gitmi$ tw izlemi$..geldiginde bakmi$ obur +6 dd de yanmi$..
yok hayır öle değil 12 tane yandı daha sonra birini koydum yandı daha sonra diğeri yanımdaydı zaten ben yanlış mı yazdım ki onuda koydum ard arda yani
anvil şans işi ben 4 tane +1 rogue dd chitinden 2 tane +7 cıkardım
Yazık olmuş bence bu sebeplede bırak gitsin işte kurtuL..
kör talih işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme