Şimdi Ara

Bu ön düzen sesi beni arabadan soğuttu - Elantra İçerir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Şanzıman kulaklarında kopuk olan olabilir mi?

O nasıl bir parça , şanzımanı sabitlemek için kullanılan destekler mi?

Evet. Benim arcımda da mantıksız bir ses vardı. nereden geldiğini bir türlü anlayamadılar. istanbulda bir usta direk şanzıman kulağı denen parçaya baktı. kopukmuş meğer. bütün traversi indirip değiştirdi. Aracımda şimdi hiçbir ses yok.
  • benim araçta elantra, ilk başta gram motor sesi yoktu rolantide, direksiyon titremezdi anlamazdım çalışıyor mu çalışmıyor mu , hatta bir kere iyice dinlememe rağmen anlamamıştım sırf ses duymak için gece çalıştırmıştım. Şu an 3400 km de direksiyon rolantide çok çok az da olsa titriyor. Birde amortisörler sert gibi bozuk yolda takırdayabiliyor.
  • Ardahandayim ben. erzurumda kendi servisine gittim cozemediler. bu hafta sonu tekrar baska servise gidecegim.

Benim elantrada da motor sesi iyice artti. ama seyir halindeyken silkelenme olayini anlayamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur7575 -- 20 Haziran 2012; 18:13:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen cok hevesle aldiginiz aractan soguyabiliyorsunuz gecmis olsun
    Tip olarakta super bir arac bir suru odul aldi ilginc bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon kutusunun ön konsolla filan hiç bir alakası yok arkadaşım değişim yapılsın ondan sonra bakarsın duruma.
  • Açıkçası değişim işlemini aracı ekspertize soktuktan sonra düşüneceğim. Belki de haksız yere şüpheleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur7575

Açıkçası değişim işlemini aracı ekspertize soktuktan sonra düşüneceğim. Belki de haksız yere şüpheleniyorum.

sorununuzu çözdünüz mü? son durum nedir?
  • Elentra ABD'de peynir ekmek gibi gidiyor, alanlar o kadar memnun, bol bol da ödülü var ancak neden Türkiye'dekiler bu kadar sorun çıkarıyor?

Yolların dandikliği mi, Hyundai'ın Türkiye'ye kazığı mı anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Elentra ABD'de peynir ekmek gibi gidiyor, alanlar o kadar memnun, bol bol da ödülü var ancak neden Türkiye'dekiler bu kadar sorun çıkarıyor?

Yolların dandikliği mi, Hyundai'ın Türkiye'ye kazığı mı anlamadım gitti.

ne kadar sorun çıkarmış elantra?
  • Slm a benim sorum olacak şuan bende 2006 otomatik elentra gls var sorum iki hafta oldu direksiyonda tıkırtı var ustaya gösterdim normal dedi ama çukurlu ve virajlı yollarda dahada artıyor. 2. Sorum motordan biraz farklı ses geliyo usta ölçtü enjektörlerin biri Zayıflmış dedi tekini değiştirsek randıman vermez takımını değişelim dedi bende değiştirmedim bakarım dedim kaldı . 3. Sorum araba her viteste geriye kaçırıyor bu normali mi yoksa şanzumanda sıkıntımı var ama vites geçişlerinde sıkıntı yok. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun hayırlı ramazanlar. zekai hocam sizinde cvnızı bekliyorum
  • Konuyu hortlatıcam ama noldu bu problem çözüldü mü ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.