Şimdi Ara

Bu otomobil için ne dersiniz çoook kelepir :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhancoban

Tarihte Kayserililer..

The Kayserian :

The master of the commerce..

Not: Tamamı ile benim uydurmam, tarih sayfalarında böyle bir bilgi bulunmamaktadır.

• puahahhhhhh

gece gece hic gulecegim yoktu

kilo işi satsin bence o arabayi anca o kadar para eder zaten
  • bu araba ilanı ciddi arkadaşlar,dalga geçecek kimse,gidipte nissan altima ilanı vermez,düşünsenize kaç kişi aratır bunu sitedede...
  • Kayserililerin ticari zekalarına hayran kalmışımdır.
  • adam çok titizmiş,motoru ambalajlayıp kaldırmış rafa...Arka camı da arabanın içi havalansın diye yaptırmamıştır o...
  • derim
  • arkadaşın yazdığı başlığa atfen söylemek istiyorum: internetten kelepir araba bulmak çok zor...Ancak araba pazarlarından veya tanıdık çevreden bulunuyor kelepir araçlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

adam çok titizmiş,motoru ambalajlayıp kaldırmış rafa...Arka camı da arabanın içi havalansın diye yaptırmamıştır o...

• şakamı
  • size ben bir fıkra anlatayım

birgün Lazlarla Kayserililer savaşıyormuş.

iki tarafta pusuya yatmış plan yapıyorlarmış.Kayserililer düşünmüşler ve planlarını uygulamaya başlamışlar.Kayserililer Temel diye bağırmışlar bütün Temeller kafalarını kaldırıp efendum demiş ve Kayserililer hepsini teker teker vurmuş.sonra Dursun diye bağırmışlar Dursunlar kafalarını kaldırmış Kayserililer onlarıda vurmuş.daha sonra lazlar bakmışlar sayıları bayağı bi azalmış.laz ordusunun 3/4ü Temel ve Dursunda oluşmaktaymış.daha sonra lazlar düşünür biz bu Kayserilileri nasıl yeneriz diye. daha sonra lazlardan bir tanesi çıkar veortaya çıkar bu para kimin diye bağırmaya başlar.daha sonra bütün Kayserililer çıkar meydana başlarlar beniiiim diye bağırmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 27 Ekim 2007; 22:11:21 >
  • Forumda konu açmak için yapılmış bir hareket olabilirmi?

Yoksa ben işkillenmenin sınırlarını mı zorluyorum ????

• bir adam motoru söküp ön koltuga neden koyar kaç kilo motor nasıl koymuş koltuga neyle kaldırmış hiçmi üşenmemiş yağlı kirli motor koltugu mahfeder belkide agır oldugu için koltuk kırılır bunları hiç düşünmemiş bu adam
    arka camı kırıp şanzımanı çalan adam motoru ne diye bırakmışta sadece şansumanı alıp gitmiş ondada gariplik var
    motor kısmını ne diye söküp kutuladın ne güzel ön koltukta duruyordu boşuna kutu masrafı yaptın
    nissan ne zamandan beri avrupa araç oldu
    insan bir tozunu alır yıkar bişey yapar öylece kirli araba resmi internete konulurmu
  • İşgillenmenize gerek yok 700 e yakın mesajım var inceleyebilirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Forumda konu açmak için yapılmış bir hareket olabilirmi?

Yoksa ben işkillenmenin sınırlarını mı zorluyorum ????

• quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

bu araba ilanı ciddi arkadaşlar,dalga geçecek kimse,gidipte nissan altima ilanı vermez,düşünsenize kaç kişi aratır bunu sitedede...

Aslında mantıklı bir yaklaşım. Şahsen dalga geçmek için Mercedes, BMW ya da kuş serisine ilan açardım.
  • Enteresan doğrusu....

Ama olağan bi şeydir. Ama şanzımanın, motorun ne işi var koltukta...
  • Motor arkada şanzıman hırsızda cam yerde araba garajda sahip Manisa'da
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.