Şimdi Ara

Bu otomobil için ne dersiniz çoook kelepir :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu otomobil için yazılan bilgiye bir bakarmısınız. Şaka mı gerçekmi anlayamadım.

• öykü gibi yazmis

motorun ön koltukta ne isi var ?
    cam kırılıp nasil sanziman calinir
    nasi araba böyle bu yapboz gibi
  • avrupa mıymış bu araba.plaka da 38 çarpar adamı.çok saf takılıyo gibi geldi eleman.plakanın hakkını ver hakkını.

motoruda ne diye kutulamış koymuş orasınıda anlamadım.kim koyduysa bakıp bakıp eğleniyodur herhalde böyle satılık ilanı mı olur.
  • kayserilililerin ticari zekasının nerden geldiğini hep merak etmişimdir zaten
  • Çalıntı otomobil satar gibi dicektim ama Kayseriliymiş fakat çok amatör
  • Adam dalga geçmiş işte telefon eden olursa geyik çevirirz falan diye düşünmüş tür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: babazulaua

kayserilililerin ticari zekasının nerden geldiğini hep merak etmişimdir zaten

kayserililililiillililililili türkceme kurn,ban olym
  • Motor gezmeğe çıkmış
    Avrupa araçları seviomuş bildiğin Japon aracı bu
  • lililililililili yar
    quote:

quote:

kayserilililerin ticari zekasının nerden geldiğini hep merak etmişimdir zaten

kayserililililiillililililili türkceme kurn,ban olym

• Süpermiş ilan yardı beni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Süpermiş ilan yardı beni..

misafirlerde gittimi hemen damlarsın!
  • aracın canına ot tıkamış bide hala yok avrup araç yok bilmemne diye geçiniyor.4 tekeri leğene tak oda araba olur motorsuz şanzımansız.
  • Şanzımanı nası çalmışlar hala onu düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Şanzımanı nası çalmışlar hala onu düşünüyorum

onuda kolttuga koymusur rahat etsin diye

• quote:

Kapartanın Bi Kaç Yerlerinde Ezikler Vardır.Aracımı Satmamın Nedeni Uzun Zamandır Binmedigim İçin Arabayı İş Yerimin Önüne Park Etmiştim.Aracım Bir Kere Yatak Sardı Ve Aracın Motorunu Söküp Koltuga Koymuştum.Fakat Aracın İçinden Camı Kırıp Şanzumanını Çalmışlar.Aracın Arka Camı Kırık.Yaptırmaya Gerek Duymadım.Aracın Bütün Vergileri Ödenmiş Olup Borcu Bulunmamaktadır.Avrupa Araçları Çok Seviyorum Fakat Binmeye Vaktim Olmuyor.Aracın Motor Kısmını Söktüm Kutuladım.Avrupa Araç Meraklılarına Duyurulur.Yanlız Araç Biraz Masraf İstiyor.(Araç Şu Anda Çalışır Durumda Degildir.)Aracın Tozlu Olduguna Bakmayın Garajda Durdugu İçin Tozlanmıştır.

Abi çok komik ya.

• 38 plaka arabalar temiz görünürdü. Belki de sanayiden geçen biri tesadüfen görüp çekmiştir.
  • pahali bi ilan bence...
  • Tarihte Kayserililer..

The Kayserian :

The master of the commerce..

Not: Tamamı ile benim uydurmam, tarih sayfalarında böyle bir bilgi bulunmamaktadır.
  • yahu fıkra gibi ilan. sağol arkadaşım bunlardanda haberimiz oldu.

şimdi ben bu adamla anlaşsam ve parasını taksit taksit ödesem adam hiç sorun olmaz.
    peşinata kaportayı verir.ilk taksitde şanzıman sonra 3.taksitde motoru ve 4.taksitdede kapıları almaya gideriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.