aracın canına ot tıkamış bide hala yok avrup araç yok bilmemne diye geçiniyor.4 tekeri leğene tak oda araba olur motorsuz şanzımansız.
Şanzımanı nası çalmışlar hala onu düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
Şanzımanı nası çalmışlar hala onu düşünüyorum
onuda kolttuga koymusur rahat etsin diye
quote:
Kapartanın Bi Kaç Yerlerinde Ezikler Vardır.Aracımı Satmamın Nedeni Uzun Zamandır Binmedigim İçin Arabayı İş Yerimin Önüne Park Etmiştim.Aracım Bir Kere Yatak Sardı Ve Aracın Motorunu Söküp Koltuga Koymuştum.Fakat Aracın İçinden Camı Kırıp Şanzumanını Çalmışlar.Aracın Arka Camı Kırık.Yaptırmaya Gerek Duymadım.Aracın Bütün Vergileri Ödenmiş Olup Borcu Bulunmamaktadır.Avrupa Araçları Çok Seviyorum Fakat Binmeye Vaktim Olmuyor.Aracın Motor Kısmını Söktüm Kutuladım.Avrupa Araç Meraklılarına Duyurulur.Yanlız Araç Biraz Masraf İstiyor.(Araç Şu Anda Çalışır Durumda Degildir.)Aracın Tozlu Olduguna Bakmayın Garajda Durdugu İçin Tozlanmıştır.
Abi çok komik ya.
38 plaka arabalar temiz görünürdü. Belki de sanayiden geçen biri tesadüfen görüp çekmiştir.
pahali bi ilan bence...
Tarihte Kayserililer..
The Kayserian :
The master of the commerce..
Not: Tamamı ile benim uydurmam, tarih sayfalarında böyle bir bilgi bulunmamaktadır.
yahu fıkra gibi ilan. sağol arkadaşım bunlardanda haberimiz oldu.
şimdi ben bu adamla anlaşsam ve parasını taksit taksit ödesem adam hiç sorun olmaz. peşinata kaportayı verir.ilk taksitde şanzıman sonra 3.taksitde motoru ve 4.taksitdede kapıları almaya gideriz.