Şimdi Ara

SANAYİDE OTO TAMİRCİSİ AÇMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET DOSTLAR DEDEDEN KALAN SANAYİDE DÜKKANIMIZ VAR İÇERİSİNDE SORUMSUZ BİR KİRACI VAR DOGUDA BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUZ 1 ADET SANAYİ VAR DÜKKAN DEGERİ 400.000 TL AYLIK KİRA GETİRİSİ 1.700 LİRA AMA KİRACI PARAYI ÖDEYENE KADAR 4 AY AY GEÇİYOR YANİ KİRAMIZI ALAMIYORUZ .

BEN KENDİM YAŞ 30 Bİ ÖZEL KURUMDA 8 YILDIR ÇALIŞIYORUM YÜKSELME İHTİMALİM YOK 2700 TL GELİR + SİGORTAM VAR İŞİMDE HUZURSUZUM

ŞİMDİ DÜŞÜNCEM OTOMOBİLLERE MERAKIM ORTADA ZATEN

NİYETİM BİR USTA BULUP 0 DAN BAŞLAMAK O USTA İLE YARI YARIYA YADA %40 USTAYA KALACAK ŞEKİLDE TAMİRHANE AÇMAK SANAYİDE EN KÖTÜ İHTİMAL 1 ADET LİFT 3 TON 1 TAMİR TAKIMI KRİKO ....VS 25.000 TL MALZEME İLE ARAÇ PERİYODİK BAKIM YERİ AÇMAK KENDİM MASA BAŞINDA ÇALIŞIP USTAYI YÖNLENDİRMEK .

BİR ÇOK FORUMA ÜYELİGİM VE ARAÇLAR HAKKINDA TEKNİK BİLGİM VAR SIKINTILI BİR ARAÇ GELDİGİNDE İNTERNETTEN YADA KENDİ BİLGİM İLE ARIZA TESBİTİ YAPABİLİRİM BOYURTUMU AŞAN ARACADA ZATEN HİÇ GİRİŞMEM MOTOR İNDİR KALDIR İŞLERİNİ ŞİMDİLİK YAPTIRMAM SADECE BASİT BAKIMLAR İLE SÜRÜMDEN KAZANMAYI DÜŞÜNÜYORUM

DÜKKAN MALZEME BENDEN OLACAK ŞEKİLDE % 40 ALACAK ŞEKİLDE USTA ÇALIŞTIRMAK . UFAK TEFEK YAĞ FİLTRE ÜSTÜBÜ DE ALIP BULUNDURABİLİRİM

SERMAYE BAGLANACAK İŞLER BANA GÖRE DEGİL

LÜTFEN CİDDİ ARAKADAŞLAR YAZSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 4 Eylül 2019; 16:13:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam sana gelecek şunu yap diyecek. Sen gidip malzemeciden parçayı alıp yapacaksın. 1000 liralık masrafının 800 lirası malzeme 200 lirası sana kalacak.

Ama adam sana parayı hemen vermeyecek, parçacı senden para isteyecek, yanında çalıştırdığın usta senin parayı alıp alamadığına bakmayacak, o iki yüz lıranın 80 lirasını isteyecek yoksa çalışmam diyecek.

Daha sonra piyasada tonla alacağın olacak ama tonla da vereceğin olacak. Parçacı sana senet imzalatacak, bu arada ustanda parasını vermezsen gidecek. Sende borçlarımı kapatabiliyim diye dükkanı devretmek zorunda kalacaksın.

Kısaca batacaksın. Eğer böyle el işçiliği isteyen bir iş açacaksan, işin her detayını kendin bilmen gerekli. Yoksa öyle masa başında oturuyum usta çalışsın bende kazanıyım olmaz.
    illa tamirci mi açmak lazım peki.
    yani kaliteli yedek parça olabilir, büfe olabili (insanlar arabalarını beklerken bi çay bi tost yesin filan), aksesuarcı olabilir. oralarda satılmayan bi lastik firmasından dispiritörlük olabilir gibi gibi
    yani iyi bi servis için almanız toplamanız gereken alet edevatlar gerçekten ciddi para. bide bunun bilgisayar bağlantısı var. güncel araçlarda aracın sorununu bilgisayara bağlayıp bakıyolar. bu sistemler ucuz sistemler değil. iyi bi ihtiyaç listesi oluşturup ona göre hareket etmek lazım. zamanla toplarım derseniz eksik malzemeyle yarım iş yapan bi yer açarsınız. ya bu işler için dışarı para vermeniz hiç yapamamanızla sonuçlanır.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sanayide Oto Tamircisi Açmak: Kapsamlı Bir Kılavuz

Sanayide oto tamircisi açmak, karlı bir girişim olabilir, ancak kapsamlı bir planlama ve hazırlık gerektirir.

Sanayide Dükkan Açmak

Sanayide bir dükkan açmadan önce, potansiyel konumları araştırman ve trafiği, rekabeti ve hedef kitleyi göz önünde bulundurman önemlidir. Uygun bir yer bulduktan sonra, dükkanını yasalara uygun olarak açmak için gerekli izinleri ve lisansları almalısın.

Sanayide Para Var Mı?

Sanayide para kazanıp kazanamayacağın, işinin başarısına bağlıdır. İşini iyi yönetirsen, müşteriler kazanabilir ve karlı bir şekilde faaliyet gösterebilirsin. Ancak, rekabetin yüksek olabileceğini ve başarılı olmak için kaliteli hizmetler sunman gerektiğini unutma.

Oto Yedek Parça Dükkanı Kazancı

Oto yedek parça dükkanlarının kazancı, ürün yelpazesine, fiyatlandırmaya ve lokasyona bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, popüler yedek parçaları uygun fiyatlarla sunarak iyi bir gelir elde edilebilir.

Sanayi Dükkanı Açmak

Bir sanayi dükkanı açmak, önemli bir yatırım gerektirir. Dükkanı kiraya almak veya satın almak, malzemeler ve ekipmanlar için para ayırman gerekir. Ayrıca, elektrik, su ve diğer hizmetler için devam eden masrafların da olacağını hesaba katmalısın.

Oto Tamirci Açmak Kazandırır Mı?

Oto tamirci açmak kazandırabilir, ancak rekabetin yüksek olduğunu unutma. Başarılı olmak için yetenekli teknisyenlere, kaliteli ekipmana ve mükemmel müşteri hizmetlerine sahip olmalısın.

Oto Tamir Dükkanı Açmak Maliyeti

Oto tamir dükkanı açmak maliyeti, lokasyon, ekipman ve işçilik maliyetlerine bağlı olarak değişir. Genellikle, iyi donanımlı bir dükkan açmak için 50.000 TL ila 200.000 TL arasında bir yatırım yapılması gerekir.

Kaporta Dükkanı Açmak İçin Gerekli Malzemeler

Kaporta dükkanı açmak için aşağıdakiler gibi malzemeler gerekir:

• Kaldırma makineleri
    • Kaynak makineleri
    • Çekiçler ve diğer araçlar
    • Boya kabini
    • Boya tabancaları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İş yerinden zorla yazabildim yazı için kusura bakmayın.

• Dükkanını kiraya vermek yerine kendin işletmek çoğu zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Ekibini iyi oluşturmalısın. Adın, Dürüst esnaflık diye anılmaya başladı mı itibara da paraya da doyarsın. Benim genel fikirlerim bu yönde.
    Özel olarak oto tamirciliği, sanayici esnaflığı üzerine arkadaşların fikirlerini de okuyalım..
    Şansın bol olsun.
    Üstat hangi şehirdesin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntı şu ki iyi ustalar kendi dükkanını açmak ister. Sizde ustalık olsaydı ortaklık daha kolay olurdu. Bu durumda iyi bir usta için kesenin ağzını açmanız gerekecektir.
  • Bir Tamirci olarak size kısa ve öz bir nasihat vereyim.

Ustalığı ve kişiliği çok iyi olan bir kimse , kimsenin yanında maaş , ortaklık ve yüzdelik ile çalışmaz.

Kendi İş yerinin patronu olur.
  • illa tamirci mi açmak lazım peki.
    yani kaliteli yedek parça olabilir, büfe olabili (insanlar arabalarını beklerken bi çay bi tost yesin filan), aksesuarcı olabilir. oralarda satılmayan bi lastik firmasından dispiritörlük olabilir gibi gibi
    yani iyi bi servis için almanız toplamanız gereken alet edevatlar gerçekten ciddi para. bide bunun bilgisayar bağlantısı var. güncel araçlarda aracın sorununu bilgisayara bağlayıp bakıyolar. bu sistemler ucuz sistemler değil. iyi bi ihtiyaç listesi oluşturup ona göre hareket etmek lazım. zamanla toplarım derseniz eksik malzemeyle yarım iş yapan bi yer açarsınız. ya bu işler için dışarı para vermeniz hiç yapamamanızla sonuçlanır.
  • Cvplar için teşekkür ediyorum

Sadece tamirci açmak istiyorum kendiminde bi merso toplama hayalim var

Ben gerçekten işi kırıga gitmiş bir usta ekmek yesin bana 1 gelir ve dükkan kiramızı çıkarmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto elektrikçi tavsiye istanbul
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genç bir usta ile yapılır bu iş biraz cebini doyurursan genç ustalar seni fazlası ile doyurur bu sırada sende yavaş yavas işi öğrenirsin.

İleride kimseye muhtaçlık kalmaz. Dürüst ve güvenilir olduktan sonra herşey yoluna girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 4 Eylül 2019; 17:13:56 >
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Şanlıurfa evren sanayi

• triger kullanıcısına yanıt
    Ben de Urfa’da yaşıyorum. Dükkanı ne üzerine açtığını haber et burdan. Bi çayını içmeye gelirim

• Adam sana gelecek şunu yap diyecek. Sen gidip malzemeciden parçayı alıp yapacaksın. 1000 liralık masrafının 800 lirası malzeme 200 lirası sana kalacak.

Ama adam sana parayı hemen vermeyecek, parçacı senden para isteyecek, yanında çalıştırdığın usta senin parayı alıp alamadığına bakmayacak, o iki yüz lıranın 80 lirasını isteyecek yoksa çalışmam diyecek.

Daha sonra piyasada tonla alacağın olacak ama tonla da vereceğin olacak. Parçacı sana senet imzalatacak, bu arada ustanda parasını vermezsen gidecek. Sende borçlarımı kapatabiliyim diye dükkanı devretmek zorunda kalacaksın.

Kısaca batacaksın. Eğer böyle el işçiliği isteyen bir iş açacaksan, işin her detayını kendin bilmen gerekli. Yoksa öyle masa başında oturuyum usta çalışsın bende kazanıyım olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pog -- 4 Eylül 2019; 18:16:16 >
  • pog P kullanıcısına yanıt
    Haklısınızda burda bir çok parçayı müşteriye aldırıyorlar tamirci takıyor. Böylece el emegini almak bize düşüyor

• Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Beklerim ama daha ortada dükkan yok 😊😊

• Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Bir Tamirci olarak size kısa ve öz bir nasihat vereyim.

Ustalığı ve kişiliği çok iyi olan bir kimse , kimsenin yanında maaş , ortaklık ve yüzdelik ile çalışmaz.

Kendi İş yerinin patronu olur.
    Katılmıyorum çok yanlış konuşuyorsunuz benim ustam çok iyi başka bir abinin yanında çalışıyor ama dükkan sahibinden daha iyi ustalığı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş için ilk olarak çırak olacaksın başkasının yanında pişecen.

Oto tamirciliği değilde işini iyi yapan göçük ustası ayda 50k kazanıyor. Ama çok iyi sanatın olacak. Şu an boş boş ünv. Okuyan gençlere gidin sanayiye derim. 5 sene sonra güzel bir meslek size kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Sagolun teşekkür ederim.

• tamirci yerine folyo kaplamacı + yıkamacı ac.. su sira para onda
  • pog P kullanıcısına yanıt
    veresiye iş yapan yer yok ki, ya canlıyı ya da kredi kartını ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

Sagolun teşekkür ederim.
    Sonuç?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.