Bildirim
Ankara oto tamirci önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Balatalar değişecek, basit birşey.. İvedikte herhangi bir yer olur.. Şaşmaz önermem, daha merkezi diye parça ve işçilik daha pahalı.. -
Anladım baskı balata komple değişecek demezler umarım. Bir de lastik nereden bulabilirim ? Lastikçilere mi gitmeliyim internettwn mi bak alıyım. Bu aralar maddi durumum sıkışık sadece muayeneden geçene kadar ihtiyacım var. Uzun yola çıkmam gerek muayeneyi yaptırmam şart -
Hocam baskı balata değişmeyecek baskı balata debriyaj kavranmasıyla ilgili bir olay sadece balata değişecek sizde. Çok masraf çıkacağını sanmıyorum fakat diyorsunuz ki sürtme sesi geliyor, acaba balatanın demir yüzü diske sürtüyor olabilir mi? -
Babamın Volvosunu kendi punto mu eş dost araçlarını gözüm kapalı emanet ederim forumdan Hakan abi tanıştırmıştı yıllar evvel sağolsun hiç pişman olmadık. Ostim Dilek otomotiv Selim usta/Mahmut usta. Muhasebeci Eren'den aldım derseniz numarayı yardımcı olurlar özelden atıyorum cep no. Hatta bugün 2 gibi oradayım volvo ya yağ bakımı yaptırcam. -
-
Balataları mutlaka balatacıdan alın daha ucuza geliyor , fiyat farkı olur bilginiz olsun bu işlemide her ustaya yaptırabilirsiniz yalnız baştan işçiliğini sormadan söktürmeyin . Diskler ortaysa torna , kötüyse yedek parçaçıda fiyat alıp değişim yapın -
1-2 Yedek parçaçıya gidip fiyat alın , balatalarıda yedek parçaçıdan değil mutlaka balatacıdan fiyat sorun arada fark olacaktır , Kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz
Not : İşçilik nekadar dedi usta ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 6 Nisan 2019; 15:0:30 > -
Kusura bakmayın üstat fiyat hakkında bilgi sahibi değilim bilgisi olan biri yanıtlar umarım ama size fazla geldiyse fiyat üstteki arkadaşın dediği gibi yedek parçacıdan alıp değişim yapabilirsiniz -
Araç nedir hocam onu söyle yardımcı olayım. -
99’ Polo sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X