Şimdi Ara

oto döşeme sigara yanık tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
10
Favori
121.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır bu işi yapıyorum. hatta geçenlerde power Fm de gevezenin programınada çıktım. Bu konuda öğrenmek yada sormak istedikleriniz olursa banawww.sanverusta.com dan ulaşabilirsiniz...
    Bu arada mükemmel bir işçilikle gayet iyi bir tamirat oluyor, tamir edilen yeri ayırt etmek neredeyse imkansız...

• quote:

Orjinalden alıntı: SANVER USTA

Sevgili arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır bu işi yapıyorum. hatta geçenlerde power Fm de gevezenin programınada çıktım. Bu konuda öğrenmek yada sormak istedikleriniz olursa banawww.sanverusta.com dan ulaşabilirsiniz...
    Bu arada mükemmel bir işçilikle gayet iyi bir tamirat oluyor, tamir edilen yeri ayırt etmek neredeyse imkansız...

bir sigara yanığının tamirinin maliyeti kaça maloluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirikadanalı

quote:

Orjinalden alıntı: SANVER USTA

Sevgili arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır bu işi yapıyorum. hatta geçenlerde power Fm de gevezenin programınada çıktım. Bu konuda öğrenmek yada sormak istedikleriniz olursa banawww.sanverusta.com dan ulaşabilirsiniz...

bir sigara yanığının tamirinin maliyeti kaça maloluyor acaba
    otoking de yaptıranlar vardı çoğu memnun kalmamıştı arkadaşlara faydalı olur ustam

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

otoking de yaptıranlar vardı çoğu memnun kalmamıştı arkadaşlara faydalı olur ustam

Alıntıları Göster
    ustam adresi nerde yaptığını yazarsan iyi olur bugün arka koltuka kül düşürdüde biri
    koltuklar süet ve krem rengi düzelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal43

ustam adresi nerde yaptığını yazarsan iyi olur bugün arka koltuka kül düşürdüde biri
    koltuklar süet ve krem rengi düzelir mi

Alıntıları Göster
    çıldırcam sigara içirmediğim arabamda askerden gelen bi ark ısrar etti bi tane içiyim diye ii dedim iç adam sigarayı döşemeye bastı yanlışlıkla orda boğazlayacaktım.
    bir daha bırak arabada sigara içirmeyi içip girini bile almıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

çıldırcam sigara içirmediğim arabamda askerden gelen bi ark ısrar etti bi tane içiyim diye ii dedim iç adam sigarayı döşemeye bastı yanlışlıkla orda boğazlayacaktım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

• quote:

Orijinalden alıntı: frozenrealm

quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır sigara yanık tamiri uzmanlık alanım ve bu şekilde kazanıyorum.
    Oto ve ev deki kumaş, kadife, süet, halı daki tüm yanıkları onarıyorum.

Tamiratı İstanbul bölgesinde gelip yerinde yapıyorum.
    Ankara, İzmir, Adana, Ordu, Nevşehir, Eskişehir İllerimizde bayilerle hizmet vermekdeyim.

Bir adet yanık: 50 TL
    3-4 adet yanık: 150 TL olarak fiyatlandırıyorum.

www.sanverusta.net
    539 415 44 04 -- 535 795 27 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANVER USTA -- 13 Mayıs 2014; 9:15:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto boya dökülmesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANVER USTA

Uzun zamandır sigara yanık tamiri uzmanlık alanım ve bu şekilde kazanıyorum.
    Oto ve ev deki kumaş, kadife, süet, halı daki tüm yanıkları onarıyorum.

Tamiratı İstanbul bölgesinde gelip yerinde yapıyorum.
    Ankara, İzmir, Adana, Ordu, Nevşehir, Eskişehir İllerimizde bayilerle hizmet vermekdeyim.

Bir adet yanık: 50 TL
    3-4 adet yanık: 150 TL olarak fiyatlandırıyorum.

www.sanverusta.net
    539 415 44 04 -- 535 795 27 16

Alıntıları Göster
    Usta her dosemenin rengini tuturabiliyormusun? Kaca yapiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: UnreaCHaBLe

Usta her dosemenin rengini tuturabiliyormusun? Kaca yapiyorsun?

Alıntıları Göster
    Fiyatı ben de merak ettim.
    Solda cam üstünde kafamın yanında benim de ufak bir yanığım var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

Fiyatı ben de merak ettim.
    Solda cam üstünde kafamın yanında benim de ufak bir yanığım var...

Alıntıları Göster
    döşemenizin yanan kısmında desen varsa deseni tutturamıyor kimse şimdiden sölim aranızda koltuğun desen kısmındda yanığı olan varsa şimdiden bu tamiratı unuttun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

döşemenizin yanan kısmında desen varsa deseni tutturamıyor kimse şimdiden sölim aranızda koltuğun desen kısmındda yanığı olan varsa şimdiden bu tamiratı unuttun :)

Alıntıları Göster
    Linea ve Megane da dandik bazı döşemeler var onların rengini tutturmak zor oluyor ama onun dışındaki tüm renkler gayet iyi oluyor!
    Hatta iğne ucu kadar desenleri bile verebiliyorum!
    Yıkansa bile çıkmıyor! Herhangi bir aksiliğe karşı garantili yapıyorum zaten tamiratı
    Fiyat ise; 1adet: 50TL 3-4adet:150TL dir...

http://sanverusta.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANVER USTA -- 13 Mayıs 2014; 9:15:46 >

• quote:

Linea ve Megane da dandik bazı döşemeler var onların rengini tutturmak zor oluyor ama onun dışındaki tüm renkler gayet iyi oluyor!
    Hatta iğne ucu kadar desenleri bile verebiliyorum!
    Yıkansa bile çıkmıyor! Herhangi bir aksiliğe karşı garantili yapıyorum zaten tamiratı
    Fiyat ise; 1adet: 50TL 3-4adet:150TL dir...

http://sanverusta.net/

Alıntıları Göster
    Ben Kendisine Kefilim Daha Önce 2 3 Araba Yaptırmıştım Gerçekten Ayırt Etmek Zor Oluyor. He En Önemli Özelliği Bisikletle Gelmesi Yanlış Hatırlamıyorsam Kendisi Eski Bisikletcilerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Frontasa

Ben Kendisine Kefilim Daha Önce 2 3 Araba Yaptırmıştım Gerçekten Ayırt Etmek Zor Oluyor. He En Önemli Özelliği Bisikletle Gelmesi Yanlış Hatırlamıyorsam Kendisi Eski Bisikletcilerden

Alıntıları Göster
    Macit kardeşim teşekkür ederim, onore oldum!
    Bu işe yadigar bisikletim şampiyonla başladım, kendisi benimle birlikte eski şampiyondur...
    Tabiki iş büyüdükce bende kendimi geliştirdim...

kaporta göçük tamirlerinide gelip yerinde ''boyasız göçük düzeltme'' yapabiliyorum...

Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANVER USTA -- 29 Nisan 2014; 23:24:46 >

• quote:

Bu işe yadigar bisikletim şampiyonla başladım, kendisi benimle birlikte eski şampiyondur ''1990''
    Tabiki iş büyüdükce bende kendimi geliştirdim, artık motorsikletim var

Deri tamiri, Deri boyama, Plastik tamiri, Bakalit tamiri, Ön cam tamiri ''taş vuruk'' ve minör kaporta göçük tamirlerinide ''boyasız göçük düzeltme'' yapabiliyorum...

Sevgilerimle

gezici autoking gibi bir şey yapmıssın sen =) inşallah güzel işler çıkarırsın bu arada istanbulda mı ikamet ediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

Bu işe yadigar bisikletim şampiyonla başladım, kendisi benimle birlikte eski şampiyondur ''1990''
    Tabiki iş büyüdükce bende kendimi geliştirdim, artık motorsikletim var

Deri tamiri, Deri boyama, Plastik tamiri, Bakalit tamiri, Ön cam tamiri ''taş vuruk'' ve minör kaporta göçük tamirlerinide ''boyasız göçük düzeltme'' yapabiliyorum...

Sevgilerimle

gezici autoking gibi bir şey yapmıssın sen =) inşallah güzel işler çıkarırsın bu arada istanbulda mı ikamet ediyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    Aklımdasın usta birşey oldumu senle irtibata gecerim

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Aklımdasın usta birşey oldumu senle irtibata gecerim

Alıntıları Göster
    gerçekten süper bir hizmet ben auto king de yaptırmıştım idare ederdi ama aham şaham olmamıştı ama ustamın videosunu gördüm çok iyi ayrıca eve kadar gelmesi ayrı bir güzellik başarılar ustam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0785A3856

gerçekten süper bir hizmet ben auto king de yaptırmıştım idare ederdi ama aham şaham olmamıştı ama ustamın videosunu gördüm çok iyi ayrıca eve kadar gelmesi ayrı bir güzellik başarılar ustam

Alıntıları Göster
    sanver usta sana nasıl ulaşacağız adres neresi eniştenin focusunun koltugunu deldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonnefes_86

sanver usta sana nasıl ulaşacağız adres neresi eniştenin focusunun koltugunu deldim

Alıntıları Göster
    Usta haftaya yanındayım bir bakalım neler yapabiliyorsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: obt

Usta haftaya yanındayım bir bakalım neler yapabiliyorsun:)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aracınızın koltuk kumaşları desenlide olsa desensiz de olsa biz her türlü sigara yanıklarını yok edebiliyoruz. bu konuda yardıma ihtiyacı olan herkese sigara yanık tamiri

• quote:

Orijinalden alıntı: ROVELVER OTO DİZAYN

Bu mesaj silindi.
    @sigara yanık tamiri

sizin önceki ve sonraki resimleriniz olması sizin firmaya daha cok güven gösteriyor alttaki kişininkiside sadece reklam var resimde önceki- sonraki resimlerini görmek lazım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.