Şimdi Ara

Ankara'da sunroof tamir/bakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da (Anka Sunroof dışında) tanıdığınız, bildiğiniz, işini layığı ile yapan sunroof bakım/onarım hizmeti veren bir yer varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Sunroof Tamiri ve Bakımı

Ankara'da sunroof sahibiyseniz, düzenli bakım ve onarımlar için güvenilir bir sunroof tamircisine ihtiyacınız olacaktır. Sunroof'unuz düzgün çalışıyorsa, aracınızı havalandırmanın, manzaranın keyfini çıkarmanın ve yolculuklarınızı daha keyifli hale getirmenin harika bir yoludur. Ancak sunroof'unuz arızalanırsa, sürüş deneyiminizi önemli ölçüde engelleyebilir.

Ankara'da sunroof tamiri için birçok seçenek mevcuttur. Ancak, aracınızın ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmek önemlidir. Sunroof tamiri konusunda uzmanlaşmış deneyimli bir tamirci seçmek, kaliteli işçilik ve müşteri memnuniyeti sağlar.

Sunroof'unuzdaki yaygın sorunlardan bazıları şunlardır:

• Sızıntı yapan contalar
    • Kırılan camlar
    • Arızalı motorlar
    • Tıkalı drenaj kanalları

Bu sorunların herhangi biriyle karşılaşıyorsanız, güvenilir bir sunroof tamircisine başvurmanız önemlidir. Sorunu teşhis edebilirler ve aracınızın sunroof'unun tekrar pürüzsüz bir şekilde çalışmasını sağlayabilirler.

Ankara'da sunroof tamiri için birkaç tavsiye:

• Tavsiye ve incelemeler için çevrimiçi yorumları kontrol edin.
    • Uzmanlaşmış ve deneyimli bir tamirci seçin.
    • Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı onarımlar sunan birini bulun.

Sunroof'unuzun düzenli bakımı, sorunsuz çalışmasını ve uzun ömürlü olmasını sağlamanın en iyi yoludur. Tamirciniz, kalibrasyon, yağlama ve temizlik gibi periyodik bakım hizmetleri sunmalıdır.

Ankara'da sunroof tamiri veya bakımı arıyorsanız, çevrimiçi olarak araştırmanızı yapın ve aracınızın ihtiyaçlarını karşılayacak güvenilir bir tamirci seçin. Sunroof'unuzun tekrar en iyi şekilde çalışmasını sağlamak için gerekli beceri ve deneyime sahip uzmanlardan yardım alarak sürüş deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de bileyim etiketlerseniz...garantisi bitti aracin nolmaz nolmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Sanırım bilen hiç kimse yok. Ben bir daha sunrooflu araba almam dedim. Büyük konuşmuşum akıllanmamışım gittim yine sunroof lu araba aldım.

• Aracınız ve sorunu nedir?
    Ben geçen sene bir yerde su tahliye kanalını açtırdım. Hiçbir yer bulamazsanız yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son_samuray kullanıcısına yanıt
    Sikinti mi cikardi? Marka model?

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Arabam BMW E60 sanıyorum sunroof fitilleri yıpranmış araba 100 km hızı geçtiği zaman sunroof dan deli gibi rüzgar sesi geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da jant tamiri tavsiyesi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Şükür öyle akıtma kokutma yok. Fakat sunroof fitillerinin yıprandığını düşünüyorum. Çok fazla ses alıyor

• Camın çevresindeki fitiller zamanla sertleşiyor ve küçülüyor. Sizin de öyle bir durum olabilir. Önce gözle tespit yapmaya çalışın. Bahsettiğiniz gibi fiillerde sorun varsa parçacılardan fitil araştırın. Sunroof malzemelerinde yan sanayi zor bulunuyor, hep ithal. Parçayı almadan birkaç yere baktırıp fiyat alın.
    Ben geçen sene şu paylaştığım yere girmiştim. Aracınızı başında durun. Metal tornavida kullanıyor diye yazan olmuş.

Güldüz Oto Döşeme Ve Sunroof Tamiri
    (0312) 278 79 69
    https://maps.app.goo.gl/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.