Şimdi Ara

oto döşeme sigara yanık tamiri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
97
Cevap
10
Favori
121.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, otomobillerimizin korkulu rüyası olan "sigara yanığı" firmamız tarafından sağlıklı bir şekilde yapılmaktadır. Sigara Yanık Tamirini yapan bazı şahıslar ve firmaların, desenli döşemelerde başarılı olamadığını duyuyoruz, firmamızda desenli yada desensiz, tek renk yada çoklu renk, ayırt edilmeden sağlıklı bir şekilde uygulama yapılmaktadır. Uygulamalar hakkında bilgi almak isterseniz aşağıda ulaşabileceğiniz irtibat bilgileri mevcuttur.

www.starwax.com.tr
    info@starwax.com.tr

0212 672 89 76
    0535 820 31 41
    0554 494 12 36

Oto Döşeme Sigara Yanığı Tamiri

Araçların kumaş ve halı aksamlarında dış etkiler sonucu oluşan sigara yanığı, sıyrık, yırtık, kopuk vs. gibi hasarlar "İç Döşeme Sigara Yanık Tamir Sistemi" ile özel ekipmanlar, malzemeler ve uygulama teknikleri sayesinde hasarlı parça komple değiştirmeye gerek duyulmaksızın çoğu zaman hasar fark edilmeyecek düzeyde tamir edilir. Sigara Yanığı Tamiri, uygulamasının süresi kısa olup, dayanıklılığı uzun sürelidir.

Koltuk sigara yanık tamiri, halı sigara yanığı tamiri ve oto döşemelerindeki sigara yanık tamirleri artık sorun değil, orijinallikleri de bozulmadan Sigara Yanık Tamir' i yapılıyor.

Uygulama süresi yaklaşık,1 saattir.

Uygulama Fiyatları

TEK YANIK ................................ 30 TL
    3-5 ARASI YANIK ........................70 TL
    5-8 ARASI YANIK ..................... 110 TL

Not: Uygulama fiyatları tek renk fiyatlardır, çoklu renkler için lütfen fiyat alınız...

oto döşeme sigara yanık tamiri

• Arkadaşlar diğer uygulamalarımızın bazılarından resimler ekliyorum, hangi kumaşta ve hangi desende ne kadar sağlıklı olğunu görmeniz amacı ile, umarım işinize yarar.....

www.starwax.com.tr
    info.starwax.com.tr
    0212 672 89 76
    0535 820 31 41

• Arkadaşlar diğer uygulamalarımızın bazılarından resimler ekliyorum, hangi kumaşta ve hangi desende ne kadar sağlıklı olğunu görmeniz amacı ile, umarım işinize yarar.....

www.starwax.com.tr
    info.starwax.com.tr
    0212 672 89 76
    0535 820 31 41

• Yeriniz nerde ? birde Donanimhaber üyelerine bi indirim olsaymış güzel olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 1 Aralık 2010; 12:45:49 >
  • kaç tane usta oldu burası baya bir karıştı
  • Önce müşteri arıyordu şimdi çırak arıyor
  • Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın! anlaşılan sizin ihtiyacınız yok ama insanların ihtiyacı var şehirdışından da gelmek zorunda kalıyorlar,yani sizin için önemli olmayabilir bu işlem ama herkezin becerebildiği bir iş değil. İnsanlara ürünleri verdiğimiz halde beceremediler yani sizin basite indirgeniz gibi değil gerçekten bir beceri işi bu, çırak diye umarım firmamızı kasttetmemişsinizdir, 11 yıllık bir tecrübeden çıraklık seviyesini çıkarıyorsanız , söylenecek hiçşey yok. Amacımız yalnızca ihtiyacı olanların bilgilendirmek istemeyen ,ihtiyacı olmayan ilgilenmez.Saygılar.
  • Burası sosyal paylaşım yeri , Siz bilgilendirmenizi yaparsınız bizde altına

Ciddi , Eğlenceli , bilgilendirici, yorumlarımızı atar çıkarız , sonra vay neden böyle yazdınız , vay biz böyleyiz , şöyleyiz diyemezsiniz binlerce kişi görüşünü ciddi veya ciddi olmayan yorumlar yazar.
    Rahatsızlık vermediniz , İhtiyacı olanlar bilgilendi zaten bu yazılarınızdan ve daha önceki yazan diğer ustalardan dolayı
  • Taklitler herzaman aslını yüceltir!
    İşimde ne kadar tecrübeli olduğumu forum sayfasını açtığım tarihtende farkedebilirsiniz.
    Benimle rekabet etmeye çalışan arkadaşında yaptıklarını hayrekle izliyorum.
    Sanırım birkaç yanık tamir edince kendini uzman zanneti!
    Patentini aldığım ve dünya üzerinde bu işi en iyi şekilde yaptığını idda ettiğim SİGARA YANIĞI TAMİR SETİ'ni
    2,500TL ye pazarlıyorum. Bu güne kadar 10 adet çanta sattım.

Sanırım bu düz TÜRK mantığı. İş yapan bakakalın yanına bakkal açmak, ondan birazdaha ucuza satmaya
    çalışıp, ikisininde iflas etmesine sebep olmak.
    Neyse,

Aşk'la yaptığım işimin değişen ve gelişen Otomotiv Sektörünün olmazsa olmaz hizmetlerinden olduğunu düşünüyorum.
    Kurduğum OTO MİNİ ONARIM / SİSTEMLERİ firmamda inceliği, iş kalitesi ve müşteri memnuniyetine odaklıyorum.

SİGARA YANIK TAMİRİ:1 (adet) 50TL

Tamiratlarını ANKARA, İSTANBUL, İZMİR, ADANA, ELAZIĞ, ORDU, ESKİŞEHİR gerçekleştiriyorum.
    Bunun yanında;

SİGARA YANIK TAMİR SETİ: 2,500TL
    BOYASIZ KAPORTA GÖÇÜK DÜZELTME SETİ: 1,700TL
    CAM TAMİR SETİ:1,700TL
    Üzerinden, eğitim bedeli dahil, KDV hariç hizmet vermek isteyen bayilerime pazarlıyorum.
    Tüm yedek ve ekipmanlar her zaman benden temin edilebilir.

Aslında ben bir RALLİCİ'yim ve RALLİ'nin yaşam biçimi olduğunu düşünüyorum
    Uzun bir aradan sonra döndüğüm etaplara, geçen hafta gerçekleşen TÜRKİYE TIRMANMA RALLİ
    ŞAMPİYONASI yarışında, kendi klasmanımda, birinci oldum.
    Hedef tabiki şampiyonluk

Yarış resimleri ve videomu forum sayfasının dosya hacmi yetmediğinden yükleyemedim.
    Açık Facebook sayfamdan izleyebilir ve Donanım Haber'den tanıştığınızı bana yazarsanız, ahpapta olabilirsiniz

facebook
    Facebook - Giriş Yap veya Kaydol
    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=688147236

www.sanverusta.net

Sevgilerimle
    Sanver İMRAHOR
    539 415 44 04 535 795 27 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANVER USTA -- 13 Mayıs 2014; 9:21:49 >

• MERHABA
    ARKADAŞLAR ANTALYADA DA BU İŞİ DÜZGÜN VE GARANTİLİ YAPAN YER WWW.AUTOCC.COM.TR DİR. SİTEYE GİRİP İNCELEYEBİLİRSİNİZ....

SİGARA YANIK TAMİRİ
    CATLAK CAM TAMİRİ
    DERİ SÜET KUMAŞ TAMİRİ
    VS..

www.autocc.com.tr 532 779 75 24 242 321 61 21 info@autocc.com.tr Mevlana Cad. No 58 Detaylar Sitemizde...
  • Ben otoking te yaptırmıştım kasko ile anlaşmalı herhangi bi ücret ödemedim yanığın yapıldığı yer belli oluyor ama eskiye göre kötü görüntü gitmiş oluyor
  • resimlere uzun uzun bakamadım ama dolgu yapıyorlar üstünede koltuk rengi neyse sim gibi birşey döküyorlar.
  • Sert plastiklerde çizikler var arabanın içindeki plastiklerde yani , kemer'in oralar vites bölmesindeki sert plastikler falan bunları kim nasıl nekadara yapar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANVER USTA

Taklitler herzaman aslını yüceltir!
    İşimde ne kadar tecrübeli olduğumu forum sayfasını açtığım tarihtende farkedebilirsiniz.
    Benimle rekabet etmeye çalışan arkadaşında yaptıklarını hayrekle izliyorum.
    Sanırım birkaç yanık tamir edince kendini uzman zanneti!
    Patentini aldığım ve dünya üzerinde bu işi en iyi şekilde yaptığını idda ettiğim SİGARA YANIĞI TAMİR SETİ'ni
    2,500TL ye pazarlıyorum. Bu güne kadar 10 adet çanta sattım.
    Muhterem arkadaş, üretip pazarlamaya çalıştığı dandik çantayı 750TL ye vermeye çalışıyor.
    Sanırım bu düz TÜRK mantığı. İş yapan bakakalın yanına bakkal açmak, ondan birazdaha ucuza satmaya
    çalışıp, ikisininde iflas etmesine sebep olmak.
    Neyse,

Aşk'la yaptığım işimin değişen ve gelişen Otomotiv Sektörünün olmazsa olmaz hizmetlerinden olduğunu düşünüyorum.
    Kurduğum OTO MİNİ ONARIM / SİSTEMLERİ firmamda inceliği, iş kalitesi ve müşteri memnuniyetine odaklıyorum.

SİGARA YANIK TAMİRİ:(adet) 50TL
    BOYASIZ KAPORTA GÖÇÜK TAMİRİ (1 saat): 150TL
    ÖN CAM ÇATLAK, KIRIK TAMİRİ (10cm): 80TL
    DERİ, TORPİDO TAMİRİ:(adet yada parça): 80TL

Tamiratlarını ANKARA ve İSTANBUL'da aracın yerinde gerçekleştiriyorum.
    Bunun yanında;

SİGARA YANIK TAMİR SETİ: 2,500TL
    BOYASIZ KAPORTA GÖÇÜK DÜZELTME SETİ: 1,700TL
    CAM TAMİR SETİ:1,700TL
    Üzerinden, eğitim bedeli dahil, KDV hariç hizmet vermek isteyen bayilerime pazarlıyorum.
    Tüm yedek ve ekipmanlar her zaman benden temin edilebilir.

Aslında ben bir RALLİCİ'yim ve RALLİ'nin yaşam biçimi olduğunu düşünüyorum
    Uzun bir aradan sonra döndüğüm etaplara, geçen hafta gerçekleşen TÜRKİYE TIRMANMA RALLİ
    ŞAMPİYONASI yarışında, kendi klasmanımda, birinci oldum.
    Hedef tabiki şampiyonluk

Yarış resimleri ve videomu forum sayfasının dosya hacmi yetmediğinden yükleyemedim.
    Açık Facebook sayfamdan izleyebilir ve Donanım Haber'den tanıştığınızı bana yazarsanız, ahpapta olabilirsiniz

facebook
    Facebook - Giriş Yap veya Kaydol
    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=688147236

www.sanverusta.net

Sevgilerimle
    Sanver İMRAHOR
    539 415 44 04

ustam birlik mahallesine kadar gelebiliyor musun? aramyaı düşünüyorum seni, 2 sigara yanığı var bir de kapıda başka bir aracın kapısının açılması sonucu oluşmuş hafif bir çökme

• sanver usta ile az önce fatihte benim aracın sigara yanık problemini giderdik. Sonuş umduğumdan da iyi. Umarım ileride fark edilebilir seviyeye gelmez. Ama şu an mükemmel. Teşekkürler Sanver Usta. Bu arada araç Kia proceed.

Saygılar
  • peki şanver usta seni nerde bulacaz ? ben istanbul pendikteyim. arabam da sigara yanıkları, boya çatlakları, deri torpido berelenmesi var , anlıycağın derdim çok :)
  • Ustaların kapışmasına tanıklık ettik
  • Sanver Usta Vatan Gazetesi'ne de haber olmuş.

Gazetenin yazarı Mutlu Tömbekici Usta'yı öve öve bitiremiyor :)

http://haber.gazetevatan.com/Haber/395717/1/Gundem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Ustaların kapışmasına tanıklık ettik

evet
  • Arkadaşlar dediğiniz yerler hep istanbulda bursada yaptıracağımız bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.