Şimdi Ara

oto döşeme sigara yanık tamiri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
10
Favori
121.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen bursada bana da lazım.. aldığımız honda civicin 2 ön koltuğunda 2şer tane yanık var.. yaptırmamız lazım
  • sivasta varmı
  • izmirde torpido çatkajkarını yapan bildiğiniz yer var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanizmir2001

izmirde torpido çatkajkarını yapan bildiğiniz yer var mı??

evet bende de aynı problem var bende çatlak yok ama topido da çizik var ve sanki rengi beyazlamaış gibi izmir de bunları tamir edecek kimse yok mu
  • şanver usta ankarada hizmet veriyormu bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozenrealm

quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

çıldırcam sigara içirmediğim arabamda askerden gelen bi ark ısrar etti bi tane içiyim diye ii dedim iç adam sigarayı döşemeye bastı yanlışlıkla orda boğazlayacaktım.
    bir daha bırak arabada sigara içirmeyi içip girini bile almıcam

arkadaş da pskopatlık varmış döşemeye neden basılır sigara

diresiyon simidinde soyulmala var ankarada bu işi halledecek biryer biliyormusunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenzturk -- 8 Aralık 2011; 13:43:26 >

• Sanver Usta'dan şaşmayın derim :)

Sanver Usta'nın Ankara şubesi olarak Ankaralı arkadaşlara döşeme tamiri ve sigara yanığı tamiri konularında yardımcı oluyoruz. Ev döşemelerini de yerinde tamir ediyoruz.

Web sitemizi inceleyebilirsiniz: FAST CARE OTO MİNİ ONARIM

0 (312) 473 73 83
    0 (501) 209 69 52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastcare -- 7 Ocak 2012; 21:42:37 >
  • güncel..
  • bulunsun
  • 2 gün önce 2011 fiesta aracımımdaki yanığı Sanver Usta'ya yaptırdım çok memnun kaldım. Donanım Haber forumları her derde deva valla ne lazım olsa burdan bakıyorum, her zamanda işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

otoking de yaptıranlar vardı çoğu memnun kalmamıştı arkadaşlara faydalı olur ustam

otoking yapıyomu böyle şeyler ?
  • deri döşemede dikiş izlerinin oluğu yerdeki küçük yırtıkların tamiri olabiliy or mu
  • Deride karşılaşılan bu tip problemler tamir olabiliyor.
  • Kayseri de bu işi nerede yaptırabilirim.
  • Sanver Bey i aradım, Serdal isimli bir arkadaş geldi ve aracımla 2 saat uğraştı, ben aracın başında değildim ama babam vardı. Honda civic aracımda baya rahatsız edici yanıklar ve delikler vardı, hatta aracımı satıyordum bir alıcı bu yüzden vazgeçmişti. işçilik ve samimiyet güzel, aynı iş için başka bir yer iki buçuk katı fazla para talep etmişti. Serdal bey i tavsiye ediyorum şiddetle. İşiniz görülsün.

telefonu:05392795251
  • Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

Sanver Bey i aradım, Serdal isimli bir arkadaş geldi ve aracımla 2 saat uğraştı, ben aracın başında değildim ama babam vardı. Honda civic aracımda baya rahatsız edici yanıklar ve delikler vardı, hatta aracımı satıyordum bir alıcı bu yüzden vazgeçmişti. işçilik ve samimiyet güzel, aynı iş için başka bir yer iki buçuk katı fazla para talep etmişti. Serdal bey i tavsiye ediyorum şiddetle. İşiniz görülsün.

yer neresi acaba?
  • İstanbul da anadolu yakasında mı ? yada tavsiye edeceğiniz bir yer var mı anadolu yakası pendik bostancı tarafları uygun fiyatlı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Sanver Bey i aradım, Serdal isimli bir arkadaş geldi ve aracımla 2 saat uğraştı, ben aracın başında değildim ama babam vardı. Honda civic aracımda baya rahatsız edici yanıklar ve delikler vardı, hatta aracımı satıyordum bir alıcı bu yüzden vazgeçmişti. işçilik ve samimiyet güzel, aynı iş için başka bir yer iki buçuk katı fazla para talep etmişti. Serdal bey i tavsiye ediyorum şiddetle. İşiniz görülsün.

yer neresi acaba?

siz nerdeyseniz orda, konuyu baştan okuyun, aracınızın yanına geliyor arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

yer neresi acaba?

siz nerdeyseniz orda, konuyu baştan okuyun, aracınızın yanına geliyor arkadaşlar.

İstanbul'dayım şehir dışından da geliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.